AnnaBonni hvala na komentaru, pljukanci su nešto što sam baš htjela probati napraviti i nisu loši za prvi put (vježbom do savršenstva), tikve su sjajne same po sebi a šalša će svakako doći na red u jednom od nadolazećih postova :)
05.07.2022. (15:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blog@Blog
Ostavite si sami komentar ispod svakog novog posta da bi vaš blog bio uočljiv na Fresh listi i po kategorijama.
Lp Blog.hr
04.07.2022. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
odličan start , gastro blog, tikvice sjajne, pljukance svježe kupujem i spremam na šalšu s pomama
05.07.2022. (13:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Captain cook
AnnaBonni hvala na komentaru, pljukanci su nešto što sam baš htjela probati napraviti i nisu loši za prvi put (vježbom do savršenstva), tikve su sjajne same po sebi a šalša će svakako doći na red u jednom od nadolazećih postova :)
05.07.2022. (15:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Dobri recepti, volim domaću tjesteninu (ali ne od bijelog brašna koje ni naši stari nisu koristili) i tikvice, može i na ovaj način. .
05.07.2022. (18:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Captain cook
gogoo hvala ti, što se tiče spravljanja tijesta općenito tu sam još u fazi otkrivanja najboljih načina, u svakom slučaju svaki savjet je dobrodošao :)
05.07.2022. (18:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lijemudro
mislim da se u unutrasnojsti to zove trganci..samo se ne oblikuju u valjuske nego ostaju nepravinog oblika
06.07.2022. (08:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
ovo je baš dobro :)) i bravo za malo povijesti!
07.07.2022. (22:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Captain cook
Hvala ti IzgubljenaUGalaksiji :).
08.07.2022. (00:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Sličan je recept za krčke šurlice. Samo u njih ide i jaje.
Ovo sa tikvicama ti je topp i probam prvom prilikom.
Tnx.
Keep on.
08.07.2022. (00:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Captain cook
Tnx, javi dojmove. @konobarica
08.07.2022. (14:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...