Komentari

star-rose-bloger.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • rossyblo

  ..

  avatar

  22.01.2020. (18:40)    -   -   -   -  

 • EuM

  Pitanja postavlja onaj tko zna o čemu govori... Ali odgovore ne sluša onaj tko treba nabolje mijenjati. Prije svega pozvani smo raditi na sebi, a dobro je znati razumjeti svijet i put kamo ide, to i nas gradi... iako ga nismo u mogućnosti mijenjati! Tko mijenja sebe djeluje i na okolinu, to je naš domet!
  Dolazim uglavnom po tragovima a ako i nema kod mene nakon tri komentara više se ne vraćam. Lp

  avatar

  22.01.2020. (23:30)    -   -   -   -  

 • Just me

  Nerado to kažem ali čini mi se da je šteta nepopravljiva. Ljuti me kada mi kažu da moram iči u korak s vremenom,da je to moderno. Ne nije...to je normalno. Ne može me se smatrati izumirajučom vrstom jer imam svoje nokte,obrve i trepavice. Jer mi je informatički domet upaliti komp i poslati mail. Ili...zašto što razdvajam smeće....štetu smo napravili,kukati znamo,popravit se ne želimo...nema puno scenarija za ovo,na žalost.

  avatar

  23.01.2020. (07:45)    -   -   -   -  

 • Mayday

  Slažem se s @Just me, jedino nisam sigurna u mogućnost popravka štete nanesene Prirodi...možda, možda, kad bi svi ljudi na svijetu odlučili mijenjati štetne navike...možda bi onda postojao i neki optimističniji kraj ovog filma kojeg živimo ;*...

  avatar

  23.01.2020. (08:50)    -   -   -   -  

 • rossyblo

  @EuM Vjeru svoju ne mijenjam ali skinula sam ružičaste naočale i sada gledam realnu situaciju svega što se događa. Bog nam pomaže u molitvi ali nam isto tako daje slobodnu volju a čovjek što radi.... sagledaj malo bolje. Pojedinac ne može ništa promijeniti ali da se svi potrudimo i dajemo malo više, svijet bi sigurno bilo bolje mjesto za život. Hvala ti na komentaru i ako želiš možeš navratiti.

  Slažem se s @Just me i @Mayday bilo bi nekih rezultata i oporavka kad bi malo više otvorili oči i spasili što se spasiti da ali ovako ako ide dalje kao što se tiče i prirode koju uništavamo a i drugih čimbenika ne sluti na dobro. Vidjet ćemo ali ne vidim tu nekog pomaka... Ovo se zove film novog nepopravljivog doba. Ehh.. Hvala vam i navratite.. :))

  avatar

  23.01.2020. (13:38)    -   -   -   -  

 • moj-tajni-svijet

  samo ovu kuglu imamo na kojoj smo svi skupa

  avatar

  23.01.2020. (17:40)    -   -   -   -  

 • rossyblo

  Ali se ova kugla jako ma munjevito mijenja. A do kad... do uništenja hm?! Bog zna.. @moj-tajni-svijet

  avatar

  28.01.2020. (17:30)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...