Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • TEATRALNI

    Nerealizirana premijera filma

    avatar

    11.09.2021. (21:38)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ne vrijedi se sekirati! U takvom vremenu živimo! :(((((( Ljubim!

    avatar

    11.09.2021. (22:31)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: da, Lauba je odlična, kao i Beertija - u pravu si, vrlo je blizu toga mjesta....Prtenjača je odličan književnik, nije bitan njegov izgled - on je odličan! I zamisli, isto godište kao ja! :))))) Ljubim!

    avatar

    11.09.2021. (22:42)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ma kad pogledaš situacija je poražavajuća sve što vrijedi i predstavlja bolju Hrvatsku nikak ili teško dolazi do izražaja. Ne nerviram se ali da sam indisponiran to svakako da.Pazi film sniman 2017. dovršen 2019 premijeru trebao imat prošle godine što nije a sad i ove godine izgleda da je zapelo. Apropo Prtenjače ne simpatiziram ga prevše jer nastoji silom bit duhovit a nikako mu ne ide, forsiranje nečeg postane poprilično iritantno kad pređe u naviku. Iako da budem iskren imao je on svoje lucidne trenutke tipa kad je na jednom showu (baš kad je gostovala moja miljenica) sipao fore o rvatskim političarima "tomislav karamarko-milošević" milijan brkić-vasić" ha ha ha :)) ne znam što je bio povod jer je konverzacija bila o filmovima ali se sjaćam da smo se svi lomili od smijeha.

    avatar

    11.09.2021. (22:48)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    baš čudno... :/

    avatar

    12.09.2021. (01:17)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    mislim da neke web-stranice sve više skraćuju svoje sadržaje dajući i neke podlinkove, ali i hrpu reklama pa čovjek odustane od traženja

    avatar

    12.09.2021. (12:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Galaxy-Iskreno više me niti najmanje ne čudi, ovakve su situacije sve više pravilo sve manje iznimka samo me zanima do kad tako (što je na kraju posta i konstatirano) eto, vjerovatno samo kod nas toga ima da se film niti nakon 4 godine nastajanja (period snimanja 2017,2018,2019) još nije na kino repertoaru to nije niti prvi ni zadnji-ni jedini slučaj. Navodno je još u post-produkciji :/

    -shadow-Eto bar sam uspio nać stranicu na kojoj se može gledat "uspjeh" bez nekih kroničnih komplikacija, osim naravno hrpetine neželjenog spam smeća u obliku poruka i sličnih pizdarija koje se doduše može stavit na ignoranciju. Ali da,ima i puno gadnijih stranica na kojima se otvaraju na tone skočnih prozora,oglasa,"lanaca sreće" i sličnog smeća koje su pune virusa trojanaca. To zaobilazim, ali najgore su ipak one koje su ko fol "besplatne" uz uvjet da se legitimiraš (svoju bankovnu karticu) i platiš.

    avatar

    12.09.2021. (12:36)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @TEATRALNI - na žalost, koliko god izbjegavali te spam stranice i smeće od njih, neke se same javljaju i skoči ti pred put kao drvo na cesti pa moraš naglo kočiti, da ne bi "udario" u takva sranja :) vidiš, ovaj komentar je asocijacija i na mnogo toga drugog o čemu mislim, ali neću ništa pričati :) jednostavno, takvo "drvo na cesti" već uočim i izbjegavam, tj. ignoriram, jer me ne interesira - smeće :)

    avatar

    12.09.2021. (13:04)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vidiš to je istina, ne tražiš ih ali se nude ko na pladnju a tako je bilo kad sam guglao u svezi dosta filmova, evo sad zadnje u vezi "transmanije" koji mi je isto želja pogledat (2016) osim što su nerelevantne su pune tog toksičnog smeća kao što su preusmjeravanje na kojekakve kladioničarske igre i portale preko plaćanja a čak su se otvarali i kojekakvi bitcoin portali i navlakuše tipa "zaradi milijun kuna u 10 dana" a što se tiče "drveta na cesti" ima ih i previše posebno sad u ovom periodu kad vjetar puše žešće i intenzivnije pa ih je cesta sve punija. Problem postane kad ih se nađe na svakih 15 metara i tako od točke A do točke B jer ako ih je previše da ih je cesta puna teško ih izbjeć, onda je jedino rješenje zgazit ih iako to znači uništit auto. Izbjegavam zasad i ja, ali ne bi bilo loše da se s tim pozabavi "sigurnost na cestama" i makne ih jer kao što znamo predstvljaju opasnost (po inteligenciju,sigurnost,ljudskost i pozitivno raspoloženje) U ovom konkretnom slučaju "sigurnost na cestama" je poprilično neefektivna štoviše ne odrađuje poslove za koje je plaćena, jer kako je krenulo ne samo da drveće ne miču sa ceste nego ga štoviše i sami po cesti bacaju iz svojih transportnih kamiona što rezultira sveopćim neredom i blokadom ceste po kojoj ne može proć ni jedan (normalan) auto.

    avatar

    12.09.2021. (13:14)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    e, da @TEATRALNI ... to smeće koje iskače kad želiš otvoriti neku stranicu i pročitati nešto normalno - stvarno opterećuje pa sam prestala odavno otvarati takve zaražene stranice te ih ignoriram

    "drvo na cesti" zna biti vrlo dosadno, opterećuje svojim stalnim prisustvom i stalno moraš zaobilaziti takve pojave, ali i to je bolje, nego ne daj Bože izaći van iz auta pa probati maknuti to "drvo na cesti"

    slažem se, da su službe neučinkovite i da ne raspoznaju drvo uz cestu i drvo na cesti :) drvo uz cestu je lijepo, sukladno ide pravcem uzduž ceste i svatko normalan će pogledati tako lijepo poslagano i posađeno drveće, a drvo koje je tresnulo na cestu pa se nada da će netko naletjeti i "razbiti" se na njemu - pa to je stvarno obična treščica, iverje koje je umislilo da je - "drvo na cesti" :) kad-tad će vjerojatno i dežurne službe počistiti taj nered ne sudjelujući i sami u njemu

    avatar

    12.09.2021. (13:52)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Pa za micanje su zadužene službe sigurnosti (baš zato da ih mi ne bi morali micat, jer nemamo niti sredstva niti obvezu to raditi) dok one imaju ali to ne rade, iz nekog samo njima poznatog razloga još sa svog transportnog kamiona drva bacaju i to najviše panjeva. (To s panjevima se najviše vidi po sadržaju uglavnom sve šuplje ) e da, i gacije koje su paraziti su korisnije od nekog "iverja i službi" jer od njih se ipak nacjepa koji metar za ložionu o lijepim drvoredima da i ne govorim, oni su za njih astronomski udaljena kategorija.

    avatar

    12.09.2021. (14:07)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    joj, @TEATRALNI - to je sve istina ... nema ljepšeg, nego imati zdravo drvo za potpalu vatre koja te lijepo grije, a ne nešto šuplje koje se zadimi i onda moraš otvarati i vrata i prozore da taj dim izađe i nikakve koristi nemaš od tog šupljeg drveta. Jasno mi je, da bi to netko morao nekako sređivati i održavati, ali tko, pitam se?

    avatar

    12.09.2021. (14:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Da, tako je posebno kad onak fino pucketa u pozadini dok se vrti kakav vrhunski film ili serija. Ali što se može danas su izgleda panjevi popularni i to upravo oni-šuplji od kojih se niti neki dekor ne može složit.

    avatar

    12.09.2021. (14:16)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @TEATRALNI - da... točno zamišljam takvu scenu koju opisuješ uz lijepe panjeve koji zdravo izgaraju darujući toplinu, a uz to se gleda i odlična serija... od šupljih panjeva nemaš - ništa, oni su prepuni nekih insekata koji su se unutra nastanili pa kad dirneš taj truli panj, a iz njega izlete rojevi insekata koji samo bodu i nanose štetu

    avatar

    12.09.2021. (14:31)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: istina, legende žive vječno! Ljubim!

    avatar

    14.09.2021. (00:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Nekak mi se ne da odgovarat previše na komentare to je vjerovatno faza u pitanju, jer ionako pol naše ekipe s bloga fali ovo su baš neka sjebana vremena od kad su neki od mojih omiljenih blogera sve rijeđe ovdje, trenutno kad ulovim slobodnog vremena prebacujem arhivu na eksterni hard kao i komentare (njih kopiram u wordu) ali ne i imbecilne izjave miroljuba i franje jurčevića, dovoljno je što njihove govnjarije imam ovdje (nisam ih brisao da svi vide kakvi su bolesnici) ali ih u kometarima za dugo sjećanje ne trebam.

    -SHADOW-Sinoć sam gledao jedan domaći film koji je već lagano klasik naše kinematografije (1996.) bit će uskoro post o njemu, nažalost zasad ne u takvoj atmosferi, ali bit će i to kad skoknem do vikse (dolazim tamo i u zimskom periodu, dosta rijeđe doduše) do tad se vjerovatno vratim gledanju "uspjeha" sad kad je nađena stranica na kojoj se donekle normalno da gledat red bi bio da i to presnimim :) znam, i ovih dana sam bio u prolazu oko pilane i te šuplje panjeve ne da ih ima nego je to jedna sveopća invazija, ali njihovu sudbinu svi znamo pojest će ih trulost a ljudi ih nakon toga obično izgaze.

    -LUKI-Đole, Musatafa Nadarević,Ivo Gregurević,Špiro Guberina....samo su neke od legendi kojih više nema, najbolji nam odlaze ali žive vječno. Ostavili su iza sebe niz izvrsnih albuma (Đole) i uloga (gore navedeni glumci) i napravili nešto za bolju Hrvatsku. Ps ovih dana se zabavljam, ponovo gledam "odmori se zaslužio si" serija je vrh vrhova!

    avatar

    15.09.2021. (19:39)    -   -   -   -  

  • luki2

    Gkedala "Odmori se, zaslužio si".:)))) Odlično! Tvoj komentar kod mene: meni je bilo zadovoljstvo da sam nekome mogla pomoći - to je najveća nagrada! Mir u srcu i duši, i zadovoljstvo što sam pomogla. Ljubim!

    avatar

    16.09.2021. (02:05)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Je Luki izvanredni su, nažalost puno je pokojnih :( slažem se sa tvojim navodima.

    avatar

    16.09.2021. (12:26)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Covek vise ne zna sta je bolje ili gore: sto internet 'sve pamti', ali, kad ti nesto zatreba - ispostavi se da zna itekako i da "zaboravi" :)))

    avatar

    16.09.2021. (12:43)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Miroljube
    Stoko sotonska aj teraj dalje i svojoj materi koja te skotila tako retardiranog debilnog neodgojenog i glupog strpaj u čvalje somovske pizda ti materina. Nepismena seljačina je flundra koja te odgojila nije smeće izdrkotinsko.

    Za Vlada, Luki i druge trenutno nemam vremena brisat mongoloidnu budaletinu jer sam u žurbi pa svratim deratizaciju napravit kasnije.

    avatar

    16.09.2021. (19:37)    -   -   -   -  

  • luki2

    Na žalost, baš ta izvrsna ekipa je desetkovana - puno njih nema :(((((( Hvala Ti na komentaru kod mene. Leća je ispala baš, baš fino - može se doati i malo vrhnja, po želji. Velvet je dobar, slažem se! Ljubim!

    avatar

    16.09.2021. (23:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Vlad - Sory sad tek imam vremena za odgovor a nisam htio replicirat u istom komentaru sa ovim smradom. Ironija je u tome što i ja redovito klikam na već otvorene (banana) stranice što se nekak isprepliće se i sa ovom drugom situacijom :)

    -Luki - gledao prvu sezonu pa drugu sad sam na trećoj, fale ali ostavili su neizbrisiv trag. Vrhnje, ne nisam za to ali jesam za cugu u velvetu ili bolje negdje u neposrednoj blizini kcm-u recimo :))

    avatar

    16.09.2021. (23:45)    -   -   -   -  

  • luki2

    Velvet je sasvim u redu. Neću raditi pekmez od ribzla, ali imam godova pekmez od borovnice. Tvoj komentar kod mene: Klovićevi dvori su odlični, volim ovakva događanja. Ljubim!

    avatar

    17.09.2021. (01:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...