Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • gogoo

    Lijepu bijelu halju je obukla Ivanščica. Ne smeta me puno ljudi u planini ali bez vozila i glazbe i uz poštivanje prirode. Ćao.

    avatar

    29.12.2020. (11:49)    -   -   -   -  

  • luki2

    Sve lijepo. A posebno mi se sviđa - rakija.:))) Pozdrav, L+B+G

    avatar

    29.12.2020. (23:39)    -   -   -   -  

  • j.

    Sjajan post! Takvo isto majčinsko primanje osjećam kada od Krumpirišta krenem put Srneca pod 500 stuba na Medvednici. Jedino što se ne sjećam da sam tamo ikada ikoga sreo :)))

    avatar

    30.12.2020. (19:20)    -   -   -   -  

  • jelen

    Pozdrav brate. Ti si ju otkrio sa sjevera, a ja s juga, tu našu zajedničku Matičnu planinu. Šteta što ste zapali u gužvu, nadam se da ćete naći priliku da posjetite u neko mirnije vrijeme. Mene je mnogo puta znalo "izbaciti iz takta" kad bi došao gore, a tamo dernek. Zato ili nejdem u dane vikenda ili se na vrhu vrlo kratko zadržavam.
    Vjerojatno idem se opet isključiti s bloga jer vidim da s jedne strane nemam potrebe niti prave motivacije za pisanjem, a s druge prilično sam zgađen blogosferom, nisam otvarao blog.hr jesenas jedno 2 mjeseca, a onda prije Božića rekoh ajd da vidim što ima, jel se što promijenilo... i bome jest izgleda da ovdje su napokon svi polupani lonci našli svoje poklopce :-))
    Nadam se da se čujemo mejlom ponekad!

    avatar

    31.12.2020. (20:01)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Sretnu Novu sa puno planinarenja.

    avatar

    01.01.2021. (16:12)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Sve najbolje želim i hvala za izvještaj s matičnog brda. Ha, vidim tek sada kad sam napisao da je jelen isti naziv upotrijebio! Slažem se s njim da je u takve dane bolje otići na neko nepoznato brdašce, ili, još bolje, neku novui transverzalu išeteti. Ispravan postupak sa ne-snimanjem kriminalne gužve, ne zaslužuje biti zabilježeno. Nije ti Istra niti najgore mjesto za hvatanje krivine, znam gora. Na sreću trenutno manijakalno hodam svojim pustim brdima (sa vidikom upravo na (k)Učku, pa nisam u opasnosti da zaslinim klavijaturu...Zaratustra je bio tipični primjer frustracije, što ćeš, događa se i najboljima! Ne znači da ih trebamo slijediti na taj dio puta, moraju i Zaratustre ponekad na WC.

    avatar

    01.01.2021. (20:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...