Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • morska iz dubina

    Bicikle su zakon, makovi uvijek predivni.....a glasat, glasat se mora...ne možemo do vijeka prat ruke od svega....

    avatar

    30.05.2021. (08:11)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Reicha sam davno čitala, zapravo bih Reichovu biografiju, čini mi se zanimljiv lik :-)).

    avatar

    30.05.2021. (08:43)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    hebiga,, mora sam zastati kod hitlera i tumpa, zašto hitler i trump? zašto nije hitler i obama? zar nije obama ratovao svih osam godina svog mandata a siriju pretvorio u papar? zar nije trump pokušao okončati sve njegove ratove? odakle iz ideologije, ovaj put neoliberalne, ovako iskrivljeni zaključci? zbog propagande? uvijek sam smatrao fizičare najinteligentnijim ljudima na planetu,, di je kod tebe zapelo da ne uspijevaš vidjeti očito?

    avatar

    30.05.2021. (08:58)    -   -   -   -  

  • Zanimljivosti/Putovanja

    Politika i glavonje me ne zanimaju, al zato su mi predivne fotke prirode,a mogla bi ja malo svoj bic razgibat, dobra ideja. :))

    avatar

    30.05.2021. (10:59)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @ZodO: preporučam "Massenpsychologie...", to je mali slatki udžbenik totalne vlasti. Reich je bio zanimljiv, ali je na kraju skrenuo-ili su ga skrenuli, nikad nećemo znati.
    @vilim: dodirnuo sam se samo zadnjeg očitog primjer(k)a, kud bi došel da idem u prapovijest, lista je predugačka. Trump je opravdano spadao uz Adolfa. Sreća naša da je već stari deda, ne zbog toga jer je školski psihopatološki primjer, nego jer su i oni oko njega i uz njega išli u isti vrtić di su ih tete maltretirale. Nemereš sam tak zaj...stvar. Ne proširuj teze u moje ime-nisam napisao da se slažem sa Daley-ovim Made in Kenija podrepkom u ičemu, a posebno ne u takvoj gluposti ko Sirija. Sa neoliberalizmom ćeš se morati boriti negdje drugdje, kod mene ga baš nema, ja sam radikalni anarhist, to je bar lako vidit=mislim si svoje.

    avatar

    30.05.2021. (11:19)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    ...ego budućeg gazde ćemo nahraniti svakako... što se tiče svih gospodara kojima možemo spočitnuti psihopatiju i zločine, nisu krivi oni, krivi smo mi što smo ih pustili... https://www.youtube.com/watch?v=ZCukUiXSxb4

    Anarchy Rules! :)

    avatar

    30.05.2021. (12:41)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    trump ni po čemu ne spada uz adolfa,, a što je glup, ružan i antipatičan nije njegova krivica,, takvog ga majka rodi, uz adolfa spadaju samo bushevi i obama SA SVOJIM GENOCIDIMA I RATNIM ZLOČINIMA (trump nije počinio nijedan!)...
    to što trump voli i poštuje samo novac, nije psihopatologija već napredno evolucisko prilagođavanje svijetu u kojem živimo,, stoga je trump homo-homo sapiens-sapins 2.0 :))))

    avatar

    30.05.2021. (13:03)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    P.S. @zvijezdanimornar i trump je bio anarhist jer nije heba duboku državu 5% a upravo to je odlika vrhunskog anarhista

    avatar

    30.05.2021. (13:18)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    H.S. 2.0 nije anarhist nego oportunist. Jedino što je pokazao je da se ama baš sve oko sebe da kupiti novcem. Ali to ne ide dalje od područja gdje ti idu WC cijevi, jer novac je dio iste, WC psihološke konstrukcije. Tip je potpuno promašio, i to je jedino što će ostati zapamćeno od njega. Čak ni ideologija. Čista, nepatvorena ljudska glupost 1.0. Stvarno šteta vremena i truda, popeti se na vrh piramide i pokazati da je riječ samo o piramidi gov...ana. I još toliko umazati cipele. Bolje je samio igrati golf.

    avatar

    30.05.2021. (18:55)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ne biramo Gazde - nego sugovornike! Ako biramo Gazde - onda nešto ne valja s nama.:))))) Ne želim da netko vlada nada mnom - želim da netko vlada zajedno sa mnom! Pusa Ti!

    avatar

    30.05.2021. (23:48)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    @mornar reci mi jednu bitnu razliku između anarhiste i oportuniste...
    iako se u potpunosti slažem s tobom,, bolje tamo gore imati govnara nego ubojicu

    avatar

    31.05.2021. (10:12)    -   -   -   -  

  • j.

    Da, i ja sam nedavno vozioposuđenu staru dvadesetšesticu pa sam zamijetio tu neku razliku, nemam pojma o čemu je riječ. Uglavnom, pedaliranje je zakon. Pozdrav :)

    avatar

    31.05.2021. (12:08)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @j: osjećaj je kao da su oni stari bili kuglice, a ovi na novijim bajsevima su valjci? Ili razlika u materijalu? Ili je to jednostavno razlika među made in Kina i made in YU ili PL, It, FR? Nekak mi se vuče asocijacija ko da vozim auto sa metalnim felgama ili još onaj sa žbičanim! Ajde strojari, u čemu je štos?

    avatar

    31.05.2021. (15:13)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Psihologija političara je posebna

    avatar

    03.06.2021. (08:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...