Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • starry night

    ln

    avatar

    19.03.2023. (23:56)    -   -   -   -  

  • marriage and relationship solution

    žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: drapata4@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)

    avatar

    20.03.2023. (03:45)    -   -   -   -  

  • starry night

    od svakog braka još je bolja rastava braka, žena se obično vrlo brzo oporavi, pomladi i poljepša, pogledajte žene u braku kako izgledaju i kad se rezvedu kako počnu disati i uživati punim plućima slobodu i neovisnost i tad su najljepše, u tom smjeru bi se trebala kretati sva naša intimna nastojanja, riješiti se rada 8/24 pod krimosima i muža ako tlači i ne participira i ne daj bože dominira i tuče, jer, najljepše veze s muškarcima su one bez braka dok su samo ljubavnici a ne muževi; psihopati, svekri i svekrve su kategorije koje bi svaka razumna žena trebala izbjegavati pod cijenu života, oni su opasni po život žene, patološki sin, njegova majka i otac, i još ako ima babu na svojoj strani i protiv mlade, mlada nek bježi iz takvog aranžmana glavom bez obzira, ili sama s dragim ili skroz sama ali u njegovoj obitelji samo ako voli pakao i uživa u paklenjaku, dakle, cure, uživajte prije i poslije jer - le mariage est le tombeau de l'amour!

    avatar

    20.03.2023. (08:21)    -   -   -   -  

  • starry night

    kakve čarolije i magija, idiotizam, budite sretne ako ode

    avatar

    20.03.2023. (08:23)    -   -   -   -  

  • starry night

    ima toliko boljih stvari u životu od muža - ljubavnik, npr ;))

    avatar

    20.03.2023. (08:26)    -   -   -   -  

  • j.

    Ne znam ima li ovaj komentar o braku, svekrvama i slobodi veze sa postom ili sa drugim komentarom; meni se čini ipak više potonje, tako da - u redu; ali ako je u vezi s postom, odnosno predivnom Elvisovom elegijom; oštro protestiram, a dolje elaboriram. :)

    A što se tiče slobode, imam s njom uvjetovani refleks, kada netko spomene slobodu, ja se odmah sjetim Miljkovićeva remek-djelca o sumnji u slobodu koja možda neće umeti da peva kao što su sužnji pevali o njoj… :)))

    Doduše i ja znadem sad pod stare dane reći svojoj odabranici kako žene u brakovima žive kraće a mi muškarci dulje, ali to se - veli Ona - odnosi na loše brakove, a mi zapravo, nekako je to tako posloženo među nama, kao da nemamo brak nego neki enterprajz; već smo skoro zaboravili kad smo ga sklopili pa odemo na klipiće i pivo u Fijaker na dan kad sam Joj rekao da sam zaljubljen u Nju a Ona je šutjela tri minute, pa sam već mislio da sam napravio nešto loše - i taj dan slavimo i obilježavamo, a ne sklapanje braka; niti nemamo pojma koji bi dan kao takav slavili (kad su nas starci natjerali u ratu „kak vi to mislite tako živiti“, doslovce – pa smo civilno, a kad smo skužili da se mora, kako se djeca ne bi razlikovala od devedesetdevet posto razreda - i u crkvi; uvijek nešto usput, kao da smo išli na kavu, ili te klipiće i pivo…) :)))

    A Elvis J., ipak je on skoro jedini pravi primitivac-romantik (a postoji opći konsenzus kritičarsko-filozofske bande od Tromostovja i Mežakle pa do Kamenog vardarskog mosta o tome da je novi primitivizam u stvari jedno kulturološko dobro kao jedini autentičan odgovor na punk od Alpi i Dunava na jug i istok); Nele, Đuro, Sejo, svi ostali su bili brijači; ovo je nježno do bola i iskreno; rijetko tko ima petlje reći tako tiho a izravno kako su pjesme mogući porazi života i pobjede duše; sretnici u ljubavi ne pišu pjesme, oni – je li – kako poetski snažno veli gospon Elvis – da prostite, karaju i beru vrhnje; e sad, ako je ovo potonje samo posljedica života na cvjetnoj livadi, a ne i cilj - onda moje najdublje isprike, ovisi o točki gledišta; tako to barem ja iz svoje muško-žablje perspektive vidim – nemam puno iskustava s prošlim ljubavima, ali imam nešto sa pjesmama, pa eto… :)))

    avatar

    20.03.2023. (10:48)    -   -   -   -  

  • starry night

    umjetnik je umjetnik a enciklopedije su sklone geografski i vremenski ga uladičiti (na ladicu mislim), kategorizirati ga i svrstati mu ime i mozak u meridijane i paralele i vaše i naše, mene to ništa ne dira jer uživam u umjetnosti mimo i iznad toga, ja sam pčela koja sisa nektar iz sveg cvijeća izraslog na divljim livadama slobode i umjetnosti, vele da su umjetnici umišljeni i nadmeni prema "običnom" svijetu, da znaju biti oholi, uobraženi, samodopadni, jednom je Enes Kišević imao večer poezije u provinciji i zračio je nekom nadprovnincijskom nadmenošću koja mi se nije dopala pa sam ga prekrižila, ima toliko boljih od njega za konzumirati, ćao Enes zauvijek, nikada ne potcjenjujmo ljude iz svog bijednog malog umišljaja više vrijednosti, pa jelen je toliko plemenitije stvorenje na zemlji od glupe lovkinje koja vježba ubijanje, zar ne? vi mi se sviđate, a ovo hoće li sloboda umjeti da pjeva kao što su sužnji pjevali o njoj mi često padne na pamet kad odem od doma i mami mi osmijeh na lice i nespokoj u srce, ali što mi uopće zmano što drugi ljudi nose u sebi i misle makar smo s njima svaki dan stotinu godina i makar na naše pitanje jel me voliš odgovaraju poljupcem i zagrljajem?

    avatar

    20.03.2023. (11:22)    -   -   -   -  

  • j.

    štajaznam, meni je Kišević nekako simpatičan, kao susjed iz lifta koji se trudi biti ljubazan, doista nije nešto veliko, ali ipak ukazuje često na lijepe stvari, pa u ovoj bari i blatu - tko god to čini, meni izgleda barem malko vrijedan, prije par godina bio sam na nekoj tribini povodom iranske Nove godine, to bi negdje moralo biti sada u ovo doba, bila je i ona gospođa, krasna i sjajna glumica što govori stihove Vesne Parun, ne znam sad kako se zove: uglavnom, bilo je lijepo s njima, barem meni

    ovo o uladičenju je točno, još točnije je ovo nepoznavanju toga što je u drugima; no svrha komuniciranja i jest da to saznamo, odnosno - još po meni važnije - da se to potrudimo otkrivati; meni je čak zapravo često ponajveća enigma - što je u nama; ti drugi, koji su nam važni, i kojima smo mi - što je još bitnije - važni, vjeruju onome što mi kažemo pa temeljem toga usmjeravaju, planiraju i vode i svoje živote, a to je nekada tako krhka građevina da je strašno vidjeti na čemu su sazdane nečije kule

    uglavnom, tako i ja znadem reći (baš na ovo pitanje na koje se odgovara poljupcem i zagrljajem) - naravno, nakon poljupca i zagrljaja, ma tko zna da li ja uopće Tebe volim kao što ti mene, meni je to s tobom kao zrak, kako ćeš reći zraku "volim te", to je bedasto, nasmijat će ti se i obaviti te vjetrinom i zapuhom; nije voljenje ovisnost, odnosno - nije ovisnost voljenje; onda dobijem jezikovu juhu, ne pričaj previše, šuti, molim te, ako ikako možeš, idemo dalje :)

    avatar

    20.03.2023. (18:35)    -   -   -   -  

  • luki2

    Baš tako.:)))))Ljubim!

    avatar

    20.03.2023. (21:46)    -   -   -   -  

  • starry night

    "ti drugi, koji su nam važni, i kojima smo mi - što je još bitnije - važni, vjeruju onome što mi kažemo pa temeljem toga usmjeravaju, planiraju i vode i svoje živote" - šteta što se ne bavite politikom, sviđa mi se kao politički moto, doduše, ne znam ništa o vama, možda se i bavite, sviđa mi se misao

    Kišević je nebitan, ja i sjenke na licu hvatam, mea culpa, a u liftu su svi uglavnom ljubazni i jedva čekaju da iz njega izađu, pa mu to i nije neki kompliment

    Komunikacija je nekome vrlo bitna stvar, ja to pak smatram za zabadanje nosa u tuđe stvari ili nepotrebnu formalnost, gdje si, kako si, divno sam, divno si to napisala, itd., taj nivo, rijetko je to stvarni interes za drugog, a ako je upravo tu je plodno tlo za iskreno prijateljstvo ili ljubav čak, i sad tu imamo lepezu ljubavnih odnosa i stilova, ja preferiram maničnu ljubav- strast, npr., u knjigama, upravo ovog tipa koja pere Elvisa.

    "Susane i Clyde Hendrick razvili su skalu ljubavnih odnosa baziranu na John Alan Leeovoj teoriji zvanoj Stilovi ljubavi, u kojoj je međuljudski ljubavni odnos podijeljen u šest dijelova:

    Eros – strasna, fizička ljubav temeljena na fizičkom izgledu;
    Ludus – ljubav se shvaća kao igra te je zabavna;
    Storge – nježna ljubav koja se sporo razvija temeljeći se na sličnosti;
    Pragma – pragmatična ljubav;
    Manija – visoko emocionalna, nestabilna ljubav, stereotip romantične ljubavi;
    Agape – nesebična, altruistična, duhovna ljubav.

    Istraživači Hendrick su otkrili da su muškarci više ludični i manični, dok su žene više storgične i pragmatične."

    avatar

    20.03.2023. (23:15)    -   -   -   -  

  • starry night

    Ljubim, luki!

    avatar

    20.03.2023. (23:16)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Razveselila si me nakon svog četvrtog komentara. :))

    avatar

    21.03.2023. (18:03)    -   -   -   -  

  • starry night

    :))))))))))))))))))))))))))))))))) , pa zar nije istina ? ;)

    avatar

    21.03.2023. (18:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...