Komentari

marivall01.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • marival11

    Nekad su samo lopovi nosili maske....

    avatar

    29.12.2020. (06:17)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ima i nešto što se zove porez na imovinu, što bi plaćali svi oni koji posjeduju više od stana u kojem žive, pa i naši političari koji imaju izuzetno bogate i zanimljive imovinske kartice, E taj porez protiv kojeg su svi profiteri od onih koji su dobili društvene stanove od partije, do onih koji su se okoristili u privatizaciji u režiji stranaka, bi recimo mogao služit za sanacije poslije potresa, drugih nepogoda, i pomaganje mladima da se skuće.

    avatar

    29.12.2020. (06:29)    -   -   -   -  

  • marival11

    E kad je porez na imovinu u pitanju tu se sve stranke i svi političari slože da nije vrijeme za takav porez. Možda se boje da ne bi znali kud će s tolikim parama i to kad bi porez na imovinu samo političarima naplaćivali. Te imovinske kartice često gledam. Eto i Dumbović pored svega ostalog ima i vrijednost slika od 100.000,00 kn.

    avatar

    29.12.2020. (06:49)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    šta ćeš čovjek ima istančan ukus :)

    avatar

    29.12.2020. (08:28)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    :(

    avatar

    29.12.2020. (15:50)    -   -   -   -  

  • luki2

    Potpisujem! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    29.12.2020. (23:58)    -   -   -   -  

  • marival11

    @izgubljena, @luki2,

    nije vrijeme, ali zbog ovih smrti nekome savjest ne bi trebala biti mirna. Srušeno će se obnoviti, ali životi su izgubljeni u nepovrat - onih koji su poginuli kao i životi njihovih obitelji. I na žalost, sigurna sam da će veliko hrvatsko srce uz pomoć EU obnoviti ove krajeve, ali sam isto tako sigurna da će sitne duše štedjeti u izgradnji sigurnih domova. Mnogi su mi rekli da se i u Istri treslo, ja nisam ni osjetila jer živim u zgradi koja je ipak davne 85-e napravljena kvalitetno. Majci mi je zbog neispravnog dimnjaka u stanu dva kata niže od njenog stana u starom gradu ( to su zgrade u nizu gdje nam je jedna strana stana na prvom katu, a druga strana na tećem katu stan u potpunosti izgorio prije 5 godina i samo je noć bez vjetra pomogla da ne izgori cijela ulica. Prije požara u potpunosti su renovirali krov i brinuli o građevini. Vatrogasci nisu nigdje u blizini mogli uzeti vodu jer je infrastruktura bila i još uvijek je nikakva. Stan je obnovljen jer je zgrada bila osigurana, ali ja se u hodniku više ne usudim nasloniti na nazovi zid koji je u stvari samo malo jača šperploča. A toga će, bojim se, biti i u Petrinji i Glini i selima u okolici. Ulicama starog grada ne može se normalno ni hodati, a grade se velebni kružni tokovi, preuredila se prometnica do starog grada koja poslije dvije godine izgleda gotovo isto kao i prije obnavljanja ( to je cesta koja se sastojala od tisuća sitnih kocki i takva je morala i ostati). Godinama sam molila gradske oce da bar postave rukohvate kako bi se lakše kretali ulicom. Oni svoje građane ne doživljavaju kao one koji bi im trebali biti na prvom mjestu...

    avatar

    30.12.2020. (11:49)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    Dumbović je u Petrinji učinio više nego svi njegovi prethodnici gradonačelnici zajedno...

    avatar

    04.01.2021. (20:50)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ovaj Tvoj tekst baš jako rastužuje.:(((( Ne bi trebalo biti tako.....:((((( Hvala na lijepom komentaru za spašenog samojeda kod mene!!!! Pozdrav!

    avatar

    09.01.2021. (20:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...