Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    #tojetamalasreća ... doslovno !! :D

    avatar

    30.10.2019. (20:30)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Nema, ništa ljepše, čestitam od srca, uživaj u svakom trenutku, a problemi se neće ništa brže riješit ako se oko njih nervirate, cijeli život je pred vama.

    avatar

    30.10.2019. (21:03)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Hvalaa ti Fresh !!:D znam da, hladne gave i bit ce to sve genijalno, bas kako mora biti ;)

    avatar

    30.10.2019. (21:13)    -   -   -   -  

  • Krotiteljica

    Sretno, uživaj u trudnoći. Ne treba se bojati, trudnoća je prirodna pojava i to tijelo i psiha znaju. Što se tiče stana ili kuće nemojte žuriti, gdje god budete i beba će biti s vama, neće vam zamjeriti. Hoću reć nemojte posto-poto...A ostali problemi će naći rješenje. Jednostavno probleme treba raspetljati i podijeliti na sitne dijelove. Nemoj se mučiti s razmišljanjima. Trudnica si sada i možda još jednom ili kako odlučite. Sve što ti se sad čini teškim zaboravi jer mama ima super moći.

    avatar

    31.10.2019. (01:52)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Ajme Tvoki kako je mene drago tebe vidjeti :))
    I jeeeeej pa čestitam, od srca, sad lijepo polako, bez stresa, bez žurbe, kako i Fresh kaže :)
    Posložit ćete vi sve kako ste zamislili, uopće ne sumnjam u vas
    Baš si me obradovala :))

    avatar

    31.10.2019. (04:51)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Krotiteljice u pravu si skrooz .... znam da trebamo pomalo samo eto ... znas ono kad zelis da bude sve nekako savrseno bas ? Pa onda brzas ... ali bit cemo mi oke kako god da se raspetlja ... pa bit cemo skupa ajde to je nakvaznije. I mi bi jos djecurlije :D da nem ovo maleno ne bude samo :D Hvala ti na podrsci !!

    avatar

    31.10.2019. (08:02)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Nisa baaas ti hvalaa :D I meni je drago vratiti se. Zbilja sam bila lijena ali taj posao meni ubije svaku zelju... samo alkoholicar mogu postat od njega!! Sada imam vremena za sebe i za nas !! I sad mogu tipkat dok ne krenem sa selidbom hehehe ! I mas je razveselila vijest i plakala sam.od srece ali i straha danima ;) Sad sam samo sretna !!

    avatar

    31.10.2019. (08:05)    -   -   -   -  

  • Just me

    Neeeemaaaaaa..... predivan, predivan post. Čestitam ti od srca:))
    Pusti neka sve ide svojim tokom,odmaraj,šeči i uživaj u duploj dozi ljubavi. Ljubav liječi sve....strahove,bolove,nesigurnost. S razlogom se desilo i s ljubavlju će te odraditi sve što morate.
    Uljepšala si mi dan!!!!! :)))

    avatar

    31.10.2019. (09:23)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Čestitke. Ne znam kak je to biti trudna, valjda je lijep osjećaj. A i ovisi s kim ostaneš trudna. Ako je s nekim u kog si zaljubljena, vjerujem da je lijep osjećaj. Uvijek radije čestitam rođenje bebe i diplomu nego brak i vezu jer se to može prekinuti. :o

    avatar

    01.11.2019. (07:47)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Just me .. hvala ti i bas mi je drago da sam ti uljepsala dan !! Meni ove vase rijeci podrske bas puno znace moram.priznat i vesele me !! :) :)

    avatar

    01.11.2019. (19:18)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Afro Dita .. da kuzim sto zelis rec .. istina ! Ma za sada jako zbunjujuc osjecaj moram rec haha ali lijepo je jako ! Onako znas da ces imat nekog samo svog .. al bas bas svog ... i ti te veseli ! Barem mene !! Tako da jedva cekamo !!!!

    avatar

    01.11.2019. (19:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...