a znaš da je istina : čim kapula počne cvrčati, dodaj malo soli i kap dvi vode a joj pomogneš omekšati..........to je moja pokojna mater odavno meni govorila
13.11.2020. (12:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@IzgubljenaUGalaksiji - i ja jedno vrijeme. Stvano mi je kuhanje bilo dovoljno. Onda je došla karantena, pa me krenulo. Sad sam opet na stanrdardu od 4 deserta
13.11.2020. (14:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
To je odlika konobara... Svojedobno dok sam mlađan konobar bio odokativno sam nalivao žestice... Pa se neki kroneri bunili da im kradem količinu... Ja bi tad pred njima prelilo u mjeri u i bilo je točno na crti....
15.11.2020. (16:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Čisti rokenrol :)
12.11.2020. (22:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Vjerojatno izvrsno kuhaš ;) Ja sam od kolača odustala.
12.11.2020. (23:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mudrolije
Tako govori iskustvo uzivanja u kuhanju I jedenju...
Volila bi da ja mogu tako :)
13.11.2020. (00:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jekatisine
:) ja mjerim. U gram. U mililitar.
U casu ili zlicicu.
Vrijeme u minutu.
Profesionalna deformacija.
13.11.2020. (06:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Napisano s velikom kulinarskom dušom. Predivno!!!
13.11.2020. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eum
Zgodna su ta kasnjenja ali mogu biti skupa..
13.11.2020. (09:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Violenta
Da rokenrol...ovo je cijela top-lista hitova :)))
13.11.2020. (09:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
a znaš da je istina : čim kapula počne cvrčati, dodaj malo soli i kap dvi vode a joj pomogneš omekšati..........to je moja pokojna mater odavno meni govorila
13.11.2020. (12:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@morska iz dubina - jao hvala ti puno. O hrani je malo teško pisati, zato puno mi znači.
13.11.2020. (14:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@IzgubljenaUGalaksiji - i ja jedno vrijeme. Stvano mi je kuhanje bilo dovoljno. Onda je došla karantena, pa me krenulo. Sad sam opet na stanrdardu od 4 deserta
13.11.2020. (14:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@arthropa - nije to loše. al ja imam osjećaj, ako krenem mjerit, tek onda ću sve pokvarit.
13.11.2020. (14:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@EuM - platiš cijenu, pa znaš za drugi x ;)
13.11.2020. (14:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@Vioenta - bi bap a lu la :) :) :) Hvala :)
13.11.2020. (14:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@AnaBonni - mama zna :)
13.11.2020. (14:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bellarte
To je odlika konobara... Svojedobno dok sam mlađan konobar bio odokativno sam nalivao žestice... Pa se neki kroneri bunili da im kradem količinu... Ja bi tad pred njima prelilo u mjeri u i bilo je točno na crti....
15.11.2020. (16:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@bellarte - meni nikad ruka nije zaboravila 0.03, 0.05 i decilitar, iako godinama već nisam na šanku. Memorija mišića, bit će :)
16.11.2020. (10:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...