Da ne kompliciram sa sljedećim ručkom, koji neću objavljivati, jer već jesam prije, bit će pileća jetrica na luku s umakom od vrhnja, senfa i vina, uz pire krumpir ;) P.S. I ovaj recept ide po staroj dobroj i itekako provjerenoj Vegetinoj kuharici.
27.10.2022. (00:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
Željko, Stevo i ti... trojstvo gastronomije...
26.10.2022. (16:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
87. :)) cool.
26.10.2022. (17:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
stevo i vegeta
26.10.2022. (18:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Curry je često na mom meniju.:)
26.10.2022. (18:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
..a sutra????:-)))
26.10.2022. (18:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Da ne kompliciram sa sljedećim ručkom, koji neću objavljivati, jer već jesam prije,
bit će pileća jetrica na luku s umakom od vrhnja, senfa i vina, uz pire krumpir ;)
P.S.
I ovaj recept ide po staroj dobroj i itekako provjerenoj Vegetinoj kuharici.
27.10.2022. (00:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...