Komentari

konobarica123.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • konobarica

    Da ne zaboravim, najiskrenije čestitke blogerima koji su osvojili nagrade u Nominacijama za najblogere i u još ponekim kategorijama.
    Svaka čast :)

    avatar

    05.12.2022. (23:11)    -   -   -   -  

  • luki2

    Da, i ja kažem da su 2018. dečki ginuli u svakoj utakmici! No, živim u nadi da će isto napraviti u petak - dati sve od sebe. Pa ako uspiju - odlično, ako ne - drugi put će bolje. Ljubim!

    avatar

    05.12.2022. (23:31)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti na komentaru kod mene - danas vidjela. Potpuno si u pravu. Baš tako treba razmišljati. Ako s nekim ne ide - maknuti se, radi svoga vlastitoga mira. Ljub!

    avatar

    05.12.2022. (23:35)    -   -   -   -  

  • j.

    Ti imaš zdrav odnos prema stvarima, pa ti navijačka zanesenost ne pomućuje ono što oči vide, a vide to kako nedostaje prilično malo da bismo s puno manje muke ostvarili isto ovo gdje smo sada - i sve to radi pogrešnoga doziranja igrača, pogrešne taktike, kalkuliranja sa izmjenama i slično. Mi smo do sada triput remizirali i pobijedili najslabijega - Kanadu, a mislimo da smo zreli za prvaka! Vjerojatno u petak ovaj puta dobivamo šupkartu, jer smo objektivno po do sada prikazanome - najslabiji od svih sudionika četvrtfinala, a teško da očekivani sutrašnji pobjednici Španjolci i Portugalci - također nisu bolji od nas. Sa Brazilom se igrati može, ne s puno šansi - ali ne ovako - nego onako kako je primjerice Bilić igrao sa Nijemcima 2008. ili Španjolcima 2012., sa duplim blokom i puno ulazaka iz drugoga plana, i to sa dosta sigurno slabijih imena od ovih sada (Pranjić, Vukojević, Strinić...). Volja i srce nam tu mogu biti od pomoći, ali ne mogu biti jedine uzdanice. Šteta, jer potencijala sigurno imamo. Pozdrav :).

    avatar

    05.12.2022. (23:41)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: hvala Ti što čitaš i što Ti se sviđaju moji postovi. To je jedini cilj- približiti malo kulturna događanja i promovirati neke autore i knjige....One, u kojima i sama uživam!!!! Hvala Ti što si prepoznala. Naravno, svatko od nas bi drugačije doživio - ali, u tome i jest ljepota! Ljubim!

    avatar

    05.12.2022. (23:48)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Čuvala sam bebače i rezultat saznala tek kad je završila utakmica:-)

    avatar

    05.12.2022. (23:52)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Pravi navijaču uvijek bodre svoje i ne vrijeđaju druge a nitko ne može stalno pobjeđivati. Italija kao prvak Europe se nije uspjela plasirati na SP a Njemačka i Belgija nisu prošli skupinu.

    avatar

    06.12.2022. (09:54)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Navijam, ali ne gledam jer onda uvijek izgube. :') Popratim po portalima minute i rezultate.

    avatar

    06.12.2022. (10:29)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ luki2 - meni stvarno nije bitno kako će naredna tekma završiti. Naravno da želim svim srcem da prođu dalje. No neće mi biti tragedija ni kao ne prođu. Ne zato što je to Brazil (a stvarno su jaki), već što ja uvijek kod svih sportova reprezentaciji želim, kaad već prođe skupinu da prođe i tu prvu utakmicu nakon. A sve drugo što pozitivno dođe, doživljavam kao veliki bonus. Kiss

    avatar

    08.12.2022. (23:38)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ j. - potpuno se slažem sa tvojim komentom. Osobito sa onim dijelom kako nedostaje prilično malo da bismo s puno manje muke ostvarili isto ovo gdje smo sada. I kada smo '98. prošli ne znam više koga a u sljedećem krugu nas je čekala Njemačka, jedan kolega je nakon zadnjeg sučevog zvižduka rekao "A njima smo nešto ostali dužni." I točno sam to pomislila nakon tekme s Japanom. Brazilcima smo nešto ostali dužni. Tamo iz 2014. ;)

    avatar

    08.12.2022. (23:42)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ morska - kakva sreća. I za bebače i za rezultat :*

    avatar

    08.12.2022. (23:43)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ gogoo - jeste, slažem se. Ja od početka SPa imam na stražnjem prozoru razvučen kockasti dres. I bodrim ih na najjače. No to ne znači da ne smijem reći svoje mišljenje. I kao što rekoh, svaki plasman na SP, u ma kojem sportu za našu je državu golemi uspjeh. Golemi.

    avatar

    08.12.2022. (23:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...