Čini se kompliciranije no što je; kod dizanog tijesta je najzanimljivije to što ono skoro sve samo odradi... ti samo trebaš malo stajati sa strane, i biti strpljiva :))
12.03.2022. (11:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Je, to mi stalno pričaš, al nikako ne razmeš da se meni tijesto ne diže kako treba, a i kada se digne onda dobijem klipiće koje slobodno mogu koristiti kao oružje!
Po prilici kao kad bi žvakala keramičku pepeljaru! Tijesto nije mekano, podatno, hrskavo NE!! I NE! Užasno je. :))
12.03.2022. (12:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tja... tijesto ne može pogriješiti, ono se cijelo daje... Odnosno, ako: ne upotrebljavaš pljesnivo brašno (dobro, skoro je nemoguće da bi imala takav problem, ali da i brašno spomenem...:O) , ako si provjerila kakvoću kvasaca, odnosno njegov rok trajanja... ako si naštimala dobro temperaturu pećnice i prostora u kome radiš, i ako mlijeko/vodu nisi pregrijala... onda su svi sve dobro napravili, i u tom procesu ostaje još samo onaj dio kojeg ti od sebe daješ - strpljenje :)
12.03.2022. (12:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Baguette.. e od kad si ih obećala.. no, ne mogu ostati, preuzela sam četkice i valjak, farbam vrata, a oklagiju ne mogu da nadjem, a znam da je imam ;)
12.03.2022. (13:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kad nisi ništa pojasnila kako si stvorila ovo ;)) Mislim da oklagija ne škodi kod dizanog tjesta, ali opet neću da tvrdim da ne može i rukama ;) Koliko puta akrilnom bojom je potrebno prefarbati vrata, garant znaš? ;))
12.03.2022. (15:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Plavo fini
11.03.2022. (15:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
majstorica si. :) izgledaju vrhunski, svaka čast.
12.03.2022. (00:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Škare su opet bile zaposlene....
12.03.2022. (05:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Šta ima, leti li išta
12.03.2022. (06:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
Nije pošteno, ja ne znam napraviti ovakve lijepe bagetiće!
Možda bi i mene netko volio kada bih znala ovako zavoditi?
:(((
12.03.2022. (06:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Mrs. Galaxy, :))
marival1, nisu škare, nego skalpel - za ovo je bila potrebna kirurška preciznost :))
FreshCaYg, niš' ne znam i nemam nikakvih informacija... valjda ponovno svi spavaju :I
Što se događa sa ženskim međunožjima?
Ypsilonka, ljubomorna si na moje uspjehe, ha? :))
12.03.2022. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
Na tvoje dizano oduvijek i zauvijek!
(Dobro i na sve one điđi miđi kolačiće, ali oni sad nisu tema (posta)).
12.03.2022. (10:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Čini se kompliciranije no što je; kod dizanog tijesta je najzanimljivije to što ono skoro sve samo odradi... ti samo trebaš malo stajati sa strane, i biti strpljiva :))
12.03.2022. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
Je, to mi stalno pričaš, al nikako ne razmeš da se meni tijesto ne diže kako treba, a i kada se digne onda dobijem klipiće koje slobodno mogu koristiti kao oružje!
Po prilici kao kad bi žvakala keramičku pepeljaru!
Tijesto nije mekano, podatno, hrskavo NE!! I NE!
Užasno je. :))
12.03.2022. (12:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Tja... tijesto ne može pogriješiti, ono se cijelo daje... Odnosno, ako: ne upotrebljavaš pljesnivo brašno (dobro, skoro je nemoguće da bi imala takav problem, ali da i brašno spomenem...:O) , ako si provjerila kakvoću kvasaca, odnosno njegov rok trajanja... ako si naštimala dobro temperaturu pećnice i prostora u kome radiš, i ako mlijeko/vodu nisi pregrijala... onda su svi sve dobro napravili, i u tom procesu ostaje još samo onaj dio kojeg ti od sebe daješ - strpljenje :)
12.03.2022. (12:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Baguette.. e od kad si ih obećala.. no, ne mogu ostati, preuzela sam četkice i valjak, farbam vrata, a oklagiju ne mogu da nadjem, a znam da je imam ;)
12.03.2022. (13:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Ovo je sve s rukama... ništa oklagija :)
12.03.2022. (13:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Kad nisi ništa pojasnila kako si stvorila ovo ;))
Mislim da oklagija ne škodi kod dizanog tjesta, ali opet neću da tvrdim da ne može i rukama ;)
Koliko puta akrilnom bojom je potrebno prefarbati vrata, garant znaš? ;))
12.03.2022. (15:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Našla sam danas ljubičice :)
12.03.2022. (17:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
jesi li ih to radila sa kukuruznim brašnom?
12.03.2022. (23:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Pšenično glatko :)
13.03.2022. (07:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...