Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • kako_ti_kupus

    lipo da si bila i vidila. da me nešto privlači, nije. em je zimi zima, em nema stabala, em je liti dan do ponoći, a zimi ga niti nema. ja sam više za toplije krajeve, ka npr. cabo verde, al ni tamo nema stabala i stalno puše, a i kiša in slabo padne, međutim godišnja temperatura je između 25 i 29 °c pa se tamo isplati provest zimu, jer koliko u njemačkoj potrošiš samo na grijanje toliko ćeš tamo potrošit na smještaj, a isto nemaš šta vidit ka ni na islandu, pustoš. pusić, kisić :))))*

    avatar

    29.06.2023. (13:02)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @kupus, da se tebi ne svidja Island i da te ne privlači smo već apsolvirali u prvom postu :) Isto tako smo ustanovili da mene ne zanimaju ovi tvoji nesvrstani svih boja, od Kube preko Afrike do Azije. To je bila Titova politika, odlaziti ljudožderima i divljacima svij vrsta u posjetu, pa se onda napuhati ko balon i mahati im nazad dok mu mašu zastavicama :)) Posebno Kuba s kojom si počeo zvocanje mi nije ni na jednoj listi jer mi boravak tamo otežava povratak u USA (nema ESTA-e za one koji su proteklih godina boravili tamo i u još nekim državama tipa Iran i slično). Ja sam Island željela vidjeti, sad sam vidjela, ostvarila sam jednom jedan san u životu (puno više ih nisam jer ne uvijek nešto poklopilo - puno malignije od tvog podbadanja) mene se dojmilo na različite načine jer je stvarno nešto drugačije i to na svakom kantunu. Plus da je sigurno za razliku od nekih zemalja gdje kao turist ne možeš sam u grad. Ovdje je muž pet puta gubio pederušu s novčanikom i dokumentima (jebiga, blizanac koji mi kida živce već desetljećima svojim akrobacijama) i svaki put je bila tamo gdje ju je ostavio. Na Kubi ili po Africi sumnjam da bi je ponovno vidjeli. A što se grijanja u Njemačkoj tiče ne moraš se brinuti, temperature ovdje nisu ništa niže nego kod nas, tako da smo zadnjih godina ugradili 3 klima aparata da se ne mučimo. Dakle da skratimo, moja je želja bila vidjeti Island i Grand Canyon, muževa Las Vegas. To smo sada obavili i možemo lijepo u miru i pandrknuti, bez da smo vidjeli palme po nekim afričkim pripizdinama, sad više ne bi bila šteta :)

    avatar

    29.06.2023. (14:01)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    cabo verde je bila portugalska kolonija, tek su od '75. 'neovisni' tako daa ne pripadaju pokretu nesvrstanih, jer bi u protivnom umrli od gladi, nije to kuba ili tanzanija. neka ste vi uživali, ja samo oću kazat da su meni neke druge destinacije privlačnije. a jebiga, neko je turista a drugi pak, kao ja npr. avanturista :)))
    ameriku san vidija i nije me se dojmila, a valjda san zato i osta tu di jesan :)*

    avatar

    29.06.2023. (14:42)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @kupus, s nesvrstanima sam više mislila na Kubu, Indiju i afrički kontinent, kako god, sve to nije moj par rukava. Nisam baš ljubitelj United colors of Benetton :)) Od svega tome sličnoga zanima me jedino Bora-Bora, jer je dio EU, tamo ću pod stare dane otići uzgajati morske pase :)))

    avatar

    29.06.2023. (16:43)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    a jesu slatki svi skupa :))
    ma sve treba vidjet .

    avatar

    29.06.2023. (22:04)    -   -   -   -  

  • luki2

    Predivne životinjice! Predivne! Ljubim!

    avatar

    29.06.2023. (22:53)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    divne fotke :)

    avatar

    30.06.2023. (10:18)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Pusa cure :))

    avatar

    30.06.2023. (17:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...