Komentari

maminaispovijest.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Blog@Blog

    Novi ste bloger i vaš se blog nalazi na Fresh listi, no da bi bio vidljiv blogerima na Fresh listi i po kategorijama, morate si nakon svakog novoobjavljenog posta ostaviti komentar.

    Vaš Blog.hr

    avatar

    28.05.2021. (22:15)    -   -   -   -  

  • Litterula

    To je najbolje vrijeme za stvaranje obitelji, tako kažu i liječnici. Drago mi je što si tako odlučila, i budi ponosna mlada mama. Moja baka je svoje prvo dijete rodila sa 17 godina, i to je tada bilo normalno. A Nije normalno da se mladi ljudi do tridesete ponašaju kao tinejđeri.

    avatar

    28.05.2021. (22:35)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Velika podrška! Ja nemam dijete, ali u 23. godini sam odlučila stupiti u brak. Taman na zadnjoj godini fakulteta. Svi su me osudili. Obitelj, prijatelji, kolege na fakultetu, profesori.. zašto, kako, zbog čega.. mlada si, perspektivna, odličan student, sve ćeš upropastiti, klasične priče.. zašto s nekim tko je deset godina stariji, tko je rastavljen, tko ima dijete... znam da sam odabrala ono što je najbolje za mene u pravom trenutku i kako god bilo - nikada neću žaliti za odlukom. Zahvalna sam na njoj. U listopadu će nam biti dvije godine braka. Čim sam diplomirala, otišli smo u Njemačku. Uživaj u svakoj odluci, živi je i voli. Čak i kad se ukaže tama, to si jedinstvena ti. Baš tako je moralo biti i ima svoj razlog. To treba zagrliti. Lijepo je čuti tvoju priču. Veseli me da si zadovoljna, ispunjena i da si donijela bogatstvo na svijet! :) Veliki zagrljaj i samo ustrajno!

    avatar

    28.05.2021. (23:15)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Ali, nikome na čelu ne piše koliko ima godina.

    avatar

    29.05.2021. (09:09)    -   -   -   -  

  • Mikitarije

    Samopoštovanje ne smije biti gladno, a najbolje ga hranimo zadovoljstvom svojim odlukama i spoznajom da idemo vlastitim putem na kojem su putokazi naših izbora. Uostalom, ako je mama sretna i zadovoljna i dijete i partner će također biti sretniji i zadovoljniji. :-))))

    avatar

    31.05.2021. (08:54)    -   -   -   -  

  • Brojiva

    Sad se svi nađu pametovati.... Ako si mlada onda ne valja jer nisi puno toga stekla da možeš djetetu pružiti, ako si starija onda šta čekaš roditi. A da ne govorim o tome šta okolina misli o onima s više djece ili o onima bez djece.
    Zato, koga briga neka brine tuđu brigu a vi uživajte.
    Djeca su privržena roditeljima u ranoj dobi zatim se odvajaju i ponovno se vraćaju, važno je samo da to uvažite, budete im oslonac, da se maknete i približite kada treba. Da znaju da na vas računaju i kad zaglibe. U svakom trenutku. To je važno. A okolina neka gleda svoja posla.

    avatar

    31.05.2021. (10:12)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Ja sam sve nekako napravila kasnije od "pravog vremena". I ništa bolje nit gore od tebe napravila nisam. Pravo vrijeme je ono koje je nama pravo vrijeme. Točka.
    Uživaj u životu i obitelji. U pravo vrijeme.
    I dobrodošla nam na blog.

    avatar

    31.05.2021. (18:39)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    Od mame u ranim tridesetima mami u dvadesetima. Ne postoji univerzalni recept sto kad napraviti sa svojim zivotom. Ja sam se zarucila s nepunih osamnaest, dvadesete su mi otisle na borbu s bolesti, udala se u tridesetoj i rodila u trideset i prvoj.
    I dobila svoj razlog zasto postojim. Ima dana koji su teski, uskladjujem brigu za malecku s terapijom na kojoj sam dozivotno. I ide...

    Nemoj da ti itko govori da je to sto zivis svoj zivot krivo. To je tvoj put. Vidim u ovom postu puno ljubavi. Voli. I iz ljubavi brini za svoje malene.

    avatar

    31.05.2021. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...