Komentari

vermieterin.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Iznajmljivačica

    Kaditi...kaduljom se kadi

    avatar

    05.08.2023. (09:11)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    priča za pet !

    Bravo

    avatar

    05.08.2023. (09:27)    -   -   -   -  

  • j.

    kako je lijepo opisano ovo na koncu; ovo povjerenje u bake i njihov svijet - da iz njega ne može doći ništa lošeg i da ga podupiremo dokle god se dade :))

    avatar

    05.08.2023. (17:44)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Definitivno magija :D
    Čudni su ti stari ljudi, ali možda je ovima koji u nešto vjeruju bolje nego onima koji ne vjeruju u ništa - dal to bilo teorija ili praksa poput ove od tvoje none. Jedna od mojih baka je uvijek htjela biti pobožna, ali je sada pokojni djed bio takav strašni ateist, skoro pa heretik da je baka odustala od napora - shvatila je da je teško da će i ona i mi skupa s njom doći do tog mitskog mjesta zvanog raj.
    Druga baka je pak bila pobožna cijeli život, išli u crkvu, posvećivali hranu za Božić, Uskrs, sve mi to djeca fino jeli, a sad, na zalasku života baka oboljela od Alzheimera pa mislim da više ne zna ni tko je, a kamoli da se sjeća ili zna u što ili koga je vjerovala. Sad je ponovno dijete.

    P.s. - Barbie traje skoro 2 sata, a Oppenheimer točno tri sata. Dakle, da, da su vas vodili na to kao djecu u školi, Oppie bi vam odgrizao 3 sata bivanja u dosadnoj školi ;)

    avatar

    07.08.2023. (09:40)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Baka zakon.
    Nonići nezamjenjivi u odrastanju.

    avatar

    08.08.2023. (18:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...