Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • starry night

    ne znam jel fotkam za uz moju pjesmicu ili je moja pjesmica za uz mog dječaka zagledanog u sunce, jutrić!

    avatar

    24.02.2024. (06:42)    -   -   -   -  

  • starry night

    jednominutna

    avatar

    24.02.2024. (06:44)    -   -   -   -  

  • starry night

    s ovim dječačićem zagledanim u sunce skidam se odavde, jer je na ovom mjestu bitnje špijati, tračati i šnjofati nick nego kvalitetan post, jebeš vas :))

    avatar

    24.02.2024. (06:55)    -   -   -   -  

  • NF

    misliš da može? čini mi se da sam i ja to negdje pročitao :D

    avatar

    24.02.2024. (07:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    nisam 100% sigurna :)))))))))))))))))))))))

    avatar

    24.02.2024. (07:17)    -   -   -   -  

  • luki2

    Šnjofati nick!:))))) Odlična si!!!! Pročitala si u potpunosti neke jadbe i bijedne ljude ovdje na blogu. Ali - na srecu- pročitali su ih i mnogi drugi. Nemoj budalama dati gušta!!!

    avatar

    24.02.2024. (07:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Haha i meni je rutina uz kafenisanje iako nisam gadet freak :) i da slažem se s Luki iako se povremeno svađam s budalama čisto da budale ne bi mislile da su dominantne. Ako se protiv debilizma ne borimo onda se isti taj debilizam širi gore od korone ebole i sarsa zajedno.

    avatar

    24.02.2024. (09:46)    -   -   -   -  

  • starry night

    bitnije, naravno, mrzim kad mi ne otisne pritisnuto slovo, kad je spor, kad je ćorav i niti jedno slovo se više ne vidi na tipkovnici, kad se diže pol sata :)))))))))))))))))))))))))))))))) a meni treba odmah i na brzaka, gubim puno živaca na hardware, volim brze, efikasne, poslušne, inteligentne hardware, dobar hardware zlata vrijedi i da je svaka puška ubojita u rukama mandušića vuka je idiotizam par excellence, bar kad je slaba makina u pitanju, volim jaku s puno memorije i responsom u sekundi :))

    avatar

    24.02.2024. (10:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Jutro Starry ja se sinoć pošteno oblio jedva gađam slova na tipkovnici i sad kafenišem i čitam po blogu bome i imam što. Tvoji komentari na "anketi" na koju mi se odavno gadi odlazit su pravi melem za oči užitak ih je čitat. Nažalost debilne izjave pojedninh insuficijenata tamo nisu jedine gle ovog seronju bilo je tu burne "rasprave" koja rasprava nije kad ideš na takve argumentima bacaš biserje pred svinje onda ti preostaje primijenit jedini jezi koji razumiju.

    avatar

    25.02.2024. (11:17)    -   -   -   -  

  • starry night

    :)) klasika subotom uvečer nedjeljom ujutro, stvaraš uspomene :)))))))))))), gledala link, podsjetilo me na film Serial Mom, crna komedija u kojoj revna malograđanka ubija sve koji ne drže do njenih vrijednosti i moralnih normi, koji ne recikliraju pravilno smeće, profesore koji daju loše ocjene njenoj djeci, susjede koji glasno slušaju TV, sve koji joj se zamjere i tako smanjuje već ionako mali gradić, na kraju ju ulove i ona za vrijeme suđenja iskazuje prezir prema porotnici koja nosi bijelo poslije Labor Day (rujan, USA) :))))))))), porota ju oslobodi i ona ubije porotnicu koja nosi bijelo poslije Labor Day :))))))))))), vrhunska satira o idiotizmu socijalnih kontrol frikova oko nas

    evo usput i zanimljivost vezana uz spomenuto pravilo - NE bijelo poslije Labor Day

    avatar

    25.02.2024. (18:10)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Voljela bih da mogu "ovisnost" staviti na pauzu, ali teško je, takva su vremena. Brzo smo se prilagodili iako mi fali onaj old school mod...Bilo je nekako sve laganije i mirnije, s više osjećaja-barem imam takav dojam :)**

    avatar

    26.02.2024. (08:50)    -   -   -   -  

  • starry night

    jutrić, u pravu si, imam neki feeling za sve tu, intuiciju, vele da škorpionke imaju jaku intuiciju :)))))))), ti si mi taaaaako simpa :)), ugodan Monday želim :))

    avatar

    26.02.2024. (09:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...