Komentari

mekon.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Mekon

    vse bolše sem strošen i hin
    al nedam se ja... još navek norim
    kak Haklberifin

    avatar

    30.10.2019. (17:43)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    norijada živi u nama... :)

    avatar

    30.10.2019. (17:51)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Odlična pjesma. Uživala čitajući i srtina šta razumin.

    avatar

    30.10.2019. (17:57)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Serbus Dijana
    Ha... tak je... a da barem tak dobro zgledim
    kak dobro norim...ha...

    Pozdrafček Vranja
    Haha...kakšni sam ti ja poeta... vrabec ga dal
    kaj nisi vidla naslof posta...

    avatar

    30.10.2019. (18:04)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    woooow, vrhunski! i slika i pjesma i sve !!!

    avatar

    30.10.2019. (18:09)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Halooo Dušica
    veliš vrhunski...ha... čuj... ja znam da Ti mene imaš rad...
    al kaj je preveč nit z putrom ni dobro...ha...

    avatar

    30.10.2019. (18:33)    -   -   -   -  

  • stara teta

    pa ti si postal zbiljam vrabečni stihoklepec! a i kipce si naredil baš kak pravi fotograf, si ih baš zbral one prave gracke, mi se vidi da si retuširal z onim tehnikama, one prve dve mislim. a one daninoč su tak meglene i kmične, je, kak je v noči, baš tak. ti si, kak bi se reklo, homo universalis. :) ovo homo nema veze s homićim, gejovima, znaš. :)
    hja, kulko put sem znala s klapom iti z palainofke ili iz lapa doma, ni mujceka na cesti, pa ak je bilo jake rane zjutraj, onda su kraj dučanof bile kištre z jogurtima. sad se baš nebi usudila sama šalabajzat. (doduše, gdo bi opče fermal staru babu, da mi i zemeju tašku vu nje ne bi nič našli, i mobitel mi je stari i znucani, ha, ha)

    avatar

    30.10.2019. (18:43)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Serbus Tetica
    Aha...klepostihec sem ja... znaš kaj... prije buš Ti špagu naredila neg bum ja dobru poemu naškrabal... Viš... Ti poznaš našega lepog Grada... svakaj si doživela i preživela... imaš lepa sečanja z mladosti... malo gdo se more pohvalit svojim avanturama z oneh starih vremena...ti vrapca kak da su vsi bili nekakšni štreberi il mamičini piceki. Lepo... Tetica...lepo... mi je fest drago kaj se navek javiš.

    avatar

    31.10.2019. (10:51)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ha, ha, ha, kaj se tiče špage, den-denes ju naredim i z ovim trbuhom kaj ga mam! a da sem bila štreberica, nisem, samo bi puno čitala i pazila na satu i bila sem odlikašica. a kaj se tiče znanja o zagrebu, pa moja baka je živela vu palmotićevoj 2, prek puta svećenićkog doma, tam je i moja muterica odrasla, i vujec i teca. su me vodili na ribnjak, tam je bil oni veliki tobogan i žukalke, a tam pod zidima od biškupov smo vujec i ja brali puže vinogradnjake. i išlo se sanjkat na cmrok, išlo se na sleme, sejeno, prek lagviča ili prek adolfofca, pa se na runaču ili hunjki jel grah s kobasom. ili bi prešli na grmoščicu ili glavicu. a kad bi z bakom nekam išla, onda bi imala predavanja iz povijesti. ona je znala ferdu budickog, bila je sokolašica, išla na gombanje i bila jako feš pucka. i rekla mi je kad je srušena ubožna bolnica na početku ilice, i zgrađeno "društvo za spasavanje" u zajčevoj, to je bilo od ondašnjeg sindikata. a u brestofcu je ležal moj deda janoš, bil je jako betežan i hmrl je još kak mladi.hja, i ti si doma f centru grada, si pripovedal o hiži na zrinjefcu ili tomislavcu, tu negdi, ha?
    a kaj se tiče stihoklepanja, gleč, ide ti super jer ima smisla i lepo je čuti domaču reč. i onda se setim i pinklice naše drage, eee, to je poezija!

    avatar

    31.10.2019. (15:38)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Bok Teca
    Viš... viš... da si v moje doba štraftala po Gradu... ziher bi te znal...ha... Je... sam se zlegel i zrasel na Zrinjefcu... denes je tam moja hčerka... ja bi se rad vrnul al ona nit za živu glavu neda...haha... joj nudim celu hižu v Kustošiji pa neče. I tak... Tetica, si ti cajti kaj su prešli... ti vrapca kak da je ščera bilo... lepi spomenari. Samo kaj je malo onih z kojima moreš o tom pripovedat... a da se taj negdo ne čudi o čemu pripovedam. Dotepenci su prevladali i šlus. Aaaa... ništ... pemo dalše. Bokić !

    avatar

    31.10.2019. (17:49)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Nisi ti bedak, od dragosti možda da. Čuvar si naše riči.

    avatar

    31.10.2019. (18:30)    -   -   -   -  

  • antun

    Da ne duljim, sve kaj Teta i ti napišete, tak je! I nikak drugač! Lepo vas je čitat. Lepo si obradil fotke, ko nekad u labosu... neke bum ti vkral.
    (Bil sam pri mami pred 2 tjedna, na kratko...).

    avatar

    02.11.2019. (17:42)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Serbus Vranja
    fala...fala... a dal sem bedak... jesam... da nisam znal bi kak ne ostariti...ha. A da sam čuvar domače riječi... jesam... onak iz inata.

    Bog daj Tonček !

    Čuj, Teta i ja napišemo onak kak je bilo i nigdar više nebu. A fotke, haha, sve si zemi kaj ih ima. Ak buš za Došašče v Agramu... pemo na Trgač na klobasu u kuhano vinčeko

    avatar

    02.11.2019. (19:15)    -   -   -   -  

  • NF

    sve pet, jedino "posmude" nisam razmel

    avatar

    03.11.2019. (13:46)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Halooo NF
    Aha... si se malo navrnul... lepo od Tebe...
    Posmude su ... pogorelci... bezkučnici...
    (posmuditi = podimiti)... slovenci imaju posmoditi, a puno sličnih izraza ima slov. i hrvatski kajkavski uz granicu.

    avatar

    03.11.2019. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...