Komentari

gp-crnobijele.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • DreamOfStone

    Impresije i ekspresije iznutra van

    avatar

    25.10.2020. (13:14)    -   -   -   -  

  • DreamOfStone

    Imam svoj dir

    avatar

    25.10.2020. (13:15)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Hej, stari, koliko ti to imas blogova!? :)
    Nema veze, drago mi je da vidim tvoje fotke u svakom slucaju: ona prva gore je pravo remek-delo! Boje, kompozicija, tekstura, plohe, atmosfera...

    Zanimljivo mi je i umetanje filma: dobar primer koji pokazuje razliku izmedju pojedinacne snimke, filma, te sopstvenog prisustva:

    Snaga kojom film daje mogucnost dozivljavanja sleda (slijeda) je u odnosu na fotku ili cak vlastito prisustvo - neosporno preimucstvo.

    Vlastito prisustvo ima preimucstvo sagledavanja celine (rad je valjda krug od desetak elemenata?) . Film i fotka mogu dati i prikaz iz vece daljine, ali to nije isto: covek moze biti prisutan u samom centru ovog uratka...

    Snaga fotke je preimucstvo zadrzavanja i istrazivanja jedne posebne tacke, izabrane u celom skupu i izdvojene u posebnu celinu, sto cak i vlastito prisustvo, te film - ne mogu do te mere doseci.

    avatar

    25.10.2020. (17:30)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    E da, Vlade, nije tajna da osim ovih "Kojekakvih" kojima pratim 'domaću scenu' izvan Zagreba i "Bergaza" koji je kontinuirani sljednik mojih "Zagrebancija", dakle samo zagrebačkih 'scena', imam i dva ciljana bloga:

    - "Splitkarenje" (o Splitu!) koji sam neko vrijeme s veseljem (na neviđeno!) radio i s blogericom Primakka-om. Nažalost "Photobucket" kao 'host za fotke' se raspomamio za lovom pa nam je mnogima uskratio besplatnu pohranu te bi to trebalo presložiti... A niti me baš nema u Splitu posljednjih godina.
    - "Klik po Europama" (ime sâmo kaže!) u kojem pokrivam neke svoje nedavnije (i već zapravo davne) izlaske iz Hrvatske. A kako Coroni nema kraja, i nastavak će vjerojatno pričekati bolje dane.

    Inače, tvoje verbalno poigravanje idejom i varijacijama foto/video-izražavanja svatko od nas, vjerujem, spontano i na manje eksplicitan način vrti po svojoj glavi tokom cijelog procesa od nekog vizualnog impulsa koji izazove okidanje 'zatvarača' fotića... do završnog klika na tipku "Publish" nekakvog bloga...

    Hvala na osvrtu.

    avatar

    25.10.2020. (22:10)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Oni ljudići na balustradi su mi zakon - nenametljivi, a tako osvježavajući!

    Hvala ti na ovoj primorskoj šetnji!

    avatar

    27.10.2020. (09:50)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Zahvaljujući Učki i čitavoj Ćićariji, Snježniku, Risnjaku, Tuhobiću i Velebitu koji skupno nose naziv Obruć (oko Rijeke) Rijeka spada u najkišovitije gradove Europe. Ovaj obruć hvata sve kišne oblake koji dolaze s mora i sakuplja ih upravo na našem područu gdje se istresaju svom žestinom.

    avatar

    27.10.2020. (11:08)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Upozorenje je svakak dobro došlo - tejk jor tajm. Fala.
    Ak se raspišem, morala bum i ja napisati upozorenje tipa - pazi piše Seka. Ovak, najbolje je od svega kaj je izvrsno, upozorenje za nezakrčivanje kolnog ulaza ili kaj već piše - i tvoj weltbekannt osmeh, je, ček, nemrem preskočiti ni one neke oblike u Opatiji ili gdi, da se sad ne vraćam, a koje su me neodoljivo pocetile na njoke koje sam htela napraviti (kupila junetinu na drastičnm popustu pa pašticada i to) ali sam neljubazno zamoljena da ih ne radim, radi dobrobiti naše kuhinje koja više i tak ne sliči na niš. :-)

    avatar

    27.10.2020. (17:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...