Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • TEATRALNI

    Drago mi je da si objavila ovo kao post jer na anketu već dugo ne idem iz principa i teškog protesta. Klanovi NE POSTOJE! U principu postoje neke struje koje su agresivne u sranju i pljuvanju onih koje su uzeli na pik. Mi ostali koji smo ovdje samo zbog svog zadovoljstva, a druženje je nešto što neminovno povlači interakcija kroz komentare, posebno ako se potencira neka rasprava. Ne postoje klanovi postoji samo jedan klan, ovaj gore naveden koji je ovdje samo zbog ispucavanja svojih frustracija i neinteligencije, posebno oni koji kmerski prate što će tko natipkat u postu ili komentaru pa na osnovu toga nasrati neki od u nizu svojih verbalnih proljeva. Takvi spadaju u kategoriju onih koje ni najmanje ne cijenim, tako da...klan postoji ali samo taj jedan, društvo koje je ovdje zbog svog zadovoljstva i potrebe kreativnog izražavanja, komunikacije itd NIJE KLAN!

    avatar

    23.04.2022. (12:48)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    TEATRALNI divlji uvijek pokušavaju otjerati pitome, ne razmišljajući da su pitomi jači

    avatar

    23.04.2022. (12:54)    -   -   -   -  

  • carstvo snova

    Dobro razmišljaš i u pravu Si, da znaš!
    Klanovi so UVJEK bili i UVJEK če biti...zna se!!!
    Nisam u ničijem klanu, ja sam samosvoja!!!

    avatar

    23.04.2022. (13:51)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Kako si ti pametan tekst napisala naklon do poda

    .ljub,ljub,kiss kiss

    avatar

    23.04.2022. (13:53)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odličan post! Sve si rekla! Nije teško - mislim da svatko tko je bar jedno vrijeme proveo na blogu shvaća što se sve događa. Jedna velika istina je i Tvoj odgovor Teatralnome, koji je odlično sve rekao, također. Rekla si: "Ne razmišljaju da su pitomi jači". A znaš zašto su jači?! Ne samo što ih ima više. A ne! Nego što ne igraju igrice. Nisam mogla zamisliti kada sam prvi put došla na blog da ima toliko loših ljudi, ali nisam mogla ni zamisliti ni njihove zakulisne igre i igrice - koje se uvijek, ali uvijek razotkriju, ali - nisam mogla ni zamisliti kakve ću s druge strane divne ljude sresti i prijateljevati s njima, i u stvarnosti. I zato sam tu. Zbog dobrih. Zbog mudrih. Zbog pitomih. Samo se ne bih složila s ovim "kulturno". :)))) Ne povrjeđuju kulturno - ne možeš nekoga kulturno povrijediti - možeš ga samo - povrijediti. Ljubim!

    avatar

    23.04.2022. (14:02)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Komuniciram s ljudima koji su jedni prema drugima iskazali averzije (imali neke osobne nesuglasice), nitko od njih mene ne pita koga komentiram. Niti ih to zanima.

    Ta priča o klanovima je po mojem viđenju jedan blogerski mit. Prenosi se s koljena na koljeno i tako opstaje.
    Valjda je ta priča blogerski začin? Obzirom u blogo populaciji nema nekih istinski intrigantnih pojava (sve sami obični k tome postariji ljudi) nešto mora začiniti odnose. :))

    Ajte k jarcu svi! :)))))

    avatar

    23.04.2022. (14:30)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Moguće je, ima toga i uživo. Klanovii unutar nekog društva me ne zanimaju, bilo je ovdje pokušaja da me se odvrati od nekih prema kojima ti imaju averzije, no mene samo zanima osobna sloboda. Ne sviđa ti se? Pa ne moraš me ni čitati onda. Odmaknula sam se od takvih, život mi je puno bolji. ;)

    avatar

    23.04.2022. (18:52)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: da, divan je bio dan, pjenušci izvrsni! Ljubim!

    avatar

    24.04.2022. (03:45)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala što se kod emne pridružuješ čestitkama za one, koji danas slave Uskrs! Ljubim!

    avatar

    24.04.2022. (18:33)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    Ne znam ništa otome. To je neki za mene drugi svemir...

    avatar

    27.04.2022. (17:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...