Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Lilianke

    Kako god okreneš, di god ja buden moran se vratit kući.

    Da, nikad nitko ne može pobjeći od sebe. 'Seks droga i rokenrol ' (na mnoge načine) mogu biti pokušaji olakšavanja ali UVIJEK, na koncu konca, dođemo kući i dođemo k sebi, zato, ako si svjestan toga, razumiješ da je bijeg nemoguć, a suočavanje će se dogoditi kad tad.

    Što je bilo u tvojoj prošlosti da ti je dalo ideju da je opasno biti iskren, iz svoje srži na van?

    Ne znam zapravo, jesu li u pitanju naučena ponašanja, pa pravo Ja bez maske želi ići van na sunce a ti mu ne daš (btw. što misliš, zašto imaš nistagmus) ili je to doživljaj da sudjeluješ u čemu a istovremeno sve promatraš sa pozicije - promatrača. (i jedno i drugo su prirodna stanja čovjeka, i mislim da su česta, samo ih malo ljudi verbalizira, jer su u blažoj formi, dok ne tako česta osjetljiva, finija populacija, to doživljava kao prijetnju......)

    Ne znam što bih ti rekla da mi se čini korisnim reći, osim da mi je žao da patiš. Nadam se da ćeš pronaći način kako spojiti vanjskog i unutarnjeg sebe.

    Ne znam, kada i gdje se dogodio rascjep, što je bilo neugodno, što je bilo rečeno, što je bilo doživljeno da je prouzročolo sadašnje dvojno gledanje i posljedični trajni nemir......kada tu nađeš odgovor, sve stvari će se razriješiti.

    Sretno!

    avatar

    29.05.2021. (17:23)    -   -   -   -  

  • luki2

    Nemam što pametno reći nakon Lilianke! Loš san je radi crvenog Mjeseca, to će proći za nekoliko dana, bez brige! Pusa!

    avatar

    29.05.2021. (17:40)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Lilianke, nistagmus iman zbog psihičkih konflikata koje iman, a to se možda more i razriješit. Već sad san ga jako ublažija, povukla se većina simptoma, moje objašnjenje je to da san radon na svojin konfliktima to sam učinija, uklonija te simptome. Hvala što ti je stalo. Kako god bilo ovo moje stanje, nadam se da ću ga razriješit. Ali ne virujen iskreno, @Lilianke, da iman muda da ovo riješin. Al eto, borit se moran, pa ću se i borit, kad je već tako kako je.

    @luki2, nemam problema sa spavanjem. :*

    avatar

    29.05.2021. (17:52)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    puni mjesec utijeće na sve

    avatar

    29.05.2021. (18:18)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @U zvijezdama piše, onda je kod mene vazda pun misec. :D

    avatar

    29.05.2021. (18:27)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Suština sebe uvjetovana je genetikom, psihofizičkim zdravljem, društveno ekonomskim okolnostima i vlastitim izborom. Unutar tih zadanosti balansiramo svoje sebstvo.

    avatar

    29.05.2021. (19:34)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @morska, ovo do čega san ja doša je istinska srž mog bivanja. Suština mene. Čime god da je uvjetovana, ona postoji. I do nje se može doć.

    avatar

    29.05.2021. (19:45)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Lilianke je sve ispisala.

    avatar

    29.05.2021. (20:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...