Samo velim, moja draga pušta šljive za pekmez prije kuhanja da budu zrele do ruba izdržljivosti, nekada se po tri lavora napune u garaži. Koji je to čas u kojemu projekt kreće, a u njemu i moja malenkost sa povremenim miješanjem kuhačom dok Ona odmara na verandi, ili zatvaranjem tegli alkoholom opranim poklopcima, to nemam pojma, to odlučuje ono čemu u životu najviše vjerujem: Njeno srce :).
24.08.2022. (06:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sa'š me tjerati da izanaliziram sve? Zapravo, da napišem svoje mišljenje o tome zašto si objavila ako nije za druge... jer obično sve izanaliziram :O
Bake bi to prije natrpale šećera i kuhale satima sve dok se isti ne bi počeo karamelizirati tako da bi kroz ohlađeni pekmez žlica jedva prošla :)) Možeš tako, a možeš i s bilo kojim receptom s interneta. teško da ćeš nešto pogriješiti... jedino izbjegavaj one u kojima piše da voće kratko prokuhaš i zatim dodaš želatinu... duh baka bi se mogao uznemiriti :))
24.08.2022. (10:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Što si se sakrila...:O
Meni danas malo mukica od smokava... pretjerala.
Al' idem vidjeti barem još jednu, dvije :))
22.08.2022. (20:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jekatisine
Sljiveee
22.08.2022. (23:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Niš se ja ne skrivam, uvijek me se može naći. Al kad pišem za sebe, onda ne zvonim s time naokolo. :)
Sad još moram naučiti pekmez raditi od njih. Nisam ju još obrala, moram se psihički pripremiti na ono "što s njima poslije". ;)
23.08.2022. (07:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
Samo velim, moja draga pušta šljive za pekmez prije kuhanja da budu zrele do ruba izdržljivosti, nekada se po tri lavora napune u garaži. Koji je to čas u kojemu projekt kreće, a u njemu i moja malenkost sa povremenim miješanjem kuhačom dok Ona odmara na verandi, ili zatvaranjem tegli alkoholom opranim poklopcima, to nemam pojma, to odlučuje ono čemu u životu najviše vjerujem: Njeno srce :).
24.08.2022. (06:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Sa'š me tjerati da izanaliziram sve? Zapravo, da napišem svoje mišljenje o tome zašto si objavila ako nije za druge... jer obično sve izanaliziram :O
Bake bi to prije natrpale šećera i kuhale satima sve dok se isti ne bi počeo karamelizirati tako da bi kroz ohlađeni pekmez žlica jedva prošla :))
Možeš tako, a možeš i s bilo kojim receptom s interneta. teško da ćeš nešto pogriješiti... jedino izbjegavaj one u kojima piše da voće kratko prokuhaš i zatim dodaš želatinu... duh baka bi se mogao uznemiriti :))
24.08.2022. (10:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pal MOOD
ovo o dolazećim godinama, uzimam (h)
25.08.2022. (10:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...