Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    Wooo hooo !! Endlich !!
    Neka neka sve ce se skontat samo da je spavat u svom krevetu u miru i tisini !!!
    Nasmija me ovaj vic o tjelesnom hahahha

    avatar

    28.10.2023. (10:16)    -   -   -   -  

  • V

    Sad ćeš ti to... na sljedećem putovanju (moguće na Kubu :)))) nećeš se svega ovog više ni sjećati :)

    Tako mene moje mačke uhvate kod podizanja nogu :O Zbog njih hodam maksimalno oprezno, onako kako ti misliš da ćeš zbog straha od pada.

    Kod silaska sa stepenica, dok mi je jedno stopalo stotinku sekunde vremenski udaljeno od spuštanja na nižu stepenicu, a istovremeno drugo stopalo je već toliko dugo u zraku, ma koliko ja pazila da ranije upozorim i zaobiđem sve mačke, nerijetko se dogodi da se neka stvori pod mojim stopalom baš u toj stotinki sekunde.

    Nisam još nikada pala, ali ipak na bolan način, s puno pretrpljenog straha, naučila sam da mi se nikako ne isplati s dvije noge u zraku pokušati izbjeći neminovno... a to je - ili one, ili ja.
    One još uvijek nisu naučile da sada jedino mogu ostati pod mojim stopalom ako to ponove... tako da mi ne preostaje ništa drugo nego da još sporije hodam :I

    avatar

    28.10.2023. (10:34)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Krenulo te bolje: i na skalinama sa štakama to je dobar znak, ali zbilja pazi..

    avatar

    28.10.2023. (15:44)    -   -   -   -  

  • luki2

    Vjerujem! Da halo soba :)))) Oprosti, ali toliko sam se nasmijala halo sobi...Znam da Tebi nije smiješno....((((( Brzoporavak još jednom! Ljubim!

    avatar

    28.10.2023. (22:14)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Drago mi je čuti da si bolje! :)

    Dva člana moje obitelji završila u bolnici s dosta ozbiljnim povredama. Jedan je izdržao u bolnici sveukupno 7 dana i rekao da ide jer ne može više to tamo izdržati. Slomljena ruka, rebra, staklo u oku, potres mozga i ne znam ni sama više što, ali kaže da u bolnici ne spava i da su toliko iritantni da mora otići. Od danas je kod kuće.

    avatar

    29.10.2023. (02:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...