Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • TEATRALNI

    Prebacio se ti skroz na filmove :D nije loše pročitat koju recenziju stranog filma s obzirom da ja bacam samo domaće. Na netflixu sam zadnje gledao "vikend u Hrvatskoj" dok sam ga još imao, potraživanja su im bila previsoka. Schwarzeneggerovu biografiju bi možda i pogledao iako ne garantiram da bi mi duže vremena držalo pažnju, inače zadnji njegov film koji sam gledao bio je "plan za bijeg" u kojem glumi sa Staloneom :)

    avatar

    22.08.2023. (14:37)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobro o Arniju i osim cigare ne znam za druge poroke. Bio je pravi Conan.

    avatar

    22.08.2023. (14:46)    -   -   -   -  

  • j.

    Upravo na Netflixu gledamo Painkillera, sjajan, a ovo bih nakon ove tvoje vrhunske analize i mogao odgledati. Pozdrav :)

    avatar

    23.08.2023. (22:21)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Slabo gledam takve biografske doku. :))

    avatar

    24.08.2023. (08:07)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Kao klinac u osnovnjaku kupio sam jednu knjižicu o bodibildingu u kojoj su bile i fotografije Arnija - tako sam prvi put saznao za njega. Negdje sam čitao da je imao jako razvijene mišiće čeljusti jer je neoprezno tijekom treninga, prije kojeg bi uzimao anaboličke steroide, žvakao žvakaću gumu. :) Arni je bezrezervno simpatičan lik pa mu opraštamo poneke grijehe, poput tog preljuba ili članstva u Republikanskoj stranci, kao i nerijetko komične glumačke "podvige". :)) Vjerujem da je kao guverner Kalifornije bio omiljen i među mnogim Demokratima. Tvoj je tekst napisan zanimljivo, a uživao sam i u Kauboju bombašu iz Los Alamosa, iako nisam ostavio komentar ispod tog posta. Svakako si me zainteresirao za ovu mini-seriju o Švarciki.

    avatar

    24.08.2023. (16:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...