Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • starry night

    štete su stravične, gotovo nepopravljive, od tih prvih laži i krađa i unosa ih u društvo kao normale, krimosi samo lažu i kradu

    avatar

    25.07.2023. (11:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    link na Ankicu Lepej https://en.wikipedia.org/wiki/Ankica_Lepej

    avatar

    25.07.2023. (11:14)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Većina popova (čast rijetkim iznimkama) su ili pedofili ili nasilnici najgore je u provinciji taj primitivni mentalitet po kojem popovi imaju status bogova u društvu. Gad sodomizuje dijete, dijete to prijavi i još dobije porciju od roditelja jer "kak može tak lagat i izmišljat" postaje žrtva šugavog pedofila i svojih roditelja jer kak im dijete može "lagat i optuživat dobrog svećenika" zato se meni od malih sredina riga jer je kod njih još taj mentalitet čak i ako roditelji sumnjaju treba šutjet o tome da u očima drugih iz provincije ne bi ispali "lažovi" ta klero bagra ima veze s Isusom kao hitler s humanizmom.

    avatar

    25.07.2023. (12:21)    -   -   -   -  

  • starry night

    :)))))))))))))))))))))) baš tak!

    samo, tko će te sve silne štete od bagre popraviti u povijesti i sve te silne javne dugove za njihove plaće, mirovine i sinekure vraćati i za te klerske parazite, ZNA se, sirotinja, solidarnošću valjda, a čim drugim?? to mi je posebno gadljivo, kad se neki parazit na tuđoj lovi i muci i radu divi darovima solidarnosti i humanizma, faca si!

    avatar

    25.07.2023. (12:39)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Nemam što dodat sve stoji. Evo upravo vrtim dramu o između ostalog trulom sustavu današnjeg vremena ova je u satiričnom tonu kad preslušam idem spremit post :)

    avatar

    25.07.2023. (12:53)    -   -   -   -  

  • starry night

    I'll be there :))

    avatar

    25.07.2023. (13:01)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Im glad you will i will let you know :)

    avatar

    25.07.2023. (13:07)    -   -   -   -  

  • starry night

    ok :))

    avatar

    25.07.2023. (13:11)    -   -   -   -  

  • j.

    Osobno ove žene (časnu i mještanku Sukošana) žalim, osjećam za njih prvenstveno sućut. Egzistencijalno su ovisne o zajednici; to je zid kojega je teta Ankica herojski preskočila, rijetki su takvi. Štogod bih dalje na tu temu ispisao, već je odavna rečeno u besmrtnom nastavku čini mi se Blek Stene (manje vjerojatno - Komandanta Marka?) pod slavnim naslovom "Zavera ćutanja" u ediciji Nišro Gornji Milanovac, berba negdje sedamdesettreća-četvrta :))).

    Župnik Kelava eto sada ureduje čini mi se na Ravi. Njegovi nadređeni slučaj mjere zemaljskim, pravničkim aršinom: odradio je kaznu; stvar je riješena. No, krivo je to za njih: ta je kazna tek obična, zemaljska. Ne bi mu zapravo uopće trebala biti previše važna, ako je naučio lekciju. Ako nije, još gore. Morat će svakako računati s time kako nema šanse da se Veliki Blek jednom ne pojavi pred Crvenim Mundirima :)).

    avatar

    25.07.2023. (13:34)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo vani je uživaj :)

    avatar

    25.07.2023. (14:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    Nitko ju nije potezao za jezik da citira Isusa. Sramotno PREuvjeravanje u javno iznesenu laž. Pozivati se na Isusa i istina će nas osloboditi. Ako su svi takvi tu iza tih vrata i ta njena institucuja, gadno nam se piše. S pravom bih postavila pitanje, ako toliko lažu i tako drsko, je li išta što ti uniformirani žene i muškarci pod krovom te institucije predstavljaju i pričaju - ISTINA? Tako lagati i pozivati se na Isusa. Ispada de je tu sve laž i manipulacija sa samo jednim ciljem - štititi vatcansku imperiju i blago. Treba pod hitno ih skinuti s proračuna i staviti na vjernićku članarinu i tko voli nek izvoli model plaćanja. Nema smisla da oni koji ih preziru ih moraju financirati prije nego same sebe. Najprije porezi i harači, a nama što ostane. Ako nam išta ostane iza tolikih parazita. Čisto sumnjam. Hrvatski je radnički minimalac 550 eura neto, prosječna hrvatska radnička mirovina 250 eura. Samo zato jer su vaticanci prvotni. Satrite bestidnicu! Tko je to rekao :))))))))))?

    Kako može se pozivati na Isusa u takvom bezočnom laganju? Istina će nas osloboditi. Wtf?! Skoro sam pala u nesvijest kad sam to čula. :*****(( Što će ON misliti o takvima u njegovo ime?

    avatar

    25.07.2023. (14:36)    -   -   -   -  

  • j.

    Slažem se da treba staviti ovo pitanje bar na referendum. Ova časna više nema izbora. Glasači bi možda mogli imati.

    avatar

    25.07.2023. (15:07)    -   -   -   -  

  • starry night

    Meni je tu bitna plemenita gospođa Ankica i njoj posvećujem ovaj post.

    avatar

    25.07.2023. (16:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Bravo za komentar, imaš seciran odgovor.

    avatar

    25.07.2023. (18:04)    -   -   -   -  

  • starry night

    hvala :))

    avatar

    25.07.2023. (18:55)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala na ovom divnom postu. Uistinu je tako!

    avatar

    26.07.2023. (08:35)    -   -   -   -  

  • starry night

    Baš mi je drago da ti se sviđa podsjetnik na heroje među nama, na gospođu Ankicu, prešla je u zvijezde, rekao bi Šimić, "Čovječe pazi
    da ne ideš malen ispod zvijezda! Na svom koncu mjesto u prah prijeđi sav u zvijezde." Blistat će Ankica sve jače, jako zanimljivo, kako običan čovjek najednom postane putokaz, da bi se to desilo potrebna su jeziva vremena.

    >>Žena koja je otkrila skriveni račun Franje Tuđmana: "O njemu nemam niti jednu dobru riječ"

    "Čula sam Tuđmana kako poručuje umirovljenicima da je i njegova supruga penzionerka i da i sama jedva spaja kraj s krajem. Zavirila sam po matičnom broju u računalo Zagrebačke banke i otkrila veliki novac", rekla je Ankica Lepej.

    Nakon što je otkrila ušteđevinu Ankice Tuđman, protiv nje je podignuta optužnica zbog odavanja službene tajne. Čuvena je i izjava iz tog vremena suca Ustavnog suda Smiljka Sokola, koji je, komentirajući činjenicu da su Tuđmanovi zatajili novac, ustvrdio da - novac nije imovina.

    Lepej je 2003. napisala i knjigu pod nazivom Istina: savjest iznad bankarske tajne. Knjiga je izašla u nakladi Centra za istraživačko novinarstvo i tvrtke Prometej i obogaćena je pregledom policijskih i sudskih dokumenata o kaznenom progonu te medijskim napisima o "slučaju Lepej".

    Predgovor su napisali bivši predsjednik HAZU-a akademik Ivan Supek i psihologinja Mirjana Krizmanić. Međutim, za knjigu knjižare očito i nisu bile zainteresirane. Kako je pisao Večernji list, Lepej je knjigu prodavala sama na ulici te hodajući od stana do stana.

    "Primijetila sam da je draža mlađoj generaciji, što mi daje nadu da će netko pokušati učiniti nešto dobro za društvo", rekla je Lepej za Večernji list, čiji su je novinari zatekli na Trgu bana Jelačića, gdje je prodavala knjige.
    "Nijedna vlast ne boji se šutljive javnosti"

    Podsjetimo na njezine riječi koje je izrekla u razgovoru za Index. "Šutljive javnosti nijedna vlast se ne boji. Ljudi kao da ne razumiju da se imaju pravo buniti kada stvari oko njih nisu dobre. Nimalo ne cijene svoju individualnu slobodu, a bez nje nema ni slobodnoga društva", rekla je Ankica Lepej."

    NADAM SE DA ĆE ŠTO PRIJE DOBITI SVOJU ULICU, HDZ joj sigurno ne bi dao, ali MOŽEMO može.

    avatar

    26.07.2023. (14:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...