Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • vilimstvor

    simtamanje je kad žrtve američke agresije ne znaju čije su žrtve ;)

    avatar

    04.12.2022. (20:46)    -   -   -   -  

  • luki2

    Da, lijepa Varšava. Volim. Pozdrav!

    avatar

    04.12.2022. (22:04)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @vstvor: ja sam bar uvijek bio jasan da bi Bush&Blair i svita prije i poslije morali isto sjediti u Haagu ili se njihati na galgama, a što se tiče američke agresije na UA, ne slažem se: trebali su i Rusi kupovati utjecaj lovom (nije da je nemaju) a ne bombama, bombe su za primitivce.

    avatar

    04.12.2022. (22:17)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    lijepe, urbane fotke :))*

    avatar

    05.12.2022. (00:51)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Dobra fora na početku posta. Ne znam koji je grad u pitanju, ali danas se sve lako izgugla, nema tajni i misterija. Ne vozim se, ne vozam se baš...

    avatar

    05.12.2022. (05:41)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    opet, simtamanje je kad misliš da možeš novcem na bombe i obrnuto...
    simtamanje je kad zanemariš da su prve bombe pale na glavu djece Dombasa, desetak dana prije ruske reakcije
    simtamanje je kad u navadi triju majmuna koji ne vide, ne čuju i ne govore, zanemariš izvješće promatrača UN-a koji su to zabilježili, izvještaj koji dan-danas možeš naći na njihovim str.

    avatar

    05.12.2022. (09:24)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @vilim: naravno, sve su to simtamanja povijesti, kao i kad su Srbi samo "odgovarajuće odgovorili" na provokacije naših đilkoša koji su išli pjevati "ustaške" pjesmice po slavonskim selima. S vojnom snagom dolazi i odgovornost, a Vladimir se relativno odgovorno ponašao do UA priče, mogao se smijuljiti kako su Zapadnjaci primitivni. Sad više ne može, upisao se u klub zlih. Sad bi morao pobijediti s treskom i još dobrano tresnuti rukom o stol da ga neki manji dio svijeta idućih 50ak godina smatra "osloboditeljem" (vidi Staljin, i da, znam da bi bez njega nagrabusili, ali znam i da su njegovi vlastiti debelo nagrabusili da bi on bio što je bio i zbog toga je prošao u povijesnim udžbenicima kako je prošao). Nekako mi se čini da mu to "treskanje" baš i ne ide, ipak je to samo mali KGB-ovski štakorčić...stisnut u kut. Nećemo čuti ni "gnjec" kad ga zgaze njegovi vlastiti. Sladoledari nikad i nigdje nisu promijenili povijest, oni su samo popisali žrtve, ako su to htjeli i ako su im vlasnici bombi to dozvolili.

    avatar

    05.12.2022. (10:18)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    jednu istinu si rekao, bez crvene armije ne bi bilo ni slobodne europe, a gle sad smija, pogledaj stanje EU,, ne izgleda li da se povijest ponavlja? ne čini li ti se da veći dio čovječanstava koji nastavlja normalno život s Rusijom već odredio tko je osloboditelj? a da je sve ostalo propaganda koju smo prisiljeni prihvati u ovoj američkoj satrapiji?

    avatar

    05.12.2022. (12:14)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @vilim: živio sam u YU "satrapiji" 30 godina i nekako mi nije previše toga falilo-ali u Kineskoj trenutnoj sam isto živio i ne bi više, naša uvažena glumica koja je pjevala hvalospjeve društvu Mr.Xi je morala dosta toga ignorirati, ja nisam mogao, smetalo me j... u zdrav mozak svakoga dana i svugdje čak i ako su me dobro plaćali i nudili svakojaka pogodnosti. Nisam na prodaju. Rusija, čini mi se a neću ići probati nadam se, ide u istom smjeru ubrzanim tempom. Da zaokružimo tu "većinu čovječanstva", Indija je po tom pitanju normalna i postoji diskurs ("daj što jeftinije" im je obično jedini interes, ali nije to najgore na svijetu), ali prečesto ovisi o lokalnim šerifima i njihovom božanskom hramu da bi me privlačilo za probati-plus preniske plaće i jadna kvaliteta života za moje pojmove. SAD sam davno otpisao, prevelike su tamo slobode koječega da mi me privlačile. "Ostajem tu", pjevam-gdje je "tu" teritorij bivšeg nam KUK Carstva, kojim se nekako u zadnje vrijeme sve više krećem. Očito starim. Ali ne zaboravljam, i vid me još služi i vidim da sam bitan jedino kao potrošač, kupac. Odbacili "smo" slobodu u ime "ideala naših Vođa", na sreću, i sad zdravo đaci, snađi se druže!

    avatar

    05.12.2022. (12:27)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    nije smo indija i kina, u pitanju je cijela južna polutka! ali sve zemlje, kako i sam kažeš, imaju svoje zlo (ali neke zemlje bar napreduju evo kina odustaje od strogih covid mjera,, iran od moralne policije)
    nije ovdje u pitanju ukro-ruski rat već sad-eu prikriveni sukob i zato kažem da žrtve ne prepoznaju čije su žrtve

    avatar

    05.12.2022. (12:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...