Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Lilianke

    Pregrizla, usudila se. Eto.

    avatar

    12.02.2023. (11:33)    -   -   -   -  

  • Sarah

    :-*

    avatar

    12.02.2023. (12:09)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    neka si i vrijeme je da " razgovaraš" sa sobom

    avatar

    12.02.2023. (12:19)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Sarah, e, imam jedno pitanje, znaš li gdje bi se u Zagebeu mogle kupiti dobre, kao domaće, buhtle? ne krafne, ne fritule, kroštule, miške ovo ono, buhtle. jako bi ih voljela moć kupiti. Fakat mi ih se ne radi, a jede mi ih se. :))

    @AnnaBonni,
    baš sam bila u depri neko vrijeme,
    moram dalje od toga, imam puno posla u planu, imam potpuno zdravlje u planu.

    avatar

    12.02.2023. (12:23)    -   -   -   -  

  • izzi

    Vjerujem da osjetljive osobe, koje fino osjećaju svoje unutarnje energije, prolaze ciklički kroz određene "plus" i "minus" periode koji se izmjenjuju. Zapravo svi prolazimo kroz njih, ali grubi umovi siluju svoju energetsku dinamiku jer na prvo mjesto stavljaju rodbinu, posao, prijatelje, društvene imperative, i onda nakon nekoliko godina, deset, dvadeset, obolijevaju od stvari od kojih karmički zapravo uopće nisu trebali oboljeti. To je šteta; da su samo bili pažljivi prema svojim unutarnjim energijama, da su ih poštovali, ne bi si naštetili. Ti si svoju hibernaciju odradila kako bog zapovijeda, a sad ćeš se možda ponovno jače aktivirati u vanjskom svijetu jer su se energije promijenile, obrnule smjer, ili kako to već biva. :) Kažem možda, pričam napamet. :)) U svakom slučaju, čini mi se veoma važnim biti svjestan svojih unutarnjih dinamika i poštovati ih, ne ići silom preko njih, tj. ne ignorirati ih.

    avatar

    12.02.2023. (13:58)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Izzi,
    Da, može se reći da grubi umovi siluju svoju energetsku dinamiku, no malo ipak moram stati u obranu grubih umova, jer smo to nekada, u određenim uvjetima , svi mi... obaveze, odgovornosti, osiguravanje nužnoga, i manje nužnoga ... kako pobjeći od toga?

    Evo, meni se predzadnji petak na poslu uklještilo, prožigao me živac kroz vrat, i dan poslje sam zbog glavobolje i mučnine završila na hitnoj. Nije mi niš (navodno)(osim kaj se uklješćujem i stišćem od nervoze), no dr. je rekla deset dana mirovanja.
    Misliš da sam deset dana mirovala? Malo sutra.Čim sam doznala da je ct dobar, činjenica da mi je cijela glava u trncima više me uopće nije zanimala, nego više kaj moram skuhati i da odradim dolazeći tjedan bez bolovanja. Ni zrna žita (eura) neprijatelju! :)))))
    Tako da tvoja pohvala tek djelomice stoji, iako je lijepo čitati je :)))))))

    Ja jesam doista uglavnom minimalizirala aktivnost (ne bez natreniranog osjećaja grižnje savijesti),ovo je prva zima da je zov i potreba za mirovanjem i samoćom (točnije, izbjegavanjem ljudi čija energija mi je nepoželjna) bila tako jaka. Zanimljivo.

    Također, energije stalno fluktuiraju, i to je vrlo aktivna izmjena, brza... Osim toga,vrijeme leti, kao da ne živimo u istim uvjetima u koje smo rođeni. Osim toga, već je polovica veljače. !!!! :)

    Osjeća se sveopći pomak u postojanju, u načinu.

    U svakom slučaju, čini mi se veoma važnim biti svjestan svojih unutarnjih dinamika i poštovati ih, ne ići silom preko njih, tj. ne ignorirati ih.

    Apsolutno, to je ključ zdravlja, i ključ ispunjenja svrhe ovog utjelovljenja....pardon, :)) jel smijem to sad tako izreći (u svjetlu onog zadnjeg komentara na temu duhovnog razvoja)? :))))

    avatar

    12.02.2023. (14:51)    -   -   -   -  

  • izzi

    Ja sam katkad u deset navečer mrtav umoran, a onda u ponoć najednom pun energije, odmoran, budan kao sunce, i mogu do jutra pisati, čitati, što god. Kakav je to umor bio i zašto je (i kud je) nestao? Da, energije često vrlo brzo fluktuiraju, i kod mene umor nikad nužno ne znači umor, a slično je i s bolešću - razbolim se, ali gle, pet sati kasnije opet sam zdrav. To mi se dogodilo mnogo puta. Svrha utjelovljenja? Pa naravno da postoji! Viđam je svakodnevno kako prolazi pored mene u suprotnom smjeru! ;)))

    avatar

    12.02.2023. (15:33)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @izzi,
    ona ideja da smo placebo, bar kaj se mene tiče, skužila sam, stoji 100%.
    A i ružno me pogledaj, pokvari mi se krvna slika :))))
    Tijelo je superfini instrument. :))

    Zakaj mimoilaziš svrhu, sram te budi, ljenjivac. :))

    avatar

    12.02.2023. (16:40)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    i kod mene je živnulo, malo pomalo ulazi svjetlost :))*

    avatar

    12.02.2023. (23:08)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Pad energije osjetim po umoru i tada, iako maksimalno spavam, sna opet fali, fali energije, elana. Šteta da nismo medvjedi, da se zimi potpuno isključimo. I još, ne volim ove minuse koji su bili - to nije humano :).
    sunce, to je dobra vijest :).

    avatar

    13.02.2023. (08:14)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Dagnjica, @Dvi, tri riči...
    razblažilo se konačno malo, i nadam se da je to početak trenda prema toplome. Čak sam jučer hodala jednu turu (večernja šetnja), što sam totalno izbjegavala kroz ove nalete hladnoće i bilo je zaista ugodno.
    :)

    avatar

    13.02.2023. (10:24)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Sunce mami vani, mada meni još paše da ima hladnoće. :) A također vidim da si stavila ovaj video o Jungu, pogledam ga kad uhvatim vremena.

    avatar

    13.02.2023. (20:04)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Vrtlog; da, dobar je video, meni barem :)
    Pa, glede hladnoće, onda je tebi ovo vrijeme vjerojatno taman, nije još toplo, ali barem ne ruši u nesvijest i ne promrzava do kosti, nego umjereno......ono, kad je oko nule, to je okej, zamotaš se i dobro, ali kad se počne spuštati - ne, hvala :))

    avatar

    13.02.2023. (22:00)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Dobro, ja sam u Hercegovini, kod nas nije toliko hladno, ali prošlih desetak dana jest bilo minusa. Ne znam gdje ti živiš, pretpostavljam negdje gdje je hladnije.

    avatar

    13.02.2023. (22:49)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Vrtlog, ja sam u Zg, imali smo ono nekako oko minus pet i više, ali meni se je činilo gore od toga. :))

    avatar

    13.02.2023. (23:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...