Komentari

bellistra.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Mayday

    Kod nas nitko od glavonja neće umrijeti od srama, ti debelokošci rodili su se bez njega, kao i mi, njihova stoka, sa sitnim zubićima, kojima ne možemo ništa nego gristi se, besplodno.

    avatar

    25.01.2020. (10:37)    -   -   -   -  

  • Euro

    kruha i igara...
    nasima politicarima bi najbolje odgovaralo da se pol godine odrzavaju rukometna prvenstva a pol godine nogometna..
    tako da se narod na to koncentrira,a oni slobodno hapaju za to vrijeme jer narodu je bitno hoce li Duvnjak dati najljepsi gol ili Modric napraviti najbolju akciju,a to kako ce sutra kupiti kruha to se zaboravi..
    I narod je u to vrijeme miran..
    Sve novine i internet stranice po dva mjeseca samo o sportu,politicari tada dodju u pozadinu a to njima i te kako ogovara hehe..
    Kradu i smiju se...

    avatar

    25.01.2020. (10:38)    -   -   -   -  

  • lion queen

    sjećam se da je onaj vaš svojevremeno kupio čitavo selo tamo kod vas, ali se ne sjećam da se itko bunio. dvostruka mjerila, ili?
    ovaj kod Anči dignuo kredit, kojeg mu je pola u startu oprošteno, ako sam dobro shvatila, a rješenje mu potpisao glavom i bradom tonino... pa sve je tu jasno...ako jedan ministar može kotirati i u hdz i u sdp sustavu, o čemu je onda tu riječ... pitanje je čija je kombinacija ovaj ministar... eno one pusićke, stranka joj kotira i u koaliciji s sdp-om i u koaliciji s hdz-om... onda je tu smiješno prozivati jednog ministra, kad je riječ o kompletnom hrvatskom lijevo-desnom postavu.

    avatar

    25.01.2020. (11:50)    -   -   -   -  

  • bellarte

    @lion..svijet nije ni crn ni bijel.. Nikog ne zaobilazim.. No ovo previše viri..a i kud bi stigli da raspravljamo jel prije bila kokoš ili jaje?..
    A i čemu rasprava.. Kad je Zna Se.. Sve po zakonu, lege artis..

    Inače sam otvorio tu temu jer su mi neki zabranili komentiranje kod njih.. Mislim čemu?.. Ako otvoriš temu pa čuj i druga mišljenja.. Meni nepada napamet nikom branit ni brisat napisano.. Svatko je birač svojih riječi i djela.. Kako činiš tako i dočekaš pa svakom na volju, nisam ja sudac.. ima netko iznad svih nas.. a nije ni crn ni bijel, a ni crven..
    Smrt fašizmu i transhumanizmu a Sloboda narodu!

    avatar

    25.01.2020. (12:23)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Nema nama naprid dokle god budemo uspoređivali ko je više ukrao. Desni ili livi? Kad dosegnemo razinu rasprave tko je više odležao za počinjeno...možda se, kao ljudi, uzdignemo i u raspravi.
    J...se meni ko je ukrao, al onog ko je ukrao primjereno kazniti i na stup srama.

    avatar

    25.01.2020. (13:30)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @ bello, nije to ni išlo tebi u račun, već sam to ja lamentirala više nekako sebi u brk :)) to bi sve trebalo potjerati u ropotarnicu prošlosti i dati mladim ljudima šansu. sve metuzaleme iznad 35 godina maknuti. ali iizgleda da je suprotno, miču ove od 35 van...iskreno, ne znam kud to vodi... koalicija dviju stranaka će najvjerojatnije dovesti do kraha svega.. no evo, sad sam ja postala katastrofična poput strikana, pa bolje da prestanem o tome. poz istri iz uspavane metropole :)

    @ otočka, s ovakvim pravosuđem izvjesno je da odležavaju samo oni što nisu imali novca za kazne u prometu...a nije izgledno da će se u dogledno vrijeme išta promijeniti...teška depra.

    avatar

    25.01.2020. (23:02)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Ma sve to pred zid bez rsprave i one koji ti brane komentirat takve teme.

    avatar

    27.01.2020. (14:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Najveće hrvatske 'domoljube' tebalo bi preimenovati u najveće hrvatske 'lovoljubitelje'.

    avatar

    27.01.2020. (23:22)    -   -   -   -  

  • Benedicta

    Moje ime je Benedicta, ja sam iz Teksasa. Imam dečka s kojim imam veze s dvije godine ... Baš se jedno jutro probudio i rekao mi da je veza gotova. Bila sam u suzama skoro 4 tjedna ... bila sam tako zbunjena i slomljena srca. Poslao sam sestru i moju najbolju prijateljicu Susan da ga pozovu, ali on je inzistirao da se veza završi zato što me je umorio. Do vrlo dobrog dana kad sam čuo za dr. Ajayi, pročitao sam neka svjedočanstva na njegovoj stranici, pa sam odlučio pokusati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao stvari koje je trebalo učiniti da bi se on dao uroku, u početku sam razmišljao da li to trebam učiniti, a ja sam odlučio da to pokušam. Učinio sam ono što je dr. Ajayi čarobnjački momak mi je rekao da to učinim, a zatim ne i do 7 dana intervala izvan mjesta gdje je moj dečko koji me je ostavio bez ikakvog razloga jedne večeri došao u moju kuću i molio me da me vrate, čak je došao s bratom i molio za oproštenje .. Nakon toliko boli koji sam prošao, moj se dečko još uvijek vratio ... tako sam sretan ... sve zahvaljujući dr. Ajayi, možete se obratiti za bilo koju vrstu uroka. Vjerujem da će vas vidjeti kroz vaše probleme ,

    E-adresa: drajayi1990@gmail.com
    Whatsapp: +2347084887094

    avatar

    28.01.2020. (14:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...