Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    #tojetamalanesreća

    avatar

    18.11.2019. (20:37)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    bude svakakvih dana istina je, ali glasam za korektan i iskren odnos,....Ja ga nisam imala, ali sam ga svojoj snahi pružila

    avatar

    18.11.2019. (22:00)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Žene su po prirodi nenormalne, pogotovo kad su njihovi mezimci u pitanju, naime nije normalna potreba majki da upravljaju životima svojih odraslih sinova, dakle nije problem u tebi, niti u njoj, radi se o psihološkom poremećaju, i ti tu ne možeš Napravit ništa, jedini ko tu može nešto Učinit je tvoj dječko ako je dovoljno muško da se suprostavi mami, naravno ti ćeš i u tom slučaju bit kriva, jer njeno čedo ne može bit naravno :)))

    avatar

    18.11.2019. (22:21)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Anaboni u najgorem slucaju cekat cu i ja svoju snahu i trudit se bit korektna !

    avatar

    18.11.2019. (22:28)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Fresh ... jos ne zelim da ikakve korake poduzima, ali znam da hoce jer sam u vec nekoliko situacija se uvjerila da je stvarno tu za mene i za nas ... i ima zbilja ispravne reakcije! Ali sve odgadam to kao da se nebi i njemu odnos pogorsao ... nikad nemos znat u tim situacijama .. :(

    avatar

    18.11.2019. (22:30)    -   -   -   -  

  • Magneto

    Nema ti tu nekog univerzalnog lijeka. Bilo bi najidealnije kada bi svi postali jedna velika sretna obitelj puna uvažavanja i poštovanja ako ne već ljubavi, ali ako već nije tako i ne vodi tome, ostani ljubazna, dosljedna sebi i svom ponašanju.
    Sve relacije koje se moraju riješavati s njegovom mamom neka riješava D., kao sa svojom mamom :)
    Ja svoju svekrvu nisam ni čula ni vidjela skoro 20 godina, dobro moja je specifična i situacija i svekrva. Žena nije nikad ni vidjela svoju unuku.
    U početku mi je bilo jako krivo, postavljala sam sebi ista pitanja kao i ti sada, ali nisam ja ta koja može utjecati na ljude, njihove misli i ponašanja. Onako najiskrenije, s vremenom me i prestalo biti briga.

    avatar

    19.11.2019. (07:04)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Magneto ... da bila bi najsretnija kad bi svi skupa baš onako lijepo funkcionirali .. prijateljski. I da, rješavat će D. stvari ako postanu gore (za sada je sve to samo moj osjećaj koji me za sad nikad nije prvario) i kada ih on vidi na prvu. Za sada radimo skupa na prepoznavanju problema. On je naivno dobar i vjeruje da su svi dobri i da nema skrivnih misli i osjećaja ... ali se sad već u par situacija uvjerio da ipak ima. Sada dalje polako i oprezno ... u dani da će ispast najbolje što može. :) I shvaćam kako te nakon nekog vremena prestane dirati i to mi je i uredu. Zašto sebe mučiti ako nije do tebe !

    avatar

    19.11.2019. (11:19)    -   -   -   -  

  • Magneto

    Tako nekako ti je i kod mene, moj muž je jako dobra osoba, puno bolja od mene u puno stvari, i u svima traži dobro i o svima misli dobro dok se ne dokaže suprotno. Onda reže i odnose i spone, ali prvo ide svim srcem.
    Sa današnjim iskustvom i odmakom mogu ti reći da mi je jedino drago što se nisam petljala u njihove odnose i nisam vršila nikakav presing, sve odluke su bile isključivo i jedino njegove bez nekih mojih upiranja.
    Osjetljive su to stvari, baš treba ići polako i oprezno.
    Hendlajte sa situacijama i problemima kad i kako budu dolazili, možda baš sve bude kako treba biti kad se i ona navikne i shvati da je to to sa vaše strane i da si ti njegov najbolji odabir :)

    avatar

    19.11.2019. (12:17)    -   -   -   -  

  • jeka

    Vidim da jedino ja imam muža koji ne misli da su svi dobri i to mi se usudi reći :))))

    avatar

    19.11.2019. (16:48)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Magneto opcenito mi je filizofija da mu ne namecem svoje misljenje ili da ga navodim da misli kao ja. Takoder necu se petljati znam da je to najbolje... samo mu kazem na glas stvari koje me smetaju u pojedinim situacijama jel... i to je to. Da zna da ja ne vidim sve ruzicasto ako je crno ! Za sada za njega nista lose ne mogu rec .. stvarno je tu za nas kako i trba bit ;)

    avatar

    19.11.2019. (19:02)    -   -   -   -  

  • Magneto

    Je Jeka nije da znam covjeka s kojim zivim preko 20 godina, nego eto to sto ti on meni rece to je meni svetinja : rofl :

    avatar

    19.11.2019. (19:02)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Jeka .. ma moj D. je bas onako naivno dobar i vjeruje da svi imaju dobru stranu i da ne trebamo odmah suditi ... a ja sam nekad bas onako iskljuciva pa se zapravo super nadopunjavamo. Nekada je on u pravu nekada ja i tak nam fino ide hahaha Ali ako skuzi da je neko dubre i da radi kontra njega namjerno ili kontra mene ... e onda vise nije dobar. Onda se i ja iznenadim kako opasan moze bit i bas presjec !

    avatar

    19.11.2019. (19:04)    -   -   -   -  

  • j.

    Život je borba interesa, pogotovo u odnosima sa ljudima koje ne biramo i koji dolaze u paketu sa onime što biramo. Što sam stariji, nekako mi se čini da je put do spokoja u tome da nakon svega nadjemo radost u nečem drugom, odnosno u što manjem broju odnosa sa ljudima, gotovo pa po cijenu pretvaranja tog broja u ništicu. :))

    avatar

    19.11.2019. (21:12)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    J. ja sam uvijek bila osoba sa jednom ptijateljicom do koje mi je stalo, bratom i roditeljima ... nisam si nikada dozvoljavala pretjerano zivciranje i brigu sto misle i rade drugi. Nisam se opterecivala s tudim problemima ali sam si opravdavala ponasanja tih nekih poznanika. I onda sam samo.odlucila da vise necu ni to raditi. Da mogu biti sama sa sobom i sa svojih 3 ljudi i to je to. Od onda sam sretnija i opustenija nego ikada. Ali stvar s ovim odnosom je ta sto mi je previse stalo fo mog D. da bi samo tako prekrizila odnose s njegovima. Tako da ipak se trudim sama sa sobom :)

    avatar

    20.11.2019. (09:49)    -   -   -   -  

  • Maybe baby...

    Po meni najbolje je biti iskren i sjesti i porazgovarati otvorenih karata pa ćeš znati na čemu si, a ne ovako non stop misliti.Ja sam sa svojom svekrvom u odličnim odnosima, ta žena mi je kao druga majka.
    Ali takav odnos se kod nas stvorio od početka, jednostavno smo se zavolile odmah.
    Odmah me prigrlila kao još jednu kćer a ima ih već dvije.
    Na dam moje svadbe je plakala i rekla da je dobila još jednu kćer i kako je i pričala tako je i postupala.Mislim da je ona specifična jer ona sa svojom svekrvom nije imala nikakav odnos.
    Pa evo ti njezino iskustvo. Ona je rekla da je probala i bila normalna i ljubazna, dok njena svekrva nije prevršila mjeru i počela se miješati i uvjetovati njen obiteljski život i mir. Kada je prešla tu granicu, ju je prekrižila iz svog života. Rekla je da u njenu kuću neće više nikada, a svom mužu rekla da slobodno ide kod svoje majke, da vodi i sina (moga muža) kad god hoće.Nikada se nisu pomirile.
    Ja za svojom svekrvom koja je sada u teškom stanju svaki dan plačem i molim se da se ne muči više, ali sam ponosna šta sam s njom imala i više od korektnoga odnosa svekrva-snaha.

    avatar

    21.11.2019. (15:02)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Maby baby do sada sam bila samo djevojka njenog sina ... uskoro cu postat zena i majka njene unuke. Cekam.vidjeti hoce li se stvari promjeniti kada vidi da smo to mi, da imamo nasu malu obitelj i da nam je super ! Onda mozemo stavljati karte na stol i biti otvoreni (ako se stvari ne promjene) i to bi svakako htjela. Petljat se u nas zivot bila bi najveca moguca greska hihihi a cinjenica da bi ja iskreno htjela odnos kao ti i tvoja svakrva DA ! Zbilja bi htjela. I zbilja jeaam otvorena, i voljela bih da je i ona i da mi u lice kaze iskreno sta mislim.pa makar i najgore. Barem bih znala na cemu sam, a.moj D. bi uvijek mogao ici kod svoje mame UVIJEK i takoder voditi nasu djecu kod nje, takvo nesto nikada nebih zabranila niti uvjetovala! Samo bi znala gdje je moje mjesto i ne bih ni sebi ni njoj priustila vise te laznjak susrete ;)

    avatar

    23.11.2019. (09:36)    -   -   -   -  

  • jeka

    Zato se dobro nadopunjujete . I uvijek kažem. Nismo birale njihove mame nego njih. Bilo bi najljrpše da je sloga ali i ako te sveki ne voli nema veze . Uvijek matraj "volim ju jer ga je rodila,da nema nje ne bi bilo njega " i to je to . A mame mogu biti teške.

    avatar

    23.11.2019. (14:42)    -   -   -   -  

  • jeka

    Nije da mene moja obožava ali tješim se takva je i ptema zetu pa eto heheh. Samo jednom smo se sukobile. Veli ona nakon 10 dana "ma tko se tuče taj se voli " , a ja njoj kroz smijeh jer vidim da nema smisla "imate vi svoju djecu pa ih volite na ovaj način" . Nije ni ona meni najdraža ,govorim joj vi . Ali ok je uglavnom.

    avatar

    23.11.2019. (14:45)    -   -   -   -  

  • jeka

    A moja fok je bila živa imala sam jednog pa su padale srcedrapajuće u sms , sviđao mi se ali neki malo sj tip a mama onako bolesna kaže "nije on za tebe ", valjda mislila da sam i ja takva pa ćemo napraviti zajednički potop, dok mi je za današnjeg rekla ,dvaput su se vidjeli prije njene smrti " takav čovjek tebi treba". Stari je rekao " on će te otkantat čim naiđe druga", a to samo tata zna od kud mu ta ideja, brat me nazvao i rekao " samo da znaš on ti je ožwnjen i kma djecu i ženu ". Uglavnom. Najbolje da su dvoje svoji,a rodbina i ostali postrance.

    avatar

    23.11.2019. (14:51)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Jeka e bome Volim ju jer ga je rodila ! To je istina !! :D Svaka cast na ovome !! I da .. i ovako mi je bitno da smo si nas dva najbolji hehhe drugi nek se uklope il nek se maknu :D

    avatar

    24.11.2019. (17:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...