Komentari

samojaa.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    ostani tako sretna uvijek i nađi vremena da na blogu bar jednom mjesečno nešto natipkaš

    avatar

    29.03.2023. (17:39)    -   -   -   -  

  • stara teta

    justii, evo, ne znam znaš lli da je pred godinu dana umro Sjedobradi, mjesec dana poslije rođendana, noć poslije Uskrsa. umrla je i Pinklec, mislim da to znaš.
    jel se neko zaljubill nemam pojma, nadam se da je, ja jesam, pa se odljubilla.
    kako si sa zdravljem??
    nema ni morskoga ni teute, neš se naljutili, ne znam točno što je bilo, znam da su se kefali s nekima, no nisu mi poznati detalji.
    bile su teške polemike oko vaksera i antivaksera, neke teorije zavjera, bitke za slobodu i oko toga, vjerojatno još uvijek traju, neki i dalje stavljaju krasne fotke s putovanja i događaja, grincajg pikira na ljudsku glupost i socijalne patološke pojave pa to nekima i smeta, ančibonči nas obdaruje dobrom poezijom i nostalgičnim sličicama iz dalmatinskog kraja (anči, kad ćeš već jedamput ukoričiti svo to svoje poetsko blago?????), povremeno dobijamo izviješća o kkinu i kazalištu, luki redovno daje presjek zagrebačkih događanja u kulturi i umjetnosti i pesologiji (ima novu preslatku pesu), lionici ni traga ni glasa, ma nekih koji mi se čine poznati, no nisam sigurna pod kojim nickom su prije pisali. ima i dalje kojekakvih reklama za čvape i hotele i pjesnike i protiv pjesnika, protiv ovoga i onoga, za ovo i ono, i dalje se javljaju hrabri i pozitivni, kao i cmizdravci, već dugo nisam čula štefanija da pljuje po blogerima, pa nema dugo ni onog iz miljavaca koji je opjevao pol bloga svojim svinjarijama, neki su redovna dnevna pojava, neki se javljaju samo na godišnjice, no uglavnom smo i dalje veselo društvo na kupu. kaj buš pila?

    avatar

    29.03.2023. (18:08)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Neka si ti nama opet ovdje.

    avatar

    29.03.2023. (19:24)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Ja sam se zaljubio

    avatar

    29.03.2023. (20:34)    -   -   -   -  

  • j.

    Stara izreka veli, daboga te ljubav grijala, a blog junački krijepio na nekim kratkim i manje smislenim bespućima života. Recimo, u birtiji nekog mjesta gdje si došao obaviti posao, pa čekaš vlak koji bi te po svetom obećanju Njegova Visočanstva Voznog Reda za niti trifrtalj sata trebao dovesti do tvog rođenog vozila.

    I dabogda imao toliko mobilnog interneta pa nikada više nijednog konobara ne morao upitati za šifru, nadometnuli bi oprezni i dobri ljudi :))).

    avatar

    30.03.2023. (18:30)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    uživaj u ljubavi i proljeću!:)))

    avatar

    31.03.2023. (22:54)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja sam i dalje nezaposlena... no to svi znaju....

    avatar

    01.04.2023. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...