Komentari

goga-mario.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Annabonni

    ja, nažalost, znam !
    Oboje relativno mladi, 60 i sitno, u stanu pred mojim očima.
    Ostaju slike , i vrijeme nije lijek-lažu oni koji to govore

    avatar

    14.05.2023. (15:16)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @AnnaBonni...slažem se, vrijeme nije lijek, ali nas otupi i postaje sjećanje...

    avatar

    14.05.2023. (15:30)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Žao mi je. Grlim.

    avatar

    14.05.2023. (15:39)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    Hvala @Ypsi...svatko od nas ima križ u životu s kojim se nosi, ali moj križ je utoliko veći kaj sve trpam u sebe, i onda se nakupi...trenutno se osjećam kao vulkan....

    avatar

    14.05.2023. (16:05)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Možda postoje neki ljudi koji se znaju bolje nositi, a ja poput tebe ne mogu pronaći drugi način nego bježati koliko se pobjeći da.
    Neki su dani teži nego drugi, nama će u svibnju biti treća godišnjica smrti i teško je. Teško do ludila, kada u svijest prizovem realnost.

    Sigurna sam kako je tvoja mama otišla u miru jer ostavila te je na ovom svijetu u dobru. Imaš svoj posao, imaš dobrog muža i dobar život. Imate koliko se sjećam divan novi dom.

    Živi punim plućima i za nju i zbog nje to je najviše što joj možeš dati i to je najviše što je kao majka trebala za sebe. Sreću svog djeteta.

    Pusam te s tisuću pusa i grlim s bezbroj zagrljaja.
    Drži se @Gogić.

    avatar

    14.05.2023. (17:49)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Nemam ti što pametno savjetovati, užasno teško se nosim s gubitkom bliskih osoba, ne znam kako bi pomogao ni sebi ni tebi :*

    avatar

    14.05.2023. (18:11)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    Znaš da sam tu za tebe i s tobom, uvijek i zauvijek :)*... E, sad kad sam javno izrekao riječi ljubavi i utjehe moram nastaviti s usisavanjem, nije mi još puno ostalo ;)

    avatar

    14.05.2023. (18:55)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @Ypsi...sve je to život, hvala ti na podršci..
    @supatnik...nije mi bila namjera ni kukati, ni tražiti pomoć, jednostavno sam osjetila potrebu istresti to iz sebe..
    @Blogokviz...hvala ti na tebi, i svemu kaj radiš za mene, i ljubavi koju mi pružaš, jer ti si moj smisao života :-)

    avatar

    15.05.2023. (19:45)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    pročitao sam prije jipsin post nego tvoj i nadam se da nećeš zamjeriti ako pejstam isti komentar:
    'eh draga goga...nisam od onih koji zna prigodno tješiti, mogu suosjećati ali se ne mogu poistovjetiti, svaka osobnost i odnos unikat su neponovljivi kao i život. ne čitam osmrtnice niti idem na sprovode, ako baš ne moram. netko će to protumačiti kao neempatičnost, ali ja se jednostavno u tim situacijama ne snalazim i ako nije netko baš blizak osijećam se kao uljez. ima takav odnos i svoje korjene, ali ono što zasigurno znam je da tugu treba odtugovati jer na muci se poznaju junaci i isplači se koliko god treba, kod mene je znalo potrajati kad bi ostao sam'

    avatar

    20.05.2023. (19:59)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Kada se dogodi takvo što, da stvari ostanu dokraja neizgovorene, neodrađene, nedovršene, kad imamo osjećaj da se nije dogodio onakav rastanak kakav bi nam smirio, uspokojio dušu pa nas to muči i pretvara se u gnojnu ranu u duši, mislim da bismo tu istu ljubav, koju možda nismo stigli ili u tom momentu umjeli dati onomu komu smo htjeli, mogli sada podijeliti drugima, pa će ta ljubav naše duše preko drugih, malčice zaobilazno, ali zbog te se zaobilaznosti možda čak i umnažajući, na koncu dospjeti do one duše, majke, oca, djeteta, supružnika, kojoj je prvotno bila adresirana. Mislim da sigurno hoće, milijun posto hoće. I već je stigla jer dijeljenje ljubavi svima drugima uvijek dođe i do onih prvih adresa, svetih u našim srcima. Stoga, ako nismo uspjeli dati ljubav (ili se oprostiti na način na koji smo željeli) osobi XY, dajmo je osobi QW, dajmo je osobi ŠČ. :)) Dajmo je svima drugima... Mislim da je veoma važno izmaknuti se iz grizodušja i tuge jer oni truju i zamračuju dušu. Veoma si lijepo i dirljivo ovo napisala, morao sm brisati suze iz očiju.

    avatar

    29.05.2023. (17:27)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Goga i Mario, svako vam dobro u Novoj godini! :)

    avatar

    01.01.2024. (12:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...