Komentari

la-bruja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Lilianke

    Pa tko je zainteresiran, nek ode dati svoj glas.

    avatar

    19.07.2021. (12:27)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    ako ne dižeš revoluciju neću trošit vrime na pizdarije

    avatar

    19.07.2021. (12:34)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Da Vlada nije osigurala cijepiva u dovoljnim
    količinama, bio bi prosvjed motiviran da ne vodi
    brigu o svom građanstvu, starima i nemoćnima...
    s argumentima koliko ljudi je nebrigom preminulo.
    Uvijek kontra!... to je to!.. KRIK ZA SPAS!... Jadno!

    avatar

    19.07.2021. (13:58)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    @quraz nisi el diablo,, da vlada nije osigurala dovoljno cjepiva bunili bi se oni koji se žele cjepiti,, i to je normalno
    obzirom da je vlada osigurala daleko previše cjepiva, sad ga žele nasilu potrošiti da ne ispadnu budale... nemam pojma što tu tebi nije jasno..

    @mago asti revolucionara od lake spize,, najpoznatije blogersko kopito bi bumbe, rašpe, rivolvere,, cjepit češ se ti meni da se sve praši, kad te plenky zgrabi za uši... (ak si skužil,, uspio sam spomenuti magu, kopita i uši ,, koje umječe,, he-he)

    avatar

    19.07.2021. (16:19)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    :))

    avatar

    19.07.2021. (16:30)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    U Slobodnoj Dalmaciji je danas članak o onoj našoj bliskoj o osobi koja je dobila upalu srčanog mišića nakon cijepljenja, što u Splitu u hitnoj nisu prepoznali. Slučaj je htio da je išla u Zg................

    'Na Hitnoj pomoći u Splitu nisu vidjeli da mi je nakon cjepiva stradalo srce!?'

    Nemam link...

    avatar

    19.07.2021. (19:37)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Imam link:

    https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/upozoravajuce-iskustvo- splicanke-na-hitnoj-u-splitu-nisu-vidjeli-da-mi-je-nakon-cjepiva-stradalo-s rce-tko-zna-sto-bi-bilo-sa-mnom-da-nisam-zavrsila-u-zagrebu-1113850

    avatar

    19.07.2021. (21:10)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Je, LILE istina je ,a ima toga još na žalost iz Spliske Hitne ............

    Jučer su pokopali jednog mladjeg čovjeka s bolovima oko pupka jer mu nisu prepoznali ........pupčani infart..Preporučili mu Peptoran i čovjek umro.....A zna se, medicinaa zna , liječnici moraju znati, da infarkt nije bol s lijeve strane nego i jaka bol " u želucu"....... .uzalud govoriti o greškama....

    avatar

    19.07.2021. (23:22)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Iz linka: "Da se razumijemo, ni inače nije lako prepoznati miokarditis, jer se nekome može manifestirati samo kao izraziti umor. Ali ako kažete svima koji su se cijepili i osjetili umor da odu kod kardiologa, sutra će sve naše ordinacije biti pod opsadom - primjećuje dr. Anzulović Mirošević.

    Ugledni liječnik navodi ono što neprestano ponavljaju i njegovi brojni kolege - izuzetno teške nuspojave se pri cijepljenju vrlo rijetko događaju, povremeno i sa smrtnim ishodom."

    avatar

    21.07.2021. (04:38)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Dakako, postoji ta SAKRALIZACIJA cijepljenja koja je sama po sebi veoma opasna jer i same zdravstvene radnike, na Hitnoj ili bilo gdje drugdje, podsvjesno stavlja u poziciju slabije evaluacije.

    avatar

    21.07.2021. (04:44)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Također iz linka: "O miokarditisu treba napomenuti da je moguć tijekom i nakon svake viroze, uglavnom s potpunim spontanim ozdravljenjem. (...) Osobe koje imaju simptome viroze te povišenu tjelesnu temperaturu moraju izbjegavati napore dok im se općenito stanje ne normalizira. Ujedno bi bilo dobro da osobe koje se izlažu ekstremnim naporima nakon viroze prođu kardiološki pregled prije nego otpočnu s intenzivnim treningom. Ovo se, dakako, odnosi i na cijepljene protiv COVID-a koji su razvili simptome koji mogu ukazivati na miokarditis - ističe dr. Anzulović Mirošević."

    avatar

    21.07.2021. (04:52)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ma,@Mariano, ja sam samo bila sretno začuđena da je źena dala članak u novinama, baš ona koju sam spomenula, burazova vjenčana kuma, čisto kao dokaz da ne izmišljam......:))

    Ja vjerujem da je teško dijagnosticirati nešto, naročito neiskusnom oku, ali slati doma osobu koja se ruši, nakon što je već dolazila neki dan i bila i kod obiteljskog liječnika i dalje joj je loše i lošije, je jednostavno pogrešno. Ma gdje bila.....ma kakva pandemija vladala........

    A to da nešto ne dijagnosticiraju jer im nitko nije rekao da bi to mogla biti nuspojava cijepljenja....jebiga to je po mom laičkom pojmu indolentno na entu.

    Nuspojava života ko takvog uključuje sve moguće i nemoguće bolesti, ako si doktor, valjda to znaš.......

    avatar

    21.07.2021. (12:35)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano, dva i tri posta ispod nudim link na jednu medicinsku studiju, nije Sladoljev :))), već je maknuta s weba , ali je imam downloadanu u komp. Nudim da pošaljem, na mail drugačije ne mogu, prezanimljivo. Nije čudo da su je pobrisali. Ako ćeš biti zainteresiram mogu ti je poslati kad se vratim u Zg, za 30ak dana, ali ipak. Ypsilonka nije htjela. A to je jedini zapravo stručni članak koji trenutno imam, koji nije sa Logičnoga i vakserima inih mrskih platformi. :))

    Ipak, nije obavezno. :D

    avatar

    21.07.2021. (12:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...