Komentari

lagana.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Lagana - Vermieterin

    Predomislila sam se. Krivi su i oni koji imaju oči ali ne vide. I imaju uši a ne čuju.

    avatar

    24.04.2021. (08:44)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Krivi su i oni koji imaju oči a ne žele vidjeti, tako da to vise nije grijeh zbog propusta, neznanja ili neupućenosti, već je globalna krivnja ravnodušnosti koju svjesno preuzimamo.

    avatar

    24.04.2021. (09:03)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Ne.....smatram da su krivi uvijek roditelji ( i ja sam roditelj ) jer ovi, koji su dječaka pretukli su kriminalci u startu , huligani čija obitelj nije vidjela ili nije znala što s njima dok rastu......Ako nečiji sin ima istetovirani kalašnjikov na vratu, hoda s "bokserima" na prstima -e, onda je zvono za uzbunu kasno zazvonilo.....

    avatar

    24.04.2021. (09:10)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    @ Ana Boni.,.. Taj kojem se dijete istetovira kalašnjikovom, svastikom, mrtvačkom glavom, taj ne vidi problem. Točno zna kamo to vodi i nema ništa protiv tog cilja. Taj mu je dao novce da se tetovira. Jer misli da je to u redu. A demokracija kaže da mi koji mislimo da to nije u redu, da nemamo se šta tu petljati jer je pravo svakog čovjeka da si tetovira štogod hoće.

    avatar

    24.04.2021. (09:17)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    @meroveus, ....povijest je to već vidjela....i ništa nije naučeno

    avatar

    24.04.2021. (09:18)    -   -   -   -  

  • luki2

    E da! :((((( To je ono ne osvrtanje na govor mržnje prema bilo kome drugome tko ne izgleda, ne misli ili ne vidi stvari kao netko drugi.:((((( Siledžijstvo postaje "novo normalno". I nitko ni da trebpne...:((((( Ima i bilo je i vrebalnog nasilja i pljuvanja i na blogu - pa je bilo - šutim, samo d amene ne dotakne :((((( Jadno i žalosno! :(((( I točno isto obrazloženje: ima on pravo misliti ...:(((( Ma ima - a mi imamo pravo biti zaštićeni od takvih "mislećih"....Pozdrav!

    avatar

    24.04.2021. (09:26)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Ništa nije normalno.
    Djeca leže radi TikToka na prometnicama, trče preko pruge ispred vlaka i još mnogo toga što ne znamo...

    avatar

    24.04.2021. (10:07)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Tanka je nit između demokracije i anarhije.

    avatar

    24.04.2021. (13:28)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    @morska iz dubina,...Tanka, kao vlas kose. ...Opasno je kad demokracija postane prečesto izgovarana parola, moderna riječ koju svatko izgovara kao poštapalicu kojom pokazuje kako je tobože ispravan, i još je opasnije kad postane opravdanje za nasilje. Ispada, kao, imam pravo izražavati svoju prirodnu potrebu da budem nasilan .... ???? Slavoj Žižek je negdje izjavio da društvo nije na stupnju razvoja da bi moglo biti demokratično (misli na cijel svijet, ne samo na naš djelić svijeta) Rekao je da je on za umjerenu dikraturu..Hm? Što je filozof htio reći?

    avatar

    25.04.2021. (21:14)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    @Izgubljena u Galaksiji.....i prije pojave Tik Toka, i kad sam ja bila mala, i prije mene, uvijek je bilo zlobnih starijih frajera koji su nagovarali naivne klince da rade gluposti, pa bi se poslije smijali kako su klinci naivni. Te su zafrkancije postajale sve opasnije, sve zlobnije, ali uvijek bi tu bili nekakvi odrasli koji bi štitili naivne i privodili zlobnike pametu. Ali sad, s pojavom Tik Toka i sličnih stvari, gotovo ih je nemoguće kontrolirati. (Nije baš nemoguće samo se time nitko ne bavi jer treba puno znanja ) Bojim se da se opasno približavamo svijetu kakav je opisan u filmovima Mad Max.

    avatar

    25.04.2021. (21:23)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    @Luki2, da, o tome govorim. I pitam se bi li pomoglo kad bi se digao glas, kad bi svatko reagirao, kad bi se uhvatili u koštac s tim zlom. JEr, očito neće samo od sebe nestati ako stišćemo oči i pravimo se da ne vidimo.

    avatar

    25.04.2021. (21:26)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    Sjetila sam se. bila sam klinka, nekih četrnaest. Vozila sam bicikl preneoprezno, skoro sam pala pod auto čovjeku koji je stanovao tri ulice dalje. Upozorio me, a ja sam nešto progunđala, ne baš ljubazno. Prije nego sam stigla doma, moji su znali sve u detalje. Više se nisam glupirala na bicikli....Pitam se, kako bi sada reagirali roditelji da nazove netko tko stanuje tri ulice dalje i ispriča kako je se dijete neoprezno ponaša u prometu i kako nije baš ljubazno. Ha? Tko bi se usudio nazvati?

    avatar

    25.04.2021. (23:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...