Komentari

gusarskabanda.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Razmišljanja jedne žene

    Nekako mi se tvoji dijelovi čine jaaako poznati. No, sve to brzo prođe.
    Pasonja je preslatki:))
    Pozdrav:))

    avatar

    22.05.2020. (22:42)    -   -   -   -  

  • groggy

    lijepo, vidi se ljubav u svakoj rečenici, pa i kad se viče i grinta, ali što radiš tom jadnom pesu da si je sam rupu skopal, eh da mi je čuti njegovu verziju p.s. ako kod tebe ima glodavaca ne bi me iznenadilo da su opsjednuti kuhanjem, pa da povremeno zamiriši vrhunski ratatouille

    avatar

    23.05.2020. (01:15)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    @Razmišljanja jedne žene, hvala na opasci, znam ja jako dobro da to sve brzo prođe, imam i već odrasle sinove, tako da je ovo samo zakapnjla repriza ali izmori ženu ako me razumiješ :))))
    @Groggy, on je pas sa ceste, nađen kao malo štene, jadno izgladnjelo isprebijano i vjerojatno jako rano otrgnuto od majke, tako da on sam ništa ne zna i tumplek je teški. Nešto je naučio od pokojne nam Kiki ali to je bilo slabo jer je ona već bila u poznim godinama i troma. kupili smo mu divnu veliku pletenu košaru i stavili dekicu u nju a on je došao i popišao se tamo i otišao leć u predsoblje na gole hladne pločice. odomda spava tamo. košara ne igra nikakvu ulogu u njegovom životu, ali iskopat rupu u vrtu i leć u hladnu zemlju, pa ima li što ljepše od toga :)

    avatar

    23.05.2020. (19:14)    -   -   -   -  

  • NF

    za svakim psom, kojeg znam, za razliku od ljudi, koji ode, tugujem, inače druge vijesti o tebi i tvojima je bilo lijepo konačno opet čitati na ovom mjestu

    avatar

    23.05.2020. (22:02)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Zakon slika Garija, pravi nepatvoreni Ur-hund! Vika i buka i halabuka idu uz manje/više normalan život s djecom, tišina je u domu za starce.

    avatar

    30.05.2020. (06:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...