svestrana i sveznajuća ženo : ja kod gulaša prvo na zagrijanoj masnoći okrenem meso sa svih strana da dobije boju i d se koaguliraju bjelančevine, izvadim van a dajer kao ti s istim dodacima osim lovora
01.05.2023. (20:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tvoj komentar kod mene: istina, odlično je bilo - a nekima možda, na ćalost, i jedni obrok toga dana.:(((( Mnogi su pakirali i nosili doma - i grah i štrukle....Ljubim!
02.05.2023. (22:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zemlja2
:))))))))))))))))
01.05.2023. (20:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
svestrana i sveznajuća ženo : ja kod gulaša prvo na zagrijanoj masnoći okrenem meso sa svih strana da dobije boju i d se koaguliraju bjelančevine, izvadim van a dajer kao ti s istim dodacima osim lovora
01.05.2023. (20:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Zanimljivo sve to skupa.:)
01.05.2023. (22:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Bravo! Radim također kao i Ti pileći paprikaš - jako volim; znam da nije zdravo, ali vodim dodati malo više ljute crvene paprike....Uživajte! Ljubim!
01.05.2023. (23:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Sve pripremam. :))
Ponekad mi ode po 4 ili 5 sati na kuhanje.
02.05.2023. (00:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vjetar u kosi
Odlično...nisam ga dugo pravila ali dodam kao prilogu njokice ili knedle od kruha ili pire krompir:))
02.05.2023. (07:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Tvoj komentar kod mene: istina, odlično je bilo - a nekima možda, na ćalost, i jedni obrok toga dana.:(((( Mnogi su pakirali i nosili doma - i grah i štrukle....Ljubim!
02.05.2023. (22:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...