poriluk se skuha ili ide sirov? ako je sirovo, možda je mladi luk bolje rješenje? kako god, ideja je super i može se primijeniti na bezbroj kombinacija ;)
20.12.2022. (10:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Zanimljivo, tako nešto slično nisam nikada probao.
20.12.2022. (06:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Viatrix, ukusno i fino
20.12.2022. (07:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Evo, priznajem, nema šta iz mora jela nisam na milijun malih načina...al ovo probala nisam...jednom početnik, uvijek početnik:-)
20.12.2022. (08:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kolumbina
o-hooooooooooo lipo, sliči pašteti za mazanje na kruh
20.12.2022. (08:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
odlično, moram probati...
20.12.2022. (09:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Morska iz dubina, kulinarstvo je vječita inovacija.
20.12.2022. (09:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Columbina, može se i tako upotrijebiti
20.12.2022. (09:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, lako je
20.12.2022. (09:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
poriluk se skuha ili ide sirov?
ako je sirovo, možda je mladi luk bolje rješenje?
kako god, ideja je super i može se primijeniti na bezbroj kombinacija ;)
20.12.2022. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina - neba
Vrhunsko jelo...Želja mi je, da jo jednom napravim:))
20.12.2022. (10:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
agava
opaaaa...ovome se ne može odoljeti...
moram, moram, već večeras....
lp Lastavice lasto...:-)
20.12.2022. (10:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dav gindo caffe, sirov, a naravno da može mladi luk,
tko što voli
20.12.2022. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Modrina - neba, lako je, a ide u kompletu s ribljom juhom.
20.12.2022. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Agava, a što da ne? Uživaj!
20.12.2022. (10:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Posna salata
20.12.2022. (10:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Izgleda dobro, još ćeš postati najbolji chef culinaire na blogu. Oslić iz mora ili iz leda?
20.12.2022. (11:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Euro, voliš li takve?
20.12.2022. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gogoo, hvala ti. Iskusna sam domaćica, ali recepte sve
rjeđe postavljam. Oslić je iz leda, ovdje je teško naći
svježe i papreno je skupo ako se nađe.
20.12.2022. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Pa kad se posti dobro bi doslo..
20.12.2022. (11:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Tako je, Euro. Ukusno i dobro.
20.12.2022. (11:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Sretna ti slava!
20.12.2022. (12:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
znaš da sam svašta jeo,
ali moram priznati,
sirovi poriluk
nisam ;)
20.12.2022. (12:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Goddess Vesna, hvala ti :)
20.12.2022. (17:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dav gindo caffe, daje poseban šmek
20.12.2022. (17:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Ovo je prefino! Volim mola, a bogme i poriluk! Ljubim!
20.12.2022. (21:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...