Komentari

potok42.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Lastavica

    Moguće je i ja to rado činim

    avatar

    22.04.2021. (19:34)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Svratim ja često u svijet Zagonetnog dječaka, Pere Kvržice, Koka.....i probudim radosnu djevojčicu koja živi čarobnjaštvo iz Oza:-)

    avatar

    22.04.2021. (19:45)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    zato što se skladba tvog života svela na
    sjetnu temu sa samo nekoliko varijacija.


    ako ćemo u glazbenim okviramo, od dvije ljestvice, život nam je u mol-u ne slučajno, ni nesvjesno nego slijedom, ma koliko se trudili, da veseli, žuboreći dur dulje traje.....prodje vrijeme prpošnosti i tu smo, u smiraju u kojem ponekad srećom nekom, prestane bar na kratko tužni zvuk violine protutnji neki brzi ritam - još uvijek živim tijelom......Jednostavo je : čak ubrzamo i korak !

    avatar

    22.04.2021. (22:26)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    svratim i ja ponekad... najčešće do Malog princa...

    avatar

    22.04.2021. (23:06)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    zadržati iskru mladosti u sebi, iskru onog sjaja u očima kad je cijeli život bio mašta - to sam uspjela i to me drži, da ne gledam ovaj svijet iz ove perspektive u crno-bijeloj kompoziciji strave i užasa

    avatar

    23.04.2021. (08:58)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Svaki dan iznova pokušavam ući u svijetove mašte, nekad više nekad manje uspješno

    avatar

    23.04.2021. (16:31)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Rekao bih - uvjetovanost. Nije slučajno što su apostrofirani "svijetovi". U nama su na tajanstven način označeni trenutci (mimo znanja, iskustava ili bilo kojeg razumnog konstrukta) koji imaju gravitacijsku privlačnost. Možda stoga jer su dati neuvjetovano i isto tako preuzeti. Bez predrasuda. Bez važeće hijerarhije razmišljanja. Što više rastemo preuzimamo logiku i mehaniku - to sputava, iako samo na takav način možemo preživljavati. Žalimo li što smo dozvolili logici i mehanici primat u odnosu na "svijetove"?

    avatar

    24.04.2021. (07:16)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    zato što je život satkan od sada, i sve što je prošlo, ono se mrvi kada se tome vraćamo, stoga je najbitnije dati uvijek najbolje, zapravo sve u svakom sada...prošlost uvijek pomalo nadogradimo, uljepšamo svojim mislima i u tome nema ničeg lošeg, ali trebali bismo svi mi, postati u sada snažniji i bolji ljudi sebi, a onda i drugima...tako da ne čeznemo za onom što je bilo, nego za onim što ćemo tek stvoriti

    avatar

    28.04.2021. (23:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...