Komentari

borgman.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • AnnaBonni

  ovo što rade oko i na Marjanu ( DANAŠNJA SLOBODNA ) - van svakog razuma ali razumljivo je jedino, da Opara/Kerum imaju svoju računicu i da gradjani nemaju ni preko Vijeća utjecati ni na kakvu odluku, jer GV ima više ruku u zraku za podršku........Parcele su se isparcerirale, na drugoj voditi kraljevat će Fani Kerum sa svoj im projektom.........a ja se višer neću šetat do Bena taman me spasilo smrti....Od bisa !

  avatar

  29.04.2020. (11:03)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  jebate šta ćete nas satrat sad vi levičari, ko će to izdurat

  avatar

  29.04.2020. (13:50)    -   -   -   -  

 • Livia Less

  Lutrija je odlična ideja. Kad tad bi upikli sposobne i dobre ljude. Ovako sumrak traje. Za Coronu se ne bi složila.

  avatar

  29.04.2020. (21:57)    -   -   -   -  

 • Aneta

  Mislim da još nismo u potpunosti dešifrirali "stanje" izazvano pod kodnim nazivom "korona".
  A zar i izbori nisu neka vrsta (drugačije) imenovane "zaraze"? :-)

  avatar

  30.04.2020. (10:45)    -   -   -   -  

 • j.

  dosadan sam već sam sebi sa ponavljanjem začaranog kruga današnjice u kojemu oni koji znaju ne mogu, oni koji mogu ne žele, a oni koji žele - ne znaju... osim nekog atomiziranja zajednica (kojem je očito preduvjet da nas bude malo, a ne ovoliko puno) u kojima bi vladalo načelo neposrednosti u vladanju; ja ne poznajem drugog koncepta osim onoga kojeg zagovara vojak Švejk: umjeren napredak u okvirima poretka...

  avatar

  30.04.2020. (13:15)    -   -   -   -  

 • sohna hoakasaa

  A u mojoj najbližoj Apoteci 10,5 Kn. Kaj se tiče Izbora, većina nas glasa za manje zlo ali i dalje mislim da odgovorni stanovnik Hrvatske sa pravom glasa na njih treba izaći a pogotovo da smo ih natjerali da promijene Izborni zakon.

  avatar

  30.04.2020. (14:46)    -   -   -   -  

 • airsoft pokret Plaćenici

  E moj drug. Nema nama pomoći. Sustav je tako podešen, da ćemo jest govna u nedogled. Očito jedini način je prilagodba unutar tog sustava na način da se pobrineš za nužni opstanak svojih najbližih. Svima ostalima koji toga nisu svjesni bit će isključivo što šef svemira da i njihova ovozemaljska jing-jang karma... mada kako i sam znaš pravila nema. No ipak treba učiniti ono što je u tvojoj moći, da ne ideš malen ispod zvijezda ;)

  avatar

  27.07.2020. (10:45)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...