Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • starry night

    moja fotkica i jednominutna pjesmica, pretvaranje proživljenog trenutka u vrhunsku poeziju, što reći, majstor sam (tu se kao stidim)

    avatar

    26.06.2023. (11:08)    -   -   -   -  

  • luki2

    Dobra!

    avatar

    26.06.2023. (18:35)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    treba malo :) samo veselo!

    avatar

    26.06.2023. (21:57)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Virtuozna si, a što se tiče viskija preferiram irski-talamore, nema mu ravnog osvojio me na prvu.

    avatar

    26.06.2023. (22:56)    -   -   -   -  

  • starry night

    hvala luki :))

    avatar

    26.06.2023. (23:10)    -   -   -   -  

  • starry night

    da, mali rituali, tnx, Galaksija :))

    avatar

    26.06.2023. (23:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    Tullamore Dew, moj omiljeni, evo sam ga fotkala, ispražnjeni, metnula na prvu stranu, imamo puno zajedničkog :)) TEATRALNI

    avatar

    26.06.2023. (23:14)    -   -   -   -  

  • j.

    tekući problemi; nisu ljudi blesavi, da to ne valja, ne bi narod cuclao, samo je problem kad ne mreš drugdje i drugačije pobjeći; kao i sa svime dobrim, treba znati stati kad je vrijeme, a ne kako tu jedan grafit kojeg ne brišu već trideset let veli, stvarnost je tek iluzija izazvana nedostatkom alkohola... pričam to jer gledam stalno oko sebe drame, nevolje, strahote na tu temu, pa eto, učim na drugima, što ću, a da se ima što za učiti, to na žalost ima preko svake mjere...

    nisam baš od žestice, iako neskromno vjerujem da bih još nešto znao uživati u tome, ako mi nepce nije previše mrtvo od siline s..nja koja sam kroz život pio, uglavnom onda kada ne možeš birati gdje ćeš, s kime i kako provoditi vrijeme, od razblaženih denaturiranih alkohola i pitralona po vojskama do poskrivećki izmiješanih bambusa i skupo naplaćenih kjupekova po mast gou dernecima i domjencima;

    nakon svega toga, moj favorit je recimo silvanac iz jedne tko zna koje i čije ledene barbe, onak dobro ohlađen, da ne dobiješ sutra ni glavobolju ni anginu, a da te malo, baš koliko treba - speče u grlu, pa otvoriš verandu sa svih strana ljeti uvečer i nalijevaš, al to je ono baš skupo, mislim da negdje i oko pedeset eura flaša, po rentabilnosti se onda ovi tu na slikama više isplate, prije te složi sa manje materijala :))))

    moja Najdraža ima problem sa enzimima za razgradnju alkohola; anesteziolozi je zaobilaze u širokom krugu; to je zato što je život nije mazio od malih nogu, pa je bila na terapijama i nije počela cuclati kada i sav normalan svet, i tako sam odmah skužio kad je popila čašu pive na jednom izlasku, još nismo ni hodali, mogao sam iskoristit priliku, ali čuvao sam tu breskvicu za poslije, mislio sam si da je to prevrijedno za takav pasjaluk, preplašio se što bi ispalo i odveo je u krpe kao nekakav stariji brat, valjda je imalo utjecaja poslije kad je shvatila, i tak eto to slatko poslije još traje i traje :))), dakle ja nemam zapravo koga za cugati doma, što nije loše, jer sam Je sad negdje doveo do toga da po Njoj znam kad je vino dobro a kad nije, od delanca u roku od trideset sekundi pofleka kao leopard po licu; od pravoga ništa, samo ako je preveć onda se zavrti; i tako ona nekad pijucka malo sa mnom, nije krevet daleko, ups, mislim na kauč i drijemanje, a ne na, je li, sobu :)), a i došla je dotle da recimo onaj neloši Primitivo iz Spara može bez većih problema pocuclati negdje pola deci i da se osjeća bolje nego bez toga... i tako je onda meni bez prijekih pogleda dopušteno recimo vikendom prije ručka ili večere potegnut štamprlek brlje iz špajze, ili kad netko navrati u petak navečer da se uz špek, paradajz i češnjak zarola četveropreg Nikšićkog kaj sam ga za svaki slučaj bacio u kolica u brežičkom Hoferu; a norma mi je otprilike buteljka tjedno, pretežno crnoga, negdje ne preko deset eura po flaši, živio standard radnog naroda, dade se još za te novce kupiti ne tako loša roba... evo neki dida tu kod mene u kvartu zna napuniti gepek svoje Škode pelješkim plavcem, tada znam da su ga u Trgostilu dobili i da je na akciji, pa trčim i ja po koju flašu iz dubine police...

    ovo narančasto, to je sasvim okej za plovidbu u podne, svaka čast, ali ne bih ja to više bez nekog časnog gableca prije, ili barem kao uvod u jednu pravu ladnu šopsku na ovo vrijeme, recimo :)))

    navodno je neko vino iz Lepoglavskog zatvora po Decanteru dobilo prošle ili pretprošle godine nagradu vani i to ozbiljnu, ne da mi se sad guglat; čak nedavno smo Najdraža i ja prolazili gore na Špancirfest i rekoh, ajmo jesti, i klopa u tom restoranu ko puška, nigdje smrada, nigdje zažeglog ulja, nigdje tvrdog i žlundravog, ne možeš vjerovati; nisam pio ni radi Nje a i bila je cijela večer preda mnom; ali mislim da nije taj silvanac bio nagrađen (iako su nam na nekom seminaru u Trakošćanu prije par godina točili nešto takvo iza patke sa ječmom, roba baš za zapamtiti) nego čak graša ili rizling, ono totalni ršum, kad jaganjci utihnu :))))

    ajd pozdrav i živili!

    avatar

    27.06.2023. (11:22)    -   -   -   -  

  • starry night

    živili j., divan tekst!, baš je krasan, drago mi je da sam makar bila sa svojom pjesmicom povod mu :)

    avatar

    27.06.2023. (14:09)    -   -   -   -  

  • starry night

    "po rentabilnosti se onda ovi tu na slikama više isplate, prije te složi sa manje materijala :))))", ovo mi je genijalno, duhovito, i htjela sam to izdvojiti, a onda čitam dalje Vaš tekst, i još mi je sve i ljepše, tako ljudski i humano i toplo, sve što pišete

    avatar

    27.06.2023. (14:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...