Meni nikako nije jasno kako ih tako može ukrasiti? :0
Ni tortu koja ima veću površinu ne mogu ukrasiti, a da ne izgleda kao da je ukrašavalo dijete od 5g. Ukoliko samo pokušam napisati sretan rođendan sva su mi slova različitih fontova, neka bold, neka kurziv i tako.... :)))))) Meh...
13.12.2023. (13:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni, kako kada? Pa već jako dugo se sklanjam u stranu tako da neki novi talenti mogu zasjati :)
Ypsilonka, koliko ja znam, ne postoji prokletstvo neuspjelih kolača :P Što misliš da sam ja ovo preko noći naučila? Aj dobro... zapravo, sjećam se da sam jednom cijelu noć do jutra samo vježbala... zato i kažem da je dobro za treniranje žiFčeka :P
13.12.2023. (13:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U koju kategoruju spada Čovjek od đumbira (gingerbread Man) koji se jede u američkim filmovima sa božićnom tematikom. Da li je to isto nekakav medenjak, keks/cookie ili što. Također ako možeš napisati nam nešto o simbolici, kolačić je u obliku čovjeka kojega se konzumira, da li može biti govora o ritualno kanibalističkim, okultnim konotacijama itd. Hvala unaprijed!
13.12.2023. (16:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Medenjaci, salenjaci, paprenjaci, ove je šteta jesti, ukrašavaju. Radila sam jedne godine po istom ovom receptu, mislim da je bio baš tvoj. Meni su se sviđali, ali moji baš nisu za njih..., razmaženi. Neću lagat, ukrasi mi nisu bili kao tvoji, a nisu mi ni ruke bile neke. Otvori školu, imala bi polaznika, znaš znanje:)))
13.12.2023. (16:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
OMG, Velika!!!!! Ti baš izazivaš!!!! Jel moraju biti crtarije po njima ili se može švercati pa napraviti tu "finotiju" bez njih? Pitam za frendi!!! ;)))))
13.12.2023. (17:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen, Google, majka ... a ne mogu se praviti pametnija no što jesam, kad sam i sama ovako saznala .)
nema garancije, moja mama je strašno voljela pečene paprike s češnjakom i vrhnjem, a ja sam plakala kad me nagovarala da jedem... i tako sve do jednom kad sam prvi put otišla od kuće, i kad su mi iznenada zamirisale mamine paprike a čežnja za njima narasla do boli :)
Svima nam se ukusi stalno mijenjaju. Ja od malena pamtim sve one fine kolače koje neki tek danas 'otkrivaju' . Uvijek je bila puna kuća kojekakvih s kremama, koji su bili i moji omiljeni, dok suhe nisam mogla ni pogledati. A danas bih jela samo medenjake i paprenjake... i zvjezdice s cimetom ;)
Hoću reći - sjetit će se i vaša djeca jednom s čežnjom svega što ste im s ljubavlju pripremali :)
Goddess Vesna, :)))... naravno da može. Može se samo 'zamuljati' šećernom glazurom ili preliti čokoladnom (a može i bez ičega - to s crtanjem samo mene veseli :))) , a može se i malo više sode bikarbone dodati u tijesto kako bi medenjaci još više narasli i bili mekši. Meni ovaj 'ravniji' oblik oblik odgovara kako bi ih mogla bolje iscrtati, ali inače mogu biti i 'bublaviji' :)
14.12.2023. (19:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
,
13.12.2023. (11:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Donabellina
kad ćeš prestati nabijati komplekse nevinim blogericama ?
13.12.2023. (13:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
Buhahaha, @Ana odličan!
Meni nikako nije jasno kako ih tako može ukrasiti? :0
Ni tortu koja ima veću površinu ne mogu ukrasiti, a da ne izgleda kao da je ukrašavalo dijete od 5g.
Ukoliko samo pokušam napisati sretan rođendan sva su mi slova različitih fontova, neka bold, neka kurziv i tako.... :))))))
Meh...
13.12.2023. (13:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Annabonni, kako kada? Pa već jako dugo se sklanjam u stranu tako da neki novi talenti mogu zasjati :)
Ypsilonka, koliko ja znam, ne postoji prokletstvo neuspjelih kolača :P
Što misliš da sam ja ovo preko noći naučila? Aj dobro... zapravo, sjećam se da sam jednom cijelu noć do jutra samo vježbala... zato i kažem da je dobro za treniranje žiFčeka :P
13.12.2023. (13:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
U koju kategoruju spada Čovjek od đumbira (gingerbread Man) koji se jede u američkim filmovima sa božićnom tematikom. Da li je to isto nekakav medenjak, keks/cookie ili što. Također ako možeš napisati nam nešto o simbolici, kolačić je u obliku čovjeka kojega se konzumira, da li može biti govora o ritualno kanibalističkim, okultnim konotacijama itd.
Hvala unaprijed!
13.12.2023. (16:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Medenjaci, salenjaci, paprenjaci, ove je šteta jesti, ukrašavaju.
Radila sam jedne godine po istom ovom receptu, mislim da je
bio baš tvoj. Meni su se sviđali, ali moji baš nisu za njih..., razmaženi.
Neću lagat, ukrasi mi nisu bili kao tvoji, a nisu mi ni ruke bile neke.
Otvori školu, imala bi polaznika, znaš znanje:)))
13.12.2023. (16:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
OMG, Velika!!!!! Ti baš izazivaš!!!! Jel moraju biti crtarije po njima ili se može švercati pa napraviti tu "finotiju" bez njih? Pitam za frendi!!! ;)))))
13.12.2023. (17:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
jelen, Google, majka ... a ne mogu se praviti pametnija no što jesam, kad sam i sama ovako saznala .)
nema garancije, moja mama je strašno voljela pečene paprike s češnjakom i vrhnjem, a ja sam plakala kad me nagovarala da jedem... i tako sve do jednom kad sam prvi put otišla od kuće, i kad su mi iznenada zamirisale mamine paprike a čežnja za njima narasla do boli :)
Svima nam se ukusi stalno mijenjaju. Ja od malena pamtim sve one fine kolače koje neki tek danas 'otkrivaju' . Uvijek je bila puna kuća kojekakvih s kremama, koji su bili i moji omiljeni, dok suhe nisam mogla ni pogledati. A danas bih jela samo medenjake i paprenjake... i zvjezdice s cimetom ;)
Hoću reći - sjetit će se i vaša djeca jednom s čežnjom svega što ste im s ljubavlju pripremali :)
Goddess Vesna, :)))... naravno da može. Može se samo 'zamuljati' šećernom glazurom ili preliti čokoladnom (a može i bez ičega - to s crtanjem samo mene veseli :))) , a može se i malo više sode bikarbone dodati u tijesto kako bi medenjaci još više narasli i bili mekši. Meni ovaj 'ravniji' oblik oblik odgovara kako bi ih mogla bolje iscrtati, ali inače mogu biti i 'bublaviji' :)
14.12.2023. (19:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...