Komentari

picturesfornoone.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Leif Erikson

  Koji kultni klub je najstariji u vašem gradu?

  avatar

  15.10.2020. (21:48)    -   -   -   -  

 • Leif Erikson

  PS: za admina, zahvalio se već jesam, al ikona s rukavicama... majstore, ni ne znaš kako si pogodio... nije ni bitno zašto, ali dodatni hvala je tu!

  avatar

  15.10.2020. (22:28)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Hvatač munji prešao na cool listu. Čestitam!

  avatar

  16.10.2020. (05:01)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  iz Jabuke niz Tušškanac do Saluna...
  na Cvjetnom uz miris kruha je svitalo jutro... :)

  avatar

  16.10.2020. (05:59)    -   -   -   -  

 • Drazbe

  Jabuka:-*
  Brdo uspomena...mislim da ću pisati...

  avatar

  16.10.2020. (07:29)    -   -   -   -  

 • Leif Erikson

  @Lastavica, hvala! :)

  @Dinaja, unikatna jutra su to, jedna od najživljih koja doživimo... :)

  @Sarahbe, petljaju već jako dugo oko zatvaranja pa sad zadnje što sam i prenio... nadam se da će ostati tamo i takva kakva je! pa ako ćeš ti pisati onda će biti gušt čitati... :)

  avatar

  16.10.2020. (15:23)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Iako ne preferiram žanrove koji su se tamo vrtili naravno da protestiram protiv zatvaranja. Bio sam par puta sa prijateljicom na izlascima tamo i čak mi se i svidjelo, ambijent, atmosfera i općenito. A druga stvar, taj klub je povijest Zagreba, kao i Saloon (koji je otvoren ove godine u drugom mjesecu ponovo) nakon što su sjebali kino Grič, Europu (za nju nisam siguran, ali i to misle privatiziran) sad se zatvaraju i kultni noćni klubovi. Važno da se otvaraju raznorazni trgovački centri mcdonaldsi i slična uvoza sranja. Na ovaj način naš grad će za samo koju godinu izgubiti dušu, a i ova situacija sa koronom ide na ruku onima koji to rade, jer jedine inicijative protiv zatvaranja su uglavnom na instagramu.

  avatar

  16.10.2020. (20:36)    -   -   -   -  

 • Leif Erikson

  @Lucid-Theatral, a ne znam kaj da ti sad odgovorim... ovo s Jabukom je već saga, toliko sam toga pročitao da ni sam ne znam u čemu je caka... ako se ne varam, ista stvar je sa kinom Europa... ne izlazim već dugo vremena pa ne znam ni kaj je s Purgerajem, zadnji info mi je bio da je zatvoren, kao i Praćka.... nemam pojma... nekakvi interesi su u pitanju ali meni nije jasno kakvi i čiji... što se tiče Jabuke... to je jednostavno način života i puno emocija... sorta kulture...

  avatar

  16.10.2020. (22:13)    -   -   -   -  

 • dnevnikJR

  Potpisujem tvoj zadnji komentar. Jabuka nije tek običan klub. Ta mala bajtica na Jabukovcu, u svojih 52 godine postojanja, utjecala je na generacije i generacije mladih ljudi, njegujući mnoštvo posebnih glazbenih i subkulturnih izričaja. Za svakog jabučara Jabuka je stil života, stanje uma i duboka emocija, a sama bajtica spomenik je kulture, upravo takva kakva je. Jabuka u SRCU forever!
  P.S Super glazbeni izbor... Bigmouth strikes again je pjesma koju sam čula prilikom svog prvog posjeta Jabuci, a Joy Division je sastav koji je jednostavno moj životni No1.

  avatar

  17.10.2020. (08:55)    -   -   -   -  

 • Leif Erikson

  @dnevnikJR, sve si lijepo rekla, stoga nemam što dodati osim :)...
  PS: uz JD na vrhu mi je i Interpol.

  avatar

  17.10.2020. (12:29)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...