Komentari

idragi28.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • eum

    Svjedoci smo da su mnogi kršćani bili ozdravljeni od teških bolesti, ali isto tako i od grešnih zarobljujućih navika, nakon što su bili oslobođeni od određenih vrsta demona. Biblija kaže kako se svatko kažnjava istom kaznom kojom je sagriješio kako bi mogao prepoznati svoj grijeh, priznati ga, pokajati se i zatražiti oproštenje. To je jedan od razloga zbog kojeg je demonska aktivnost često povezana s određenim vrstama slabosti kojima smo se predali i koje nismo htjeli kontrolirati. (EuM: Život nije težak radi njega samoga nego radi naših slabosti koje ne štitimo znanjem i razumom. Imamo dar slobode a zaboravljamo na odgovornosti koje nam kasnije dolaze na naplatu kao posljedice)

    avatar

    27.10.2020. (12:21)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Imam najjaceg uz sebe ... naseg Gospodina Isusa

    avatar

    27.10.2020. (17:28)    -   -   -   -  

  • evezmajevska

    Za pročitati više puta.

    avatar

    27.10.2020. (20:11)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Čovjek je razumno biće podložno promjenama, često i različitim utjecajima. Podložnost utjecajima zavisi od čvrsoće karaktera i odgovornosti prema samom sebi i ljudima oko sebe.

    avatar

    27.10.2020. (21:46)    -   -   -   -  

  • sokolova

    Čini mi se kad bih mogla demona vidjeti, onako s likom i obličjem, kao iz priča narodnih, ne bih imala straha jer vjerujem da mi je vjera u Boga dovoljno snažna, da bih u svjesnost njegovig prisustva, znala da će ta vjera i stajati uz mene ali...demona za kog ne znam s koje strane prilazi u vidu ljepote koju volim kao i svaki slab čovjek se plašim itekako...tu je sva snaga u srcu i umu koji bi trebali skupa prepoznati ima li kakve začkoljice u toj ljepoti (nešto što razumijevam iz tvog predhodnog posta).
    Tpp

    avatar

    28.10.2020. (07:26)    -   -   -   -  

  • eum

    @Razmišljanja jedne žene
    Mudro rečeno iako općenito. Po meni su opsjednuća najveći problem za čovjeka jer kao takav najviše šteti sebi pa onda svima oko sebe. Nerijetko pojedinci koriste usluge demona da bi došli do bogatstva ili zadovoljstva na njegov/svoj način. (droga, prostitucija i dr.). Naravno, redovito svi takvi poslovi završavaju tragično što se tiče zdravlja i slobode pojedinca. U slijedećem postu osvrnut ću se na načine djelovanja demona.

    avatar

    28.10.2020. (21:11)    -   -   -   -  

  • eum

    @karenjina 00
    Smatram da vjera sama po sebi nije garancija zaštite od djelovanja demona. On traži naše slabosti u onim ostacima nečistog srca kojeg po svojoj vjeri i molitvi te predanju Gospodinu još nismo očistili. Osim toga naša vjera nije neka dostignuta konstanta koja ne bi bila kušana u vremenu. I nema apsolutne sigurnosti na ovome svijetu, niti pojedincu ni sustavu niti čovječanstvu, jer se sve mijenja i poprima nove oblike. Obično, zdravlje čovjeka ili društva u cjelini (ako se može govoriti o nekom prosjeku) ovisi od poštivanja Božje riječi ili o tome koliko se prihvaćaju nagovori demona. Tpp

    avatar

    28.10.2020. (21:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...