Izgleda jako dobro, vjerujem i ukusno...jako lijepa gastro fotografija:-)
10.04.2023. (06:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
odlićan obrok...
10.04.2023. (06:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lagano
10.04.2023. (12:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Genovese je bio u četvrtak. Ne mogu miris. Zasipala sam u umak 250 g ribane mozzarelle. :))
10.04.2023. (17:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zanimljiva kombinacija. Nikad nisam nešto takvo kombinirao, ali probati ću.:)
10.04.2023. (22:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...@morska iz dubina: hvala, je, fino jeIzgleda jako dobro, vjerujem i ukusno...jako lijepa gastro fotografija:-)@Dinaja: je@U zvijezdama piše: tak-tak, ali u ovim količinama je@Galaksija: pesto Genovese je najčešće vrlo intenzivan i ima logike razrijediti ga@Viatrix: umaci i namazi su često vrlo srodne kategorije
11.04.2023. (15:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Izgleda jako dobro, vjerujem i ukusno...jako lijepa gastro fotografija:-)
10.04.2023. (06:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
odlićan obrok...
10.04.2023. (06:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
lagano
10.04.2023. (12:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Genovese je bio u četvrtak.
Ne mogu miris. Zasipala sam u umak 250 g ribane mozzarelle. :))
10.04.2023. (17:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Zanimljiva kombinacija. Nikad nisam nešto takvo kombinirao, ali probati ću.:)
10.04.2023. (22:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@morska iz dubina: hvala, je, fino je
Izgleda jako dobro, vjerujem i ukusno...jako lijepa gastro fotografija:-)
@Dinaja: je
@U zvijezdama piše: tak-tak, ali u ovim količinama je
@Galaksija: pesto Genovese je najčešće vrlo intenzivan i ima logike razrijediti ga
@Viatrix: umaci i namazi su često vrlo srodne kategorije
11.04.2023. (15:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...