bazlamaču radim i ja ali u zimskim mjesecima jer, moj suprug Moslavac voli onakvu, kakvu je radila "naša mama" a to znači s kupicama "šljivovog pekmeza"
Razmeš ???
Ja, Dalmatinka naučila
28.06.2022. (20:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tvoj komentar kod mene: hvala na prekrasnim riječima; uživam u svemu, a uživam i prenijeti doživljaj koji sam imala....Velika motivacija za pdaljnje pisanje! Hvalaaaaa! Da, Mia će biti, čini se, jako dobra na izložbama....A drago mi je što si sa mnom podijelila priču o vašoj divnoj jazavčarki...Bravo! Ljubim!
04.07.2022. (23:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hvala na divnom komentaru kod mene. Mia će u listopadu, na moj rođendan, imati prvu izložbu. Ako vidim da je veseli - super...Ako ne - ništa od putovanja :)))) Marija Braut je bila učenica Toše Dabca, redovno sam je sretala na Gornjem gradu, nasmijanu, veselu, pozdravila uvijek, posebna - a takav je i njen Zagreb, viđen njenim očima....Marija je prvu izložbu imala u godini moga rođenja - 1969.!Hvala na podršci - uvijek se razveselim komentaru. Ljub!
16.07.2022. (00:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zemlja2
dobar tek
28.06.2022. (19:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnnaBonni
bazlamaču radim i ja ali u zimskim mjesecima jer, moj suprug Moslavac voli onakvu, kakvu je radila "naša mama" a to znači s kupicama "šljivovog pekmeza"
Razmeš ???
Ja, Dalmatinka naučila
28.06.2022. (20:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Lijepo, lijepo! Zlevanku volim, a bilježnica s receptima - zlata vrijedna....Sjetila si se i kultne knjižare Kugli - ma, savršen post!Ljub!
28.06.2022. (23:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
ajooooj, predivno je za čuti i vidjeti da netko čuva tako nešto! :)
29.06.2022. (00:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina - neba
Meni odlično izgleda i verujem, da je i odličnog okusa.
Bravo za sačuvane recepte!
02.07.2022. (17:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Kakvo blago ova tekica !
Čuvaj ju !
04.07.2022. (19:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Tvoj komentar kod mene: hvala na prekrasnim riječima; uživam u svemu, a uživam i prenijeti doživljaj koji sam imala....Velika motivacija za pdaljnje pisanje! Hvalaaaaa! Da, Mia će biti, čini se, jako dobra na izložbama....A drago mi je što si sa mnom podijelila priču o vašoj divnoj jazavčarki...Bravo! Ljubim!
04.07.2022. (23:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Hvala na divnom komentaru kod mene. Mia će u listopadu, na moj rođendan, imati prvu izložbu. Ako vidim da je veseli - super...Ako ne - ništa od putovanja :))))
Marija Braut je bila učenica Toše Dabca, redovno sam je sretala na Gornjem gradu, nasmijanu, veselu, pozdravila uvijek, posebna - a takav je i njen Zagreb, viđen njenim očima....Marija je prvu izložbu imala u godini moga rođenja - 1969.!Hvala na podršci - uvijek se razveselim komentaru. Ljub!
16.07.2022. (00:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...