@Eum, zašto ne bi pasalo? O ezoteriji i gatanju dijelimo slično mišljenje. Kao što rekoh, nisam vjernik ali me odgajala baba koja je vjerovala. I ona me naučila da vjerovanje u vještice i vukodlake ne ide skupa sa vjerom nego je praznovjerje.
04.03.2021. (15:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
baš mi je bilo čudno kada sam došla ovdje - količina kisele hrane i u konzervama... a ja ipak kuham i krčkam svaki dan :)) ali kada sam vidjela kako se dave u našoj sarmi kada im se skuha :"") može i za doručak čak.
04.03.2021. (22:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@izgubljena, dave se oni u bilo čemu što drugi skuhaju :) Vrhunac konzerve su mi ipak ravioli iz konzerve, omiljeno jelo mnogih. Pitam se kako itko može jesti tako nešto. Skuhanl tijesto koje pluta po umakunod pomidora. Užas :)))
04.03.2021. (23:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hebate, sta ti ovdje cinodejstvujes po kiselim osjetilima, a?! A jos si nasla i pjesmu, kao da ju je pisao Marvin, android- paranoid?! Hehehe, moji Belgijanci su ipak sladokusci, oni sami za sebe kazu 'Burgundjani', prepisali su sta su god mogli iz francuske kuhinje, a onda uvezli i ostale - ovde se bas moze dobro jesti! ;)
Naravno, ja pravim i pasuljcinu na balkanski nacin, ponekad sarmu, odradim pokoju tortu, corbu i slicno, ne bune se nikako...cevapi, pljeskavice, pecenje (pa jos spikovanao) - sve ide u rok sluzbe! :))) Al ja od njih naucio i raznorazne recepte za soseve za skampe, dagnje, sparoge na flandrijski nacin (puter-sos i sitni racici) i jos mnogo sto-sta! :)
05.03.2021. (00:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@vlad, bili smo u Belgiji jednom na par dana i da, hrana je dobra, piva takodjer, svejedno me ne vuče još jednom ići tamo. Nije me se naročito dojmilo, bilo bi predugo da sad pišem zašto. Ovi ovdje uglavnom ne znaju kuhati, pričaju o zdravom životu kad ono tebe pozovi o uglavnom ostaneš gladan ali kad pred njih staviš zdjelu sa francuskom ili pak čupavce ili šubare, zaborave na sve kolesterole :))))) Naučila sam se kod njih jedino na šparoge u holandez umaku, drugo je ionako uglavnom samo kobasičarenje uz kiseli kupus a kolači nisu vrijedni spomena, najradije se dave u suhom "Stollen" za Božić i "Streuselkuchen" ostalim blagdanima, oboje ne ide dolje bez "zalivanja". U Bavarskoj se već malo bolje jede, oni ne štede toliko na hrani i općenito užicima kao ovi naši tu, gdje uglavnom jedu govna radnim danom da bi vozili veliku makinu i išli na "all inclusive" godišnji kojeg onda provedu žderući za sve ono što cijele godine otkidaju od usta, jedući jedino lad drugi časti.
05.03.2021. (07:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Flekserica
Mama, jaz bi frutek.
04.03.2021. (09:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eum
Sve to radom jedem, ponekad usput i predem...
Ne volim gatanja i horoskop
ezoterija me odvraća od života
šesto čulo mi šapće na uho
napušen je za me otkačen!
zato budi zen svima i sobom
i ne pati nego se ponovno rodi
čakri ima za duhovne priče
iz više sfere - tko će ga znati
Sviđa mi se tvoj zdrav i poučan post! Nadam se da je i komentar prikladan!
04.03.2021. (14:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Flekserica
@Eum, zašto ne bi pasalo? O ezoteriji i gatanju dijelimo slično mišljenje. Kao što rekoh, nisam vjernik ali me odgajala baba koja je vjerovala. I ona me naučila da vjerovanje u vještice i vukodlake ne ide skupa sa vjerom nego je praznovjerje.
04.03.2021. (15:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Ma sve superhrana! Sve volim!!!! Posebno ciku i šparoge! Mljac! A volim i Hladno pivi. Ali i astrologiju! :)))) Pusa!
04.03.2021. (20:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Flekserica
@luki, ajde dobro sad, nemojmo pretjerivati :)))
04.03.2021. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
baš mi je bilo čudno kada sam došla ovdje - količina kisele hrane i u konzervama... a ja ipak kuham i krčkam svaki dan :)) ali kada sam vidjela kako se dave u našoj sarmi kada im se skuha :"") može i za doručak čak.
04.03.2021. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Flekserica
@izgubljena, dave se oni u bilo čemu što drugi skuhaju :)
Vrhunac konzerve su mi ipak ravioli iz konzerve, omiljeno jelo mnogih. Pitam se kako itko može jesti tako nešto. Skuhanl tijesto koje pluta po umakunod pomidora. Užas :)))
04.03.2021. (23:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Hebate, sta ti ovdje cinodejstvujes po kiselim osjetilima, a?!
A jos si nasla i pjesmu, kao da ju je pisao Marvin, android- paranoid?!
Hehehe, moji Belgijanci su ipak sladokusci, oni sami za sebe kazu 'Burgundjani', prepisali su sta su god mogli iz francuske kuhinje, a onda uvezli i ostale - ovde se bas moze dobro jesti! ;)
Naravno, ja pravim i pasuljcinu na balkanski nacin, ponekad sarmu, odradim pokoju tortu, corbu i slicno, ne bune se nikako...cevapi, pljeskavice, pecenje (pa jos spikovanao) - sve ide u rok sluzbe! :)))
Al ja od njih naucio i raznorazne recepte za soseve za skampe, dagnje, sparoge na flandrijski nacin (puter-sos i sitni racici) i jos mnogo sto-sta! :)
05.03.2021. (00:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Flekserica
@vlad, bili smo u Belgiji jednom na par dana i da, hrana je dobra, piva takodjer, svejedno me ne vuče još jednom ići tamo. Nije me se naročito dojmilo, bilo bi predugo da sad pišem zašto. Ovi ovdje uglavnom ne znaju kuhati, pričaju o zdravom životu kad ono tebe pozovi o uglavnom ostaneš gladan ali kad pred njih staviš zdjelu sa francuskom ili pak čupavce ili šubare, zaborave na sve kolesterole :)))))
Naučila sam se kod njih jedino na šparoge u holandez umaku, drugo je ionako uglavnom samo kobasičarenje uz kiseli kupus a kolači nisu vrijedni spomena, najradije se dave u suhom "Stollen" za Božić i "Streuselkuchen" ostalim blagdanima, oboje ne ide dolje bez "zalivanja". U Bavarskoj se već malo bolje jede, oni ne štede toliko na hrani i općenito užicima kao ovi naši tu, gdje uglavnom jedu govna radnim danom da bi vozili veliku makinu i išli na "all inclusive" godišnji kojeg onda provedu žderući za sve ono što cijele godine otkidaju od usta, jedući jedino lad drugi časti.
05.03.2021. (07:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prag-cz
ja volim kuhati,nevolim hranu iz konzervi
05.03.2021. (09:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
vidjela sam... i nekakav pečeni krumpir u kutijicama... čudila sam se kao puran glisti :")) ali ja ti to onako živopisno po trgovini HAHA.
05.03.2021. (16:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...