Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    #vilimecrnivilime

    avatar

    30.08.2021. (08:45)    -   -   -   -  

  • Jooj!

    Bravo na razmisljanjima!
    Nemoj se obazirati na pomenutog blogera, to je covjek krut i ogranicen, ali neograniceno arogantan - na blogeru ga podrzava samo par slicnih 'velicina'..

    avatar

    30.08.2021. (11:18)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ne sekiraj se. Nakon prvog soljenja pameti
    samo sam ga blokirala, iznenadio se.
    Hvala na pitanju, da, cijepila sam se, nakon preležane
    korone. Još nisam bila na redu za cjepivo u to vrijeme.
    Tko ne mora, neka je ne boluje. nije zabavna.

    avatar

    30.08.2021. (12:23)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Nek si se cepila!
    Ja sam pre desetak dana takodje dobio drugu dozu, i za razliku op prvog puta, kad sam dan-dva bio iscrpljen, ali bez temperature, sad sam prosao i bez toga.
    Bio sam dva meseca na Zlatiboru, i u tom zaseoku (oko 30 kuca) gde boravim vec godinama - bilans korone je jedan umrli, petoro koji su se jedva izvukli (jedna zena izgubila je dosta kose, ali se izvukla, ovaj simptom me je bas iznenadio!?), a ostali su ili bili vakcinisani ili su koronu prelezali bez nekih problema.

    A za Vilim (S)tvora - naporan je samo ako ga ozbiljno shvatis. Ipak, svako normalan odmah skuzi kojestarije koje prosipa. Ne isplati se niti ih pobijati jer kad nema argumente, onda predje na uvrede.
    I ja sam ga blokirao.

    avatar

    30.08.2021. (13:19)    -   -   -   -  

  • zg

    veli Vilim da si kriva, ako netko pretrpi teške posljedice od cijepiva!?!?
    već poslije te izjave sa dotičnim je trebala stati svaka komunikacija.

    @blogomoljac ga je satro u nekoj prepisci i Vilimček se sakrio u mišju rupu. nikad mu nije odgovorio na postavljena pitanja, a na svom blogu mu zabranio pristup.

    kad je razgovor za teoretičarima zavjera bio plodan? nikad, pa tako ni sa, kako ga je Vlad nazvao, tvorom.
    lp:))

    avatar

    30.08.2021. (13:57)    -   -   -   -  

  • luki2

    A što se uzrujavaš radi nečijeg mišljenja?! Ti imaš svoje, i gotovo. I baš te briga što tko misli ili smatra. Jedan drugoga nećete uvjeriti u svoju istinu - pa ne treba ni pokušavati. Drži svoje - a sada je ionako sve riješeno s Tvoje strane, jer si cijepljena. Ne sekiraj se,! Ljubim!

    avatar

    30.08.2021. (22:46)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    ne živciraj se :)* život je predivan da ga trošimo na nebitne stavke. Znaš najbolje sama što želiš u svom životu te što je tvoj izbor!

    avatar

    31.08.2021. (03:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Komentiram sa laganim zakašnjenjem ali imam potrebu nešto dodat. Generacijo, pogledao sam i tvoj post ispod, iako nebuloze poput "cjepivo je istraženo" govore kontra ovom što navodiš ovdje-da nikom ne namećeš cjepljenje problem je u fašistima (beroš,njonjo,anemini,capak ovi-oni) koji to nameću a ne fali ih niti na blogu. Tebi svaka čast što ne spadaš u takve (iako su te dvije izjave iz tog tvog posta i ovog kontradiktorne) a što se tiče vilima Vlad je u pravu, prema teorijama urote imam isti odnos kao i prema represivnim zagovarateljima vakcinacije. ps nema potrebe da mi (ako ćeš rondat po arhivi i ovo pročitaš) odgovaraš novim postom :)) nije niti ovo komentar s namjerom da se vodi još jedna polemika koja ne vodi nikud.

    avatar

    06.10.2021. (12:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...