Komentari

kratkepricekata.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Katine kratke priče

    :)

    avatar

    11.05.2022. (11:41)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    carica! :) super priča.
    ja ustvari imam problem da uvijek dođem 45 minuta ranije pa zujim, a one s kojima se nalazim kasne minimalno dva sata. :)

    avatar

    12.05.2022. (00:16)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    Ne znam je li bolje takva stvari skontati što prije ili je bolje godinama živjeti u iluziji....

    avatar

    14.05.2022. (03:11)    -   -   -   -  

  • j.

    Sjajna je ovo priča. Mogao bih sada palamuditi o tome da potpuno razumijem tvoj odlazak na karusel, ali ću iskreno reći da se tome zapravo divim - sumnjam da bih imao petlje učiniti takvo što. Zamisli čiču od metariosamdesetosam sa sijedom bradom kako jaše na konjiću, pa to bi rastjeralo dječicu od Kolodvora do Novog Zagreba, ako me već vlasnici ne bi tužili za štetu, jer sumnjam da mojih dobrano popunjenih devedsetak i još koja kila ne bi značili i krah mašine.
    Doživio sam nedavno takvo nešto; dogovorio sam se sa frendom za planinarenje na čitav dan, i još je on tri ili četiri dana prije potkurivao da nije to puno, da može on preći planinu u pet-šest sati, da ajmo još dulje i tako dalje, da bi u jedanaest navečer, kad sam ja već spakirao i sendviče za sutra (kretalo se prije šest) otkazao, jer da je imao naporan dan na poslu, da je ustao u pet, bla, bla, kao da to sve nije znao barem taj dan popodne.
    Zapravo, moj karusel bio je taj da sam ja jednostavno ustao u pola šest i krenuo sam - i ne da nisam požalio, bilo je fantastično (jedino što sam Najdražoj to sve ispričao naknadno - stvar su spasile flance paradajza koje sam usput negdje kupio - jer bi čitav dan - ne sasvim bez razloga, jer žene uvijek imaju dobre razloge, je li - brinula, samo da je znala da sam prelazim brdo od hiljadu metara visine iz podnožja u podnožje).
    Kvragu i mobiteli - nekad smo se u četvrtak dogovorili za kino u subotu u pet kod sata na Trgu, i tko je zeznuo bio je p...a, a sada se još sedamnaest puta prije čujemo i čitamo radi toga; od toga dana mobitel mi služi prvenstveno umjesto karata; da nisam imao tu čudesnu spravu tamo negdje u planini na hrptu, bio bih otklizao u prvu grabu i zapeo u blatu do stražnjice; ovako sam na par raskrižja bio blagoslovljen tom čudnom napravom, koja je - kao uostalom i sve što je čovjek izumio od vatre naovamo - sjajan sluga, ali loš gospodar.
    A onaj papak će me danas popodne čut na pivi (dakle, nije problem u tome što nije išao, nego što je čekao do daske i onda javio da otkazuje) - dogovorili smo gledanje tekme u kafiću jer nemam doma sportski paket (pa gledam deset puta godišnje samo ono što stvarno hoću); pivu i tekmu sigurno neće otkazati, nema sto metara za hodat do tamo... :).

    avatar

    14.05.2022. (13:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...