Komentari

donabellina.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Annabonni

    majstor fotografije : Vedran Šegvić

    Za one koji znaju spli'ski šušur ovo je ravno SF

    avatar

    21.03.2020. (20:32)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ma to ti je isto sranje, kao i kad žene oboljele od raka primaju kemoterapiju da ne bi umrle od raka, iako je i kemoterapija katkad smrtonosna, dakle prijetnja od dvostruke smrti, a one plaču što su zbog kemo privremeno izgubile kosu (koja će svejedno narasti). boje se da neće biti privlačne mužjacima i okolišu, ako su ćelave. čovječe, životi u pitanju, a one o kosi...a većinu mužjaka ionako boli briga... zagledat će u prve cice u utegnutoj bluzi na pomolu...

    tako i ovo: grad prazan... pa kakav bi bio inače da su svi ostali u njemu ovog trena, zarazili bi se i u roku od mjesec dana bili pod zemljom...grad bi i tako bio prazan... pa ti vidi! mene zbilja živcira glupa patetika oko beznačajnih i prolaznih problema, koji nas dugoročno mogu koštati glave.

    avatar

    21.03.2020. (21:47)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Lipi moj Splite, kako mi fališ.

    avatar

    21.03.2020. (21:59)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Lionice, htjela sam reći, da je ovaj grad od svog i tudjeg svita grad gužve i šušura upravo na ovim mistima oja su slikana.,,,,,,,,Dobro je da je tako jer to znači da ogroman trud Štaba za potirat ljude soma je uspio,,,,,,,,,inače, bilo bi šetača koliko oćeš

    Valo.........a znan, jebiga,,,,stojdi si , dvojicu čuvaš i paziš

    avatar

    21.03.2020. (22:10)    -   -   -   -  

  • lion queen

    aha... i meni nekad treba crtati.
    eno ti kod mene proze umjesto pjesme...ali se ne čudi ludilu...što da ti kažem... teško vrijeme stiglo.. sve pogađa čak i ono što ne bi trebalo u normalnim okolnostima.

    avatar

    21.03.2020. (22:21)    -   -   -   -  

  • lion queen

    meni nije jasno, ako su rekli da ljudi krše samoizolaciju, zašto nisu odmah postrožili pravila, zašto ih ne zapečate u njihove stanove i sobe pomoću državnog pečata, kao što zatvaraju ugostiteljske objekte. jednostavno, zapečati stan i točka. nema van, nema unutra. i eto izolacije. i za koji klinac to zovu samoizolacija. treba reći popu pop a bobu bob.. izolacija... i točka. hranu dostavljati kroz prozor, a ne da sami lutaju po ljekarnama...
    i nije mi jasno zašto policija ne dežura na ulicama i ne rastjeruje bagru bezobraznu, već novinari moraju hvatati gamad na dolcu, a to je čisti policijski posao.

    avatar

    21.03.2020. (22:37)    -   -   -   -  

  • jeka

    Tužan je grad bez ljudi.....
    Podsjeća na crnilo. Jedva čekam da prođe. Tužne su slike Italije,statistika , cijela ova situacija je jako tužna a čovjek je nemoćan i samo nam je pridržavati se uputa u nadi da će što prije i bezbolnije proći. Tjeskobno i teśko.

    avatar

    21.03.2020. (22:38)    -   -   -   -  

  • Moslavac

    I u KT nikog živog na ulicama. Tu i tamo prođe koji auto, i to je sve. Trgovački lanci skoro prazni, vjerojatno su se svi opskrbili dovoljnim količinama brašna i WC papira.

    Žao mi je što neće biti održana tradicionalna biciklijada Biciklom po Moslavini u povodu Dana planeta Zemlje 22.04. u kojoj redovito sudjelujem i odpedaliram od 35 do 45 km, ovisi o ruti.

    avatar

    21.03.2020. (23:11)    -   -   -   -  

  • Taango

    Vjerujem da poslije podne lijepo odmaraš u miru i tišini,a po noći spavaš kao beba.Meni su ovi prizori idilični ali samo da za ovu idilu nije uzrok ovakva ružna i teška boleština.LP

    avatar

    21.03.2020. (23:17)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    anči, draže mi je vidit pusti grad nego one kasile u italiji. pa ti biraj

    avatar

    21.03.2020. (23:57)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ovo je samo znak sa Splićani poštuju upute i da će opet
    napraviti šušur, čim ovo prođe..

    avatar

    22.03.2020. (07:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...