Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • NEMA RAJA NA ZEMLJI

  "...sve što smo učinili, vraća se nama samima."

  "Zakon karme...je u učenju o važnosti ljubavi."

  avatar

  28.02.2021. (22:19)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  lijep članak... slažem se s komentarom! :)

  avatar

  28.02.2021. (23:12)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  Valna funkcija svemira je vjerojatno najbolji način što ga imamo za opisati pohranjivanje svega što mislimo i činimo. Schroedingerova jednadžba opisuje...što točno? Ne znamo i opisujemo to "vjerojatnošću", ali ... mogli bi ju nazvati i karmička funkcija. Možemo si to zamisliti kao naš, lokalni dio te funkcije, koji je u povratnoj sprezi sa okolnima, a time i cijelim svemirom. Priroda ne voli izmišljati nove koncepte i radije množi stare, ovdje si možemo zamisliti inačicu jezera s kapima kiše i kamenom bačenim u vodu.

  avatar

  01.03.2021. (10:07)    -   -   -   -  

 • Vrtlog_

  Neke stvari u ovom članku su mi pitke, a neke mi djeluju kao špekulacija koja more i ne mora bit točna. Uglavnom dobar je post i ima dosta dobrih stvari koje su napisane. Onako kako ja gledan, karma je u biti percepcija + zakon privlačnosti. Mi djelujemo na osnovu onoga kako percepiramo svit, a za ta djela, pa i samu percepciju bez učinjenog djela, nam se vraća ono što sijemo, ajmo to tako reć. Na par mista u članku piše da je potribno vratit se ljubavi, a ja san ima iskustvo u kojen san vidija i osjetija u sebi kako je sve što postoji Ljubav. Baš sve, i mi sami, i kako ta Ljubav voli jer joj je u prirodi da voli, i voli nas sve, svi smo voljeni. Uvik, kakvi god da jesmo. Jer to je priroda Ljubavi. Tu večer mi je sve bilo neopisivo... Nema riječi da se prenese taj osjećaj. Mene je to iskustvo probilo, više nisan ista osoba kao prije tog iskustva. Ali moran naglasit da mi je glede nekih stvari postalo teže, jer lekcije koje triban naučit su velike, jedva se nosin sam sa sobom.

  avatar

  01.03.2021. (13:25)    -   -   -   -  

 • maslinapjesmaloza

  Čistiti dušu svoju svakodnevnica je ljudska, zapravo, trebala bi biti.
  U nečistoj nutrini Čovjeka nema mjesta za ljubav ni prema mravu, lavu,
  Suncu, Bogu...

  avatar

  07.03.2021. (10:55)    -   -   -   -  

 • EuM

  Dobro je zaviriti i u istočnjačka učenja koja imaju neke stvari slične kao i kršćanstvo barem u onom području pravednosti - karmičkih događanja. Kršćanstvu nije dato recimo da se vjernici zamaraju pitanjima reikarnacije ili po pitanju budućeg života ostalih živih bića, nego se slobodno možemo fokusirati na Isusovo učenje i ponudu puta, istine i života jer nitko ne dolazi Ocu nego po njemu. Time nas je kao djecu Božju prihvatio i riješio velikih muka i bezrazložnog učenja i mučenja u životu tragajući za drugim vjerskim istinama. Upravo sutra ću načeti tu temu u svom postu.

  avatar

  07.03.2021. (17:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...