Kako si Ti ovo dobro napisala... evo i u ovu uru, slinim... na spomenute čufte (kod nas polpete) i opisani gulaš sa tajadelama: Jako volin ljuto, ali samo spizu, ne i ljute ljude! Sto posto ću sanjati, čekajući da bude gotovo.. uživajući bar u mrlišu šta se širi kužinon! :))) Sudbinu papričice si genijalno opisala! Lp. :)
15.03.2022. (00:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ Dijablo - ma sto put ti fala. Baš volim pisat o hrani. Nije da je lako, al kad krenem ideeeeee... U slast ti ! Mrliš - kako genijalna riječ. Prvi put čujem.
21.03.2022. (19:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Mljac, mljac! Kako ja volim ljute papričice! I moja mama! Ljubim!
14.03.2022. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
volim umjereno ljuto. :')
14.03.2022. (23:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Kako si Ti ovo dobro napisala... evo i u ovu uru, slinim...
na spomenute čufte (kod nas polpete) i opisani gulaš
sa tajadelama: Jako volin ljuto, ali samo spizu, ne i ljute ljude!
Sto posto ću sanjati, čekajući da bude gotovo..
uživajući bar u mrlišu šta se širi kužinon! :)))
Sudbinu papričice si genijalno opisala! Lp. :)
15.03.2022. (00:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
meni što ljuća hrana, to bolja
15.03.2022. (18:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ Luki2 - ja i ne baš. Volim pikantno. Ne i ljuto. Sprži mi nepce i sve :))))
21.03.2022. (19:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ Galaxy - i ja. Samo kad onako malo pecka. :)))
21.03.2022. (19:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ Dijablo - ma sto put ti fala. Baš volim pisat o hrani. Nije da je lako, al kad krenem ideeeeee... U slast ti !
Mrliš - kako genijalna riječ. Prvi put čujem.
21.03.2022. (19:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ zvijezda - blagotebi. Ja jok. Al imam isti feeling sa tartufima. Doslovno mogu ulje od tartufa na SVE nakapat i jest :)
21.03.2022. (19:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...