Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    #StrahiNemoc

    avatar

    19.10.2023. (11:04)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Potraži stručnu pomoć i to ne odgađaj....strah koji te paralizira je nezdrav za tebe i obitelj, pogotovo dijete.....ratova je bilo oduvijek i nema lijepoga.....svaki je krv, suze i tuga....ratova će bit uvijek jer ljudski rod naprosto ne zna i ne može drugačije....i da, nema rata koji je dovoljno daleko od nas da bi pred njim zatvorili oči... svaka tužna sudbina para dušu i to je ljudski, od toga ne treba bježati ..treba znat dozirat jer ako se prevelika količina sućuti pretvori u autodestrukciju svi troje će te imat problema...javi nam kako si...želim ti da budeš dobro:-)

    avatar

    19.10.2023. (15:14)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Dobro je rekla Morska, ali onaj tko ne živi u Njemačkoj ne može shvatiti ono o čemu pričaš. Moji osjećaji se ne razlikuju od tvojih. Sada se strah samo povećao.

    avatar

    19.10.2023. (16:45)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Strah je potpuno opravdan u ovakvim situacijama...Jako mi je žao što to proživljavaš. Slažem se s morskom-takva količina straha nije zdrava...Može te paralizirati u nekim banalnim svakodnevnim situacijama na koje nikada ne bi reagirala...Želim da budeš dobro i da se sve posloži :)*

    avatar

    19.10.2023. (18:39)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Živimo na planeti gde su sukobi, ratovi, stalni.
    Ne vredi strahovati, to ne može pomoći nikome.
    Protiv svakog sam nasilja bez obzira da li je u pitanju vera, životna dob, mišljenje, ali ne mogu to strahom rešiti...

    avatar

    19.10.2023. (20:12)    -   -   -   -  

  • luki2

    Sve su to igre velikih sila, kako bi se stvorila mržnja i nerpeljivost. Meni se čini da je zapravo počeo Treći svjetski rat...Sada samo treba vidjeti tko će pritisnuti dugmić...:((((( Ljubim!

    avatar

    19.10.2023. (21:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...